Mesaje de La mulți ani pentru persoana iubita

Frumoasa mea, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să fii atrăgătoare, grațioasă, seducătoare și să rămâi la fel de sensibilă, bună și corectă. Îți doresc ca în această zi să ai parte de o minune, să ți se îndeplinească cea mai mare dorință. Tot ce-i mai bun, draga mea, fericire nemărginită și dragoste pasională! La mulți ani!

Draga mea, minunata mea, frumoasa mea, la mulți ani. Chiar dacă aș înconjura lumea întreagă, nu aș găsi o fată ca tine. Iubito, rămâi mereu la fel de energică, interesantă, veselă, perseverentă, visătoare, minunată, sinceră, bună, fermecătoare, plină de idei, nemaipomenită. Te iubesc și vreau să fii întotdeauna fericită.

Nu voi spune cuvinte frumoase. Probabil nu pot. Vreau să spun un singur lucru: „Tu ești unică pentru mine pe pământ”. La mulți ani, iubito!

Te felicit, iubita mea, lumina mea, steaua mea, fericirea mea. Îți doresc ca ochișorii tăi se nu se întristeze din cauza neplăcerilor, necazurilor, dar să strălucească de fericire și dragoste. Îți doresc să te scalzi în oceane de lux, bunăstare, fericire și iubire nemărginită. Voi deveni pentru tine magul care îți va îndeplini orice dorință. La mulți ani!

Dis de dimineață cu un zâmbet dulce pe față vei deschide ochișorii și vei citi acest mesaj. Azi scump-o e ziua ta, mare sărbătoare pentru cei ce te iubesc. Ai adăugat la buchetul vieții încă un trandafir alb, de ce alb, nu pentru că îți plac ție, dar pentru că te reprezintă ești o fată minunată, gingașă și mereu plină de viață, bună la inimă, cu simțul umorului, săritoare la nevoie și foarte înțelegătoare un îngeraș printre noi cei care te avem. Îți urez întâi de toate nu bani mulți și avere dar sănătate și putere. Căci avându-le pe astea vei izbuti în calea vieții. La mulți anișori!

Draga și unica mea, iubita și nemaipomenita mea, cea mai minunată și frumoasă fată, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc, fericirea mea, să nu depinzi de părerile celorlalți, să nu te indispui din cauza timpului posomorât, să nu ai îndoieli, dar în fiecare zi să cucerești lumea cu grație și efect.

Draga mea, gingașă și iubită, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îi sunt recunoscător destinului pentru întâlnirea cu tine și vreau să rămâi mereu la fel de grijulie, dulce și iubitoare de viață. Fie ca lumea să se învârte în jurul tău și să-ți dăruiască numai emoții pozitive, bucură-te de viață și fii într-adevăr fericită. Eu îți voi fi mereu alături!

Draga mea, la mulți ani! Îți doresc să nu te limitezi la nimic, să fii mereu veselă și bună. Le mulțumesc apropiaților tăi pentru faptul că mi te-au dat: un omuleț atât de vesel și bun. Îți doresc să ai în jur doar oameni de nădejde. Te iubesc enorm și voi face totul ca să fii cea mai fericită.

La mulți ani frumoaso! Ești fermecătoare, veselă și mereu tânără. Fie ca anii să aducă doar înțelepciune și să nu fure tinerețea. Sănătate, fericire, iubire și bucurii de la actualizarea săptămânală a garderobei.

La mulți ani, dragostea mea. Tu ești fata din vise, iar pentru mine acest vis a devenit realitate. Fericirea mea, îți doresc să nu pierzi tot ceea ce prețuiești și pe toți pe care-i iubești. Îți doresc să nu te supui tristeții, ci succesului. Îți doresc să tinzi spre ideal și să fii mereu binedispusă.

Tu joci unul din cele mai importante roluri în viața mea. De asta, de ziua ta de naștere, este important să îți spun cât de importantă pentru mine este fericirea ta. Fie ca tot ceea la ce visezi să se împlinească, iar eu îți voi fi alături să te ajut. Fii fericită, iubito! La mulți ani!

Ziua de naștere este cea mai potrivită sărbătoare pentru confesiuni și complimente, iar așa cum ești cea mai bună de pe întreaga planetă, cuvintele mele vor fi pline de adevăr. Tu ești un înger care a coborât din ceruri și care luminează universul cu frumusețea ei. Tu ești un demon care fură inimi și suflete. Ochii tăi sunt asemenei unui râu în care mă înec zi de zi. Fie ca să ți se îndeplinească toate dorințele și să ai energie și entuziasm pentru orice nouă zi. La mulți ani iubita mea!

Simpatică, gingașă domnișoară te felicit cu ziua de naștere! Fie că această zi strălucitoare să-ți aducă o mulțime de zâmbete pozitive, căldură și un pic de jenă de la complimente. Fie ca azi să fii în centrul universului, să fii înconjurată doar de persoane devotate care să-ți dăruiască felicitările și îmbrățișările sale calde. Trăiește scumpo viața frumos, bucură-te, prețuiește și fă-ți planuri pentru viitor și dă Doamne ca în viața ta să fie totul bine. La mulți ani!

O floare de ziua ta. Într-o grădină înmiresmată mă plimb și-o floare îmi zâmbește. O altă floare mai frumoasă că-i ziua ta îmi amintește. M-aplec să rup firavă floare ca să ți-o dăruiesc, o strâng în brațe și-o sărut și simt apoi cât te iubesc! Dar floarea iute se ofilește și nu pot să ți-o dau așa, deci singurul dar e un „La Mulți Ani” din partea mea!

Draga mea, iubita mea, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Fericirea mea, îți doresc să fii slabă doar în brațele mele, îți doresc să tremuri doar de la gingășia și focul sentimentelor noastre. Fii mereu un ideal al frumuseții, un etalon al eleganței și farmecului.

Iubita mea! Cu gingășie și dragoste te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc, draga mea, zile dulci și nopți minunate, să fii mereu luminoasă și bucuroasă, să nu știi ce înseamnă trădarea și singurătatea. Rămâi la fel de grijulie, gingașă, iubitoare, minunată și fermecătoare. Visează întotdeauna și oriunde și atunci visul tău, cu siguranță, se va împlini!

Fermecătoare, încântătoare și mereu frumoasă precum un fluture, domnișoară frumoasă felicitări cu sărbătoarea! Ești ca o stea irezistibilă și grațioasă.  Te admir, ești superbă, inteligentă, gingașă și irezistibilă. Fie ca fiecare moment să fie de neuitat. Pentru tine milioane de trandafiri și mimoze.

Mulți pot începe prin a spune „în această zi minunată”, ori „draga mea, îți doresc”. Eu, îți voi spune, însă, cât de mult te iubesc. Eu cred ca asta este mai important decât orice alte cuvinte care răsună de obicei. Totul pentru că este un caz neobișnuit. Pentru că tu ești neobișnuită. Te iubesc și ți-o spun din toată inima, ca să-ți arăt cât îmi ești de dragă. Ar fi banal să încep cu „îți doresc sănătate, fericire”, pentru că nu ai nevoie de asemenea cuvinte. Astăzi poți singură să-ți pui o dorință, iar toate stelele se vor alinia pentru a-ți îndeplini visul. Vreau să-ți doresc să îți transformi visele în realitate și să treci cu brio peste toate momentele grele din viață. Când te privesc, vreau să văd mereu zâmbet pe față. Acesta este visul meu. Visez să zâmbești mereu, să ai doar momente fericite, iar eu îți voi fi alături și te voi ajuta în toate. La mulți ani, iubita mea.

Iubita mea, fetița mea, raza mea de soare și cel mai frumos om de pe pământ, la mulți ani! Fii mereu alături. Vreau ca primul lucru pe care îl aud în fiecare dimineață să fie râsul tău, iar primul lucru pe care îl văd să fie licărul din ochii tăi fericiți în care sunt gata să mă înec.

Bucuria mea, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îi sunt recunoscător destinului că te-am întâlnit pe tine – atât de deșteaptă, frumoasă, fermecătoare și bună. Rămâi mereu la fel. Ești izvorul meu de inspirație și admirație!

Auraș, cu ziua de naștere. Tu ești cea mai gingașă, încântătoare, fermecătoare, veselă, minunata domnișoară. Îți doresc dragoste, sănătate, căldură sufletească, flori și Soare. Fie ca ochișorii tăi să strălucească de fericire, iar zâmbetul să înfrumusețeze fața ta. Mulțumesc că exiști în viața mea.

Scumpa și iubita mea femeie, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Fie ca zâmbetul sincer să-ți lumineze mereu fața, în suflet să trăiască mereu liniștea și bunătatea, iar inima să respire întotdeauna dragoste. Fie ca frumusețea ta să fie eternă, iar fericirea – fără de sfârșit.

La mulți ani, draga mea! Nici nu știu pe cine aș vrea să felicit mai mult: pe tine, sau pe mine cu faptul că te am. Îți doresc să fii modelul de feminitate și gingășie, așa cum ești pentru mine. Bucură-te de viață, urmărind lumea care îți este la picioare și nu te îndoi nicio clipă de dragostea mea pentru tine. Te felicit!

Iubita mea, cea mai frumoasă și nemaipomenită, minunată și fermecătoare fată din lumea întreagă, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să trăiești în liniște, fără să atragi atenția la ce spune lumea. Îți doresc să te ocupi cu ceea ce îți place, să ai un loc de muncă ce îți va aduce succes, bani și realizări în viață. Îți doresc ca focul iubirii noastre să nu se stingă și să fie în continuare izvor de inspirație.

Felicit cu ziua de naștere fermecătoarea și frumoasa domnișoară.  Fie ca fiecare zi să strălucească ca razele solare și fluturașii să se avânte prin preajma. Tu – ești idealul frumuseții feminine: rafinată, inteligentă, evlavică, chiar dacă uneori ești feroce.  Fericire, iubire și îmbelșugare. La mulți ani!

Îți doresc să fii gingașă, ca floarea de primăvară, să fii delicată ca mătasea, ușoară ca adierea vântului, fragedă ca rouă dimineții. Fie ca gândurile tale să fie curate ca apa cristalină. Îți doresc să-ți întâlnești fericirea, și în viața ta să fie totul adevărat – și oamenii, și faptele și sentimentele.

Iubita mea, cea mai fermecătoare și frumoasă fată din lume, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să nu încetezi să visezi și să tinzi spre idealurile tale, să rămâi la fel de încrezătoare în forțele proprii și la fel de adevărată. Fii fericită, iubito. Lasă neplăcerile să iasă din inima, astfel încât să rămână numai bucuria și dragostea.

La mulți ani, iubita mea! Ești cea mai bună fată din lume și, te rog, ține minte asta! Îți doresc multă fericire alături de mine și o mulțime de zile frumoase! Să știi că toate visele tale se vor împlini, eu te voi ajuta. Alături de tine să fie mereu norocul și buna dispoziție!

Îmi felicit cu ziua de naștere, fericirea și bucuria mea!  Iubita, irezistibila mea, cât sunt de bucuros, că cu ani în urmă, în aceasta zi, ai apărut pe lume,  pentru ca peste ani să apari și în viața mea! Iți doresc fericire adevărată, de la care rămâi fără cuvinte!

Draga mea, în această zi minunată îți doresc o mare de minuni și împlinirea tuturor viselor. Ochii tăi mă înnebunesc, iar buzele sunt mai dulci decât o bomboană. Ai un mers grațios, iar mirosul tău este nemaipomenit de plăcut. Mă simt înaripat când ești alături. Tu ești o adevărată comoară. La mulți ani!