Mesaje de La mulți ani pentru persoana iubita

Iubita mea, în fiecare zi mă îndrăgostesc de tine tot mai mult, chiar dacă pare imposibil acest lucru. În fiecare zi mă cucerești cu zâmbetul tău fermecător și frumusețea nemaipomenită. Tu ești cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în viață. Te iubesc!

Iubito, la mulți ani! Tu ești nemaipomenită, minunată, fermecătoare. Îți doresc fericire nemărginită, bunătate, căldură și gingășie. Îmi doresc să văd zâmbetul tău în fiecare minut și să simt atingerile tale. Fie ca soarele să lumineze pentru tine, să cânte păsărelele și să înflorească florile.

O felicit cu ocazia zilei de naștere pe iubita mea minunată. Îți doresc, floricica mea, fericire multă, ochi fericiți, zâmbete și surprize. Fie ca tot ce ți-ai propus să se realizeze, iar toate dorințele să se împlinească. Fie ca totul să se întâmple exact așa cum ți-ai dorit.

Felicitări cu ziua de naștere! Îți doresc impresionări strălucitoare, îndeplinirea dorințelor, fie ca visele să se îndeplinească, iar fanii să-ți dăruiască flori cu brațele. Fie că tinerețea ta să persiste o veșnicie iar fericirea adolescenței să fie infinită. La mulți ani!

Iubito! În această zi vreau să-ți reamintesc despre dragostea mea nemărginită. Tu aduci în viața mea căldură și bucurie, de asta ești soarele meu. Îți doresc multe zâmbete și frumusețe. Voi face tot ce-mi stă în puteri să ți se împlinească visele și fanteziile. Împreună cu aceste felicitări îți trimit un buchet de săruturi și îmbrățișări. La mulți ani!

Fata mea iubită din tot sufletul și din toată inima – te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să te simți cea mia dorită, fericită, sănătoasă, frumoasă, necesară. Bună dispoziție, întâmplări minunate, scopuri frumoase și victorii fericice. Te iubesc, muza mea!

Dacă as putea să adun pe hârtie, toate cuvintele de laudă, toate cuvintele pentru respect, înțelegere, iubire, încredere, bunăvoință, nu ar fi de-ajuns pentru a mulțumi pentru ceia ce ești, pentru lumina ce o aduci în drumul meu, pentru iubirea ce-o reverși asupra mea, pentru răbdarea ce o ai. Cuvintele nu sunt deajuns, pentru iubirea mea și sper că gândurile măcar s-a ajungă,  acolo de unde  fiecare lacrimă pornește, atunci când sunt departe. Eu îți urez din partea mea  norocul să îți zâmbească în fiecare zi, sănătatea să te acopere și fericirea să-ți mențină în fiecare zi zâmbetul pe buze  LA MULTI ANI SCUMPETE!

Iubita mea, la mulți ani! Rămâi mereu la fel de frumoasă, bună, inimoasă. Să nu știi ce înseamnă bolile, tristețile și mergi doar înainte fără să regreți trecutul. Îți doresc noi succese și victorii. Te iubesc nespus!

Minunata mea, cea mai frumoasă și iubită fată – te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc ca ochii tăi să strălucească de fericire, emanând dragoste și gingășie. Fii îngerul meu și bucură-te, zâmbește, primește plăcere de la fiecare minut al vieții.

Felicit cea mai bună, gingașă, frumoasă fată cu ocazia zilei de naștere. Este un eveniment minunat, care este valoros mai ales pentru părinții tăi care te iubesc nespus așa cum ești. Fii fericită, draga noastră, îți dorim să-ți alegi calea pe care să nu o regreți mai târziu. La mulți ani!

O felicit cu ocazia zilei de naștere pe cea mai gingașă și unică fată de pe Pământ. Soarele meu, fericirea mea, îți doresc cât mai multe momente frumoase în viață și lipsa tristeților și plictiselii. Îți doresc să decorezi lumea cu frumusețea ta sclipitoare și să îi bucuri pe cei apropiați cu bunătatea sufletului tău. Te iubesc enorm și îmi doresc din toată inima să fii cea mai fericită.

Fie ca astăzi, somnul să-ți fie întrerupt de cântecul soarelui care va cânta în cinstea celei mai frumoase fete care își sărbătorește ziua de naștere. Îți doresc zâmbete, căldură sufletească, pe care să o împarți cu lumea întreagă. Îți doresc să nu vezi nori pe cerul vieții, iar calea să-ți fie mereu luminată de razele soarelui. Zâmbetul tău minunat să facă această lume mai bogată, mai luminoasă, iar inima mea – mai fericită. La mulți ani!

Dis de dimineață cu un zâmbet dulce pe față vei deschide ochișorii și vei citi acest mesaj. Azi scump-o e ziua ta, mare sărbătoare pentru cei ce te iubesc. Ai adăugat la buchetul vieții încă un trandafir alb, de ce alb, nu pentru că îți plac ție, dar pentru că te reprezintă ești o fată minunată, gingașă și mereu plină de viață, bună la inimă, cu simțul umorului, săritoare la nevoie și foarte înțelegătoare un îngeraș printre noi cei care te avem. Îți urez întâi de toate nu bani mulți și avere dar sănătate și putere. Căci avându-le pe astea vei izbuti în calea vieții. La mulți anișori!

Te felicit, iubita mea, lumina mea, steaua mea, fericirea mea. Îți doresc ca ochișorii tăi se nu se întristeze din cauza neplăcerilor, necazurilor, dar să strălucească de fericire și dragoste. Îți doresc să te scalzi în oceane de lux, bunăstare, fericire și iubire nemărginită. Voi deveni pentru tine magul care îți va îndeplini orice dorință. La mulți ani!

Nu voi spune cuvinte frumoase. Probabil nu pot. Vreau să spun un singur lucru: „Tu ești unică pentru mine pe pământ”. La mulți ani, iubito!

Draga mea, minunata mea, frumoasa mea, la mulți ani. Chiar dacă aș înconjura lumea întreagă, nu aș găsi o fată ca tine. Iubito, rămâi mereu la fel de energică, interesantă, veselă, perseverentă, visătoare, minunată, sinceră, bună, fermecătoare, plină de idei, nemaipomenită. Te iubesc și vreau să fii întotdeauna fericită.

Frumoasa mea, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să fii atrăgătoare, grațioasă, seducătoare și să rămâi la fel de sensibilă, bună și corectă. Îți doresc ca în această zi să ai parte de o minune, să ți se îndeplinească cea mai mare dorință. Tot ce-i mai bun, draga mea, fericire nemărginită și dragoste pasională! La mulți ani!

Iubita mea, cea mai frumoasă fată de pe planetă, te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți doresc minuni, succes, bucurii și veselie. Tu ești atât de gingașă, bună, incredibil de frumoasă, într-un cuvânt ești minunată și meriți cea mai fericită viață fără tristețe, neplăceri și dezamăgiri. Eu îți doresc, soarele meu, să strălucești în fiecare zi tot mai tare și să umpli lumea cu razele tale de inspirație și farmec. Draga mea, să ți se împlinească toate dorințele, iar toate planurile și ideile tale să te aducă pe scena succesului și victoriei.

La mulți ani, fermecătoarea mea, nemaipomenita, incredibila și iubita mea. Îți doresc bună dispoziție și succese, multă inspirație, frumusețe nemaipomenită, succese remarcabile și istorii memorabile, minuni în viață și fericire magică. Fie ca dragostea mea să te încălzească mereu și să-ți dea aripi, iar fiecare zi să înceapă cu un zâmbet și să se încheie cu o seară plăcută.

Draga mea, iubita, scumpa mea, de ziua ta vreau să găsesc cele mai gingașe cuvinte. Îți doresc ca în viața ta să nu fie zile posomorâte, iar în suflet să fie mereu lumină. Îți doresc frumusețe, dragoste, fericire.