Mesaje de dragoste scurte pentru iubit

Vocea ta mă calmează, când te aud, uit de toate. Blândele tale îmbrățișări mă protejează de tot ce este rău în lume. Ești cel mai bun și iubit, mulțumesc că ești mereu în preajmă.

Iubirea mea! Nu te supăra pe mine, că uneori sunt excentrică și isterică. Dragostea ce-o port pentru tine mă face să fiu geloasă. Și nu mă descurc cu asta fără tine!

Felicitări iubitule, îți împărtășesc bucuria și îți doresc noi victorii și succese. Fi fericit!

A te iubi este incredibil, mi se pare că înaintea picioarelor mele este întreaga lume pe care o pot cuceri. Sunt gata să te fac fericit în fiecare moment.

Iubitul și unicul meu, astăzi fii mai presus ca niciodată, îți doresc ca toate rudele și prietenii tăi să se bucure de succesul tău!

Iubitule, tu mă inspiri, mă surprinzi, mă alinți, încerci să-mi faci lumea mai frumoasă. Te iubesc foarte mult și vreau ca fiecare moment să-l trăiesc cu tine.

Vreau să-ți spun că ești eroul meu, iubirea mea, inspirația mea. Iubitule, sper ca mereu să existe înțelegere și armonie în relațiile noastre. Te iubesc mult.

Iubitul meu, ești un etalon al succesului și al încrederii, un exemplu de curaj și putere, un om de cuvânt și faptă, un om de hotărâre și noblețe. Te iubesc și îți voi fi întotdeauna tovarășul tău credincios.

Te iubesc, omul meu drag. Îți doresc o zi bună care să aducă mult profit.

Îmi doresc ca dragostea mea să te ajute să manifești curaj și să mă ceri de soție. Te iubesc foarte, foarte mult!

Dragul meu, îmi doresc ca în relația noastră să fie totul bine, pentru ca dragostea noastră să rămână mereu dulce. Ești cel mai bun. Ține minte asta.

Vreau să mă înec în ochii tăi, să-ți ating corpul cu buzele, să te țin în brațe mereu, să mă bucur de prezenta ta în viața mea, te iubesc, scumpule!

Bărbatul meu blând și devotat vreau să-ți spun cât de mult te iubesc și respect! Îmi doresc să fiu mereu alături de tine, să admir succesul tău și să te sprijin în perioadele dificile!

A fi în brațele tale, iubitule, este o adevărată plăcere, îți mulțumesc că mi-ai oferit un sentiment de siguranţă și grijă, încredere și fidelitate!

Scumpul, unicul și dragul meu, ești cel mai minunat om, cel mai iubit roman, cea mai bună dispoziție. Ești un miracol, mulțumesc pentru tot.

Iubitul meu, vreau să-ți urez o zi bună. Fie ca toate momentele de lucru să fie încununate de succes.

Dragul meu om, eroul vieții mele, ești aerul pe care îl respir, fericirea pe care o simt. Universul meu, numit dragoste, îți aparține numai ție.

Îți doresc ca eu să pot să-ți înlocuiesc soarele, la fel cum tu ai înlocuit aerul pentru mine. Sunt foarte îndrăgostită de tine!

Tu ești aerul meu, ești bucuria mea, lumina mea. Fără tine, nu-mi pot imagina zilele și nopțile, viața mea. Tu ești dragostea și fericirea mea!

Când ești aproape, timpul trece altfel, iar aerul este atât de plăcut, cald și confortabil. Chiar dacă afară e furtună și viscol, în brațele tale dragi, uit de toate.

Cel mai drag și iubit om, vreau să știi cât de mult te prețuiesc. Iubitule, vreau să nu fii niciodată trist și să nu lași mâinile în jos, nu uita că totul va fi bine.

A fi lângă tine este fericire și vreau ca dragostea noastră să strălucească pentru totdeauna.

Nu pot să-mi exprim iubirea în cuvinte, așa că îți ofer îmbrățișările și sărutările mele de zi cu zi. Te iubesc foarte mult, ești unicul, de neînlocuit și cel mai bun!

Vreau ca în fiecare zi să mă înec în privirea ta, să mă încălzești în brațe, să mă faci fericită de timbrul plăcut al vocii tale și pur și simplu să mă iubești așa cum eu te iubesc. Fii cu mine mereu.

Iubitul meu. Cu tine mă aflu în siguranță ca după un zid de piatră. Înainte să apari în viața mea, nu mă simțeam atât de protejată și în siguranță. Ești cel mai drag și cel mai bun. Te iubesc!

Ești omul meu drag, cel mai iubit, cel mai blând. Fără tine nu aș putea trăi, iar cu tine mă simt ca un fluture ce zboară lin și se bucură de o nouă zi!

Mă îndrept spre vânt și îți strig numele tare. Să știe toată lumea că ești cel mai bun și iubit.

Săruturile tale sunt mai plăcute decât vanilia, îmbrățișările tale sunt mai calde decât plapuma pufoasă, iar spatele este mai puternic decât orice perete de piatră. Ești cel mai bun! Te iubesc!

Iubitule, chiar de uneori ne lipsește răbdarea și capacitatea de a rămâne calmi, vreau totuși să-ți spun că te iubesc sincer și te voi iubi mereu. Împreună vom trece peste toate.

Scumpul meu, de îndată ce ai apărut în viața mea, în ea a apărut sens, culori, tandrețe, afecțiune și iubire. Te iubesc foarte mult și vreau să fiu cu tine pentru totdeauna!