Mesaje de NOAPTE BUNĂ

Închide ochișorii, învelește-te și gândește-te la ceva frumos! Fie ca somnul tău să fie odihnitor și să te reîncarce de energie, forță și zâmbete! Noapte bună!

Noapte bună, soarele meu! Fie ca noaptea să-ți aducă vise luminoase și dulci, odihnă și confort, liniște și inspirație! Somn ușor!

Noapte bună și somn liniștit! Visează frumos, dormi bine și dimineața să o întâlnești cu zâmbet, bună dispoziție și pace interioară! Lasă-ți trupul să se odihnească, iar sufletul să se reîncarce de energie! Vise plăcute, scumpa mea!

Noapte bună, draga mea! Fie ca dragostea mea să te îmbrățișeze, să te încălzească și să te motiveze spre mari fapte! Somn ușor!

Noapte bună, iubirea mea! Visează la ceva frumos și tandru, odihnește-te, inspiră-te și prinde la noi forțe! Nu uita nici în vis că te iubesc și că ești totul pentru mine!

Noapte bună! Îți urez să dormi liniștit, să visezi frumos, iar dimineața să o începi cu noroc și inspirație! Te pup!

Agitația zilei s-a încheiat așa că e timpul să mergi la culcare și să te odihnești! Îți urez vise nebun de frumoase! Noapte bună și somn ușor, draga mea!

Noapte bună! Îți doresc un somn liniștit, un vis frumos despre tot ce-ți dorești! Fie ca somnul să-ți aducă bucurie și liniște, iar noua zi să înceapă cu zâmbete!

Scumpul meu, noapte bună și vise frumoase! Fie ca această noapte să-ți ofere un vis minunat care să te inspire pentru fapte uimitoare și să-ți umple corpul de putere și energie. Somn ușor!

Chiar dacă astă noapte nu sunt cu tine, eu îți urez să dormi liniștit și bine, să îmi simți căldura și iubirea mea pentru tine. Visează frumos și odihnește-te bine. Noapte bună, scumpa mea!

Noapte bună, iubitul meu omuleț! Fie ca sufletul să-ți fie umplut de inspirație, iar trupul cu puteri magice. Îți doresc un somn minunat și să începi dimineața cu zâmbetul pe buze.

Noapte bună, îngerașul meu! Fie ca visele tale să te umple de frumos, de energie și pace interioară. Odihnește-te de agitația zilei și savurează din liniștea nopții. Somn ușor!

Dormi dulce, iubirea mea! Visează frumos toată noaptea, reîncarcă-te cu energie și începe o altă zi minunată! Te cuprind!

Noapte bună, scumpa mea! Fie ca această noapte să-ți ofere o oază de inspirație, un somn odihnitor și multe idei noi!

Noapte bună și ușoară! Fie ca somnul să fie liniștit, iar dimineața să te trezești cu noi forțe, scopuri și cu o energie de nedescris. Vise frumoase!

Somn ușor, scumpa mea! Adormi mai rapid, uită de grijile tale zilnice, relaxează-te și dormi dulce cât îți dorești! Noapte bună!

Noapte bună și vise plăcute, draga mea! Odihnește-te de rutina zilei și reîncarcă-te de forță, inspirație și curaj, iar dimineața zilei să o începi cu zâmbete și dispoziție bună!

Noapte bună și somn ușor, dragoste! Odihnește-te, reîncarcă-te cu energie și savurează fiecare minută de somn! Te cuprind și te pup!

Noapte bună și vise frumoase, omul meu drag! Fie ca somnul să fie odihnitor, iar îngerul tău păzitor să te ocrotească de gândurile și visele rele. Somn ușor și vise plăcute! Te cuprind!

Noapte bună, scumpa mea! Visează frumos și teleportează-te pe tărâmul magiei și nebuniei. Te cuprind!