1 Martie, Mărțișor

Sper ca acest mesaj de marțișor prin care îți trimit numai voie bună, căldură în suflet, credință în inimă și speranță în cuget să se indeplinească! Deasemenea doresc să îți cadonez un marțisor și toată luna martie să îl văd la pieptul tău, ca în sfârșit să ne punem amăndoi câte o dorință! Felicitări cu 1 martie!

Astfel cum natura odata cu venirea acestui anotimp se trezeste la viata, capata culoare si puteri, asa iti doresc si eu tie odata cu venirea primaverii sa iti reimprospatezi fortele, sperantele si visele! Iti urez sincere felicitari cu aceasta ocazie!

Haide-ți dragi prieteni, odată cu sosirea primăverii să ne cadonăm câte un marțișor și să îl purtăm toată luna martie, ca la sfârșit să ne punem o dorință care cu voia lui Dumnezeu sperăm că se va îndeplini! La mulți ani!

Îți doresc să ai parte de o primăvară caldă, multe bucurii și împliniri și nu în ultimul rând dacă viața este gri, să capete multă culoare!

Șper că acest mesaj de marțișor prin care îți trimit numai voie bună, căldura în suflet, credința în inimă și speranța în cuget să se îndeplinească! Deasemenea doresc să îți cadonez un mărțișor și toată luna martie să îl văd la pieptul tău, că în sfârșit să ne punem amândoi câte o dorință! Felicitări cu 1 martie!

Haide-ți dragi prieteni, odată cu sosirea primăverii să ne cadonăm câte un mărțișor și să îl purtăm toată luna martie, că la sfârșit să ne punem o dorință care cu voia lui Dumnezeu speram că se va îndeplini! La mulți ani!

Să dea Domnul să ai parte de o primăvară însorită, liniștită și plină de realizări frumoase!

La fel cum razele soarelui poate mângâia orice om, la fel cum murmurul izvoarelor poate liniști orice persoană, la fel doresc ca acest nou anotimp să îți dea noi viziuni și puteri în a îndeplini ce îți pui în gând mereu! Felicitări cu 1 martie!

Vezi că ghiocelul prin frig, zăpadă și vânt își face loc ca de întâi martie să înflorească. Astfel îți doresc și eu ca să ai perseverența că prin orice greutăți și obstacole nu ai avea în viață, să ajungi până la sfârșit să obții ceea ce îți dorești cu adevărat! Felicitări cu întâi martie!

Haide-ți dragi prieteni, odată cu sosirea primăverii să ne cadonăm câte un marțișor și să îl purtăm toată luna martie, ca la sfârșit să ne punem o dorință care cu voia lui Dumnezeu sperăm că se va îndeplini! La mulți ani!