8 Martie

Dragostea mamei este prima noastră dragoste, pe care întotdeauna o păstrăm cu grijă. Ce fericire că dragostea ta o am mereu în lumea mea, ce noroc că eşti mama mea!

Scumpă surioară, În această zi deosebită vreau să-ţi spun că eşti cea mai bună soră pe care mi-aş fi dorit-o. Mă mândresc că eşti sora mea. Îţi doresc tot binele din lume!

Dumnezeu a reuşit să îmbine prea frumos şoapta frunzelor, curbele valurilor, tentaţia florilor, enigma privirii, duritatea diamantului şi blândeţea porumbiţei ca să creeze Femeia.

Toate florile au răsărit în prag de primăvară pentru a-ţi ura cele mai calde urări de bine, sănătate şi prosperitate!

Aduci primăvara în sufletul meu de câte ori te văd. În jurul meu este lumină, pentru că inima mea bate doar pentru tine! La mulţi ani de 8 Martie!

Femeie, astăzi e doar ziua ta! La mulţi ani!

Mama, cel dintâi cuvânt… Cel mai dulce zâmbet… Cel mai sincer suflet… Cel din urmă gând…

Astăzi e ziua ta… zi frumoasă ca tine! Toate gândurile bune de 8 Martie

Să rămâneţi mereu la fel de gingaşe şi puternice. La mulţi ani de 8 Martie!

Fie ca împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Vă dorim un 8 Martie special!

În Martie, îţi doresc să primeşti atâtea flori încât să-ţi faci grădina. Atâtea felicitări încât să ai vorbe bune pentru tot anul… Atâta dragoste încât chiar dacă ai da înapoi la fiecare, tot ţi-ar mai rămâne… O primăvară cu multă bucurie!

De 8 martie vă urăm o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi mulă dragoste prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!

8 MARTIE coboară pe aripi de primăvară şi pentru că-i călător îţi aduce un mărţişor.

Ca un bobocel de floare Să trăieşti în sărbătoare, Ca o floare înflorită Să te simţi mereu iubită, Ca un fir de iarbă fină Să fii scăldată în lumină Ca o gingaşă orhidee Să rămâi mereu femeie. Felicitări cu 8 Martie!

Când mă uit afară, văd doar vânt şi ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnourat şi cenuşiu. Dar când mă uit la tine ştiu că va veni timp frumos, pentru că tu eşti soarele şi primăvara mea. La mulţi ani de 8 Martie!

Îţi doresc ca răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat...

Mămica mea Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea. Te iubesc, mămica mea...

Fie ca acest mărţişor să vă aducă liniştea şi fericirea de care aveţi nevoie, şi ca iubirea să vă îmbrăţişeze sufletul, femeile noastre dragi!

Mama Mama - cel dintâi cuvânt, cel mai dulce zâmbet, cel mai sincer suflet, cel din urmă vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mândră floare, cea mai scumpă carte. Mama - lacrima târzie, veşnica icoană, înger de-nălţare, candela aprinsă! Candelă a vieţii, care nu se stinge, care luminează şi pe veci veghează!

8 martie Pentru că se apropie cu repeziciune această zi minunată , aş dori să felicit toate femeile de pe pământ, pentru că au avut, şi bineînţeles că mai au putere să facă aşa încât să existe miracole pe Terra !!! Iar această zi minunată le este dedicată în special mamelor!!! N-as putea să o uit pe mama mea care este şi va fi pentru mine cea mai minunată mamă, TE IUBESC!!!