Anul Nou

În noaptea de Revelion, îți urez o dispoziție magică, zâmbete sincere și vise împlinite. Fie ca toate întâmplările neplăcute să rămână în urmă, iar în față să te aștepte doar surprize plăcute și experiențe inedite. Să ai parte de tot ce-ți dorești. La mulți ani!

Felicitări cu Anul Nou! Fie ca fulgii de zăpadă să vă împrospăteze și să vă transforme viața în poveste. Fie ca primele clipe din noul an să vă aducă bucurii, prosperitate și cât mai multe zâmbete. Multă sănătate, realizări frumoase și emoții aprinse. La mulți ani!

La mulți ani! Fie ca odată cu ciocnirea clopotelor să dispară toate dezamăgirile și tristețile din viețile voastre, iar în locul lor să apară zâmbete, surâsuri, noroc și voie bună. Un an nou fericit!

Iată că a sosit și Anul Nou. Cea mai deosebită și strălucitoare sărbătoare din toate! Fii și tu precum o stea, strălucește continuu și fii mereu sus. Fii un exemplu pentru cei care vor să obțină ceea ce ai și tu. Nu renunța niciodată la drumul tău și fii sigur că mergi spre bine. La mulți ani cu sănătate și bucurie nesfârșită.

Felicitări cu prilejul noului an, cu prilejul unui nou start către victorii furtunoase, vise împlinite și istorii deosebite. Îți doresc în noul an fericire, sănătate, prosperitate și călătorii inedite. La mulți ani!

La mulți ani! Fie ca fiecare lună din anul care vine să fie strălucitoare și de neuitat. Fie ca minunile să se întâmple mai des decât îți dorești. Fie ca viața să fie prosperă, plină de fericire și emoții intense. Un an nou fericit!

La mulți ani! Fie ca toate neplăcerile, tristețile și dezamăgirile să rămână în anul care pleacă. Din toată inima, îți urez ca Noul An să fie anul descoperirilor și experiențelor de neuitat. Fie ca toate visele tale să se împlinească cât mai curând, iar noul an să-ți ofere emoții de nedescris și amintiri de neprețuit. La mulți ani!

Fie ca noul an să apară ca un uragan și să ne acopere cu o lumină blândă care să ne ofere căldura și armonia de care avem nevoie. Fie ca noul an să-ți dăruiască fericirea spre care tinzi și fie ca această fericire să rămână necondiționat lângă tine. La mulți ani!

La mulți ani! Fie ca noul an să vă întâmpine cu bucurii, surprize plăcute și întâlniri calde cu cei dragi. Fie ca fericirea pe care o dorim cu toții să devină o parte componentă a vieții tale, iar tristețile și dezamăgirile să nu-și aibă loc în calea ta. Un an nou cât mai fericit!

La mulți ani! Să aveți parte de multă sănătate, bucurie, dispoziție bună, armonie și prosperitate. Vă doresc să vă realizați tot ce aveți în gând, să aveți parte de reușite remarcabile și întâlniri cât mai călduroase cu cei dragi. Un an nou fericit!

Un an nou fericit! Fie ca anul care vine să fie bogat în momente frumoase, idei inspirate, surprize plăcute și cât mai multe bucurii. Vă doresc să fiți mereu sănătoasă, iubită, înconjurată de cei dragi și mereu cu zâmbetul pe buze! La mulți ani!

Fie ca anul nou să bată la ușă ta aducându-ți multă fericire, armonie, bunăstare și emoții frumoase. Fie ca norocul să-ți fie cel mai bun însoțitor și să te ajute să atingi cele mai mari reușite. Îți doresc ca zâmbetul tău să persiste mereu pe chipul tău iar în minte să ai doar gânduri senine. La mulți ani!

Un an nou fericit! Fie ca anul care vine să fie bogat în momente frumoase, idei inspirate, surprize plăcute și cât mai multe bucurii. Vă doresc să fiți mereu sănătoasă, iubită, înconjurată de cei dragi și mereu cu zâmbetul pe buze! La mulți ani!

Fie ca anul nou să bată la ușă ta aducându-ți multă fericire, armonie, bunăstare și emoții frumoase. Fie ca norocul să-ți fie cel mai bun însoțitor și să te ajute să atingi cele mai mari reușite. Îți doresc ca zâmbetul tău să persiste mereu pe chipul tău iar în minte să ai doar gânduri senine. La mulți ani!

Iată că a trecut și anul. A fost un an intens, plin de emoții diferite, cu urcușuri dar și căderi. Partea bună este că am reușit să trecem peste tot și oricum să privim cu încredere în viitor. Fie ca anul care vine să fie un an bun, prosper, bogat în emoții pozitive și experiențe cât mai călduroase. La mulți ani!

Fie ca sărbătorile de iarnă să îți aducă pace în suflet, mult noroc în acțiune, planuri grandioase în rațiune și multă iubire în inimă! Un An Nou alături de cei dragi și apropiați sufletește. La Mulți Ani!

Fie ca Anul Nou să-ți aducă numai fericire, noroc și pozitivism! Îți doresc sănătate de fier, zâmbete, iubire fără margini! Această sărbătoare minunată să fie plină de cadouri minunate și de surprize plăcute!

Te felicit cu ocazia Anului Nou! Îți doresc ca anul ce a trecut să ia cu el tristețile, neplăcerile, iar noul an să aducă succes, fericire, bunăstare, bunătate. Să ai parte de bucurie, iar ochii să-ți strălucească de speranță și iubire!

Privește anul care trece cu ochii unui filozof, iar anul care vine cu ochii unui mic copil în dorința de a explora tot ce este nou pentru el. Îți urez ca să înveți din trecut, să trăiești prezentul și să ai încredere că totul va fi bine în viitor! Un An Nou fericit și La mulți ani! 

Odată cu sunetul clopotelor în miez de noapte, la granița dintre ani, îți ofer cele mai bune gânduri, un buchet de artificii, șampanie rece și multă voie bună. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia Anului Nou! Vă dorim să uitați de tristeți și neplăceri, eșecuri și dezamăgiri. Fie ca în noul an să vi se împlinească visul cel mare. Vă dorim ca munca să vă facă plăcere, familia să vă încălzească, banii să se înmulțească, iar chiar și cele mai fantastice idei să se realizeze.

Felicitări cu ocazia Anului Nou! Îmi doresc ca în Anul Nou să trăiți cu succesul lângă voi, să se împlinească visele, sănătatea să fie de fier, iar salariul să fie mare și stabil. Vă doresc impresii plăcute și mulți oameni minunați alături!

Îți urez un An Nou cât mai dulce și cu realizări frumoase! La mulți ani!

Se spune că cele mai mărețe și cu adevărat prețioase lucruri în viață nu se pot cumpăra cu bani. În anul care vine îți doresc ca să ai parte de toate lucrurile care nu se cumpără cu bani. Un An Nou fericit!

Felicitări cu ocazia Anului Nou! Fie ca acest an să-ți aducă pace și bucurie. Alături de tine să fie prietenii adevărați și oamenii care te iubesc sincer! Vreau să-ți mai doresc ca acest an să fie plin de evenimente frumoase și emoții pozitive! Să ți se deschidă în față noi posibilități, iar norocul să te urmărească!

Felicitări cu ocazia Anului Nou! În casa voastră să domnească fericirea și confortul! Să aibă cine vă îngriji trupul și sufletul. Aveți grijă de cei apropiați. Să fiți sănătoși și să găsiți puteri pentru noi victorii!

Iată Noul An îți oferă o carte cu 365 de zile ca 365 de foi albe ale unei cărți ale vieții tale. Nu rata șansa ca peste un an titlul cărții să fie „Anul Omului de Succes” ! La mulți ani!

Odată cu apropierea noului an au loc clipe de magie! La geamuri ard luminițe, se vede bradul împodobit, iar atmosfera este una caldă și confortabilă. De asta vreau să-ți doresc ca fiecare zi din noul an să fie plină de magie, casa să fie confortabilă și caldă, iar viața să fie colorată. Fie ca toate visele să se împlinească, iar fericirea să fie mereu prezentă în casa ta!

În noul an toți să fie fericiți! Fie ca toți să-ți găsească lucrul care să le facă plăcere, să aibă parte de respect și de prețuirea muncii! Fiecare zi să vă aducă noi idei, iar Dumnezeu să vă binecuvânteze pentru a le da viață. Serile să le petreceți în sânul familiei!

Îți doresc ca în anul care vine să ai parte de puțină muncă, dar mulți bani, de puține griji, dar multe împliniri, de puține persoane alături, dar care să te iubească și să prietenească cu adevărat! La mulți ani!