Mesaje de la mulți ani pentru bunică

Bunica mea scumpă! Te felicit din inimă și îți doresc fericire și sănătate. Grija ta, gingășia și confortul pe care-l creezi, sunt foarte importante pentru mine. Îți mulțumesc pentru tot. Te iubesc mult. La mulți ani!

Scumpa noastră, minunata noastră, bunica noastră de aur, te felicităm cu ocazia zilei de naștere. Să fii o mamă și o bunică bună nu este ușor, dar tu le reușești pe ambele. Îți dorim puteri și sănătate de fier, dragoste, norocul să nu te părăsească, iar cei dragi să-și amintească mereu de tine.

Pergole retractabile

Bunica mea iubită, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți mulțumesc din toată inima pentru gingășie, grijă și tandrețe! Pentru atenția care mi-o dai și bunătatea care o emani. Îți doresc să ai energie, sănătate și putere! Ai înainte o viață lungă, iar nepoții se vor strădui să o facă fericită!

O felicit cu ziua de naștere pe bunica mea iubită! Mereu ai dăruit căldura ta, afecțiune și sensibilitate față de toți nepoții. Eu îți doresc să nu te îmbolnăvești, de asemenea să te bucuri de viață, să te menții în formă mulți ani și să întâmpini apariția nepoților. La mulți ani!

Bunica mea cea mai iubită, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc senzații minunate, emoții colorate, evenimente fericite, multe motive de zâmbet și râsete. Tu ești cea mai bună și atentă, cea mai înțelegătoare și iubitoare – cea mai bună bunicuță de pe planetă!

Bunicuță, la mulți ani! Îți doresc varză și iarbă deasă  în grădină, bani în portofel, îți doresc să fii ca cel mai suculent morcov, ca roșia veselă, ca un cartof tânăr, ca zmeura și ca mărul în floare!

Bunicuța mea, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Chiar dacă nu ai trăit puțin, să știi că nu le-ai făcut încă pe toate. Nu i-ai învățat pe copiii mei să coacă prăjituri minunate, iar din această cauză îți doresc sănătate și să trăiești încă cel puțin două decenii. La rândul nostru, noi îți promitem să te ajutăm în toate și să avem grijă de tine. La mulți ani, bunico!

Iubita, draga mea, cea mai scumpă bunică din lume! A mai trecut un an, în cadrul acestui an mi-ai dăruit dragostea, îngrijirea, atenția și răbdarea ta! Te felicit prețioasa mea cu această zi, îți doresc ca ochii tăi să fie plini cu lacrimi doar de bucurie și fericire, niciodată nimic să nu te doară, chiar și cele mai nesemnificative dureri să nu-ți întunece viața. Fie ca în sufletul tău să fie în armonie și dragostea Dumnezeiască. Îți doresc ca Dumnezeu să te binecuvânteze cu pace și liniște sufletească, bucurie și fericire! Să știi că ești foarte mult iubită și pur și simplu de neînlocuit, iubita mea bunicuță! La mulți ani!

Draga mea, iubita și grijulie bunică, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să ai parte mereu de atenție și grijă, atitudine caldă și armonie sufletească. Ca nepot, sunt mândru că te am! Vreau să fii mereu sănătoasă, zâmbitoare și fericită!

Ridicăm astăzi paharele de șampanie în cinstea ta, bunică iubită! Fie ca lacrimile să apară în ochii tăi doar din cauza evenimentelor fericite, oboseala să nu te supere niciodată, iar problemele să treacă repede asemeni unei ploi de mai.

Felicitări bunica mea iubită cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc sănătate, mulți ani de viață, putere, energie, fericire, pace, bunătate. Să-ți încălzească mereu sufletul grija celor dragi. Îți mulțumesc mult pentru dragostea pe care ne-o porți, pentru sprijinul care ni-l oferi și pentru sfaturile bune pe care ni le dai.

Iubită bunică, te felicităm cu ziua de naștere! În această zi îți mulțumim pentru nopțile nedormite, pe care le-ai petrecut alături de pătucurile noastre, pentru toate poveștile magice, pe care ni le povesteai, pentru plăcintele cu care ne serveai! Mulțumim pentru dragostea și căldura, pe care ne o dăruiești tuturor. La mulți ani!

Bunica mea iubită, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Vreau să îți urez sănătate și bunăstare. Să ai mereu oameni apropiați alături, iar în inimă să-ți fie primăvară și pe față să lumineze zâmbetul. Bunicuță, rămâi la fel de frumoasă, grijulie, sinceră, bună și o femeie darnică. Bucurii și toate cele mai bune!

Bunicuță dragă, la mulți ani! Îți doresc să nu devii niciodată o babă bârfitoare, dar să rămâi întotdeauna cea mai bună, veselă, neobosită bunicuță. Tu ești doamna eleganță și rafinament, tu ești omul-căldură și frumusețe. Rămâi așa întotdeauna. Să fie sărbătoare mereu în curtea ta!

Cea mai scumpă și minunată bunică, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Numai bucurii, fericire, sănătate, tot ce e mai bun îți doresc! Fiecare zi să îți aducă numai vești frumoase, iar buna dispoziție să nu te părăsească! Te felicit, bunică!

Bunică, în acest jubileu frumos, vrem să îți amintești doar cele mai excepționale zile din viața ta neliniștită, dar în același timp, minunată. Fie ca bolile să te ocolească, fie ca dispoziția ta să fie mereu tânără și optimistă. La mulți ani!

Bunicuța mea! Vreau să te felicit cu ocazia zilei de naștere! Fie ca viața ta să curgă asemeni râului pe fundal de cântece ale păsărelelor, fără a se împiedica de pietricele-neplăceri, iar frumusețea ta să lumineze asemeni ghioceilor gata ieșiți de sub zăpada gri. Când zâmbești soarele strălucește mai tare, iar lumea devine confortabilă ca îmbrățișările tale.

Bunicuță dragă, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să fii puternică, să rămâi o femeie minunată, corectă și o regină în viață, o femeie veselă în cercurile tale de cunoscuți.

Draga mea, buna mea și întotdeauna tânără bunică, vreau să te felicit cu ocazia zilei de naștere și să-ți doresc ca toamna vieții să te găsească bine înarmată. Fie că orice nouă zi să se înceapă cu bucurie, să fii sănătoasă mereu, iar norocul și fericirea să-ți clădească drumul vieții exact ca frunzele aurite într-o zi caldă de septembrie.

Dragă și iubită bunică, de ziua ta de naștere, vreau să îți urez sănătate, tinerețe veșnică și viață lungă. Vreau să nu te întristezi niciodată de anii care au trecut, să te bucuri de succesul tău, în creșterea copiilor și nepoților, iar noi vom încerca să contribuim la acest lucru din tot sufletul.