Anul Nou

Te felicit cu ocazia Anului Nou! Fie ca tot răul să rămână în trecut, iar din toate vom învăța o lecție. Fie ca anul ce vine să-ți aducă libertate, pace, posibilitatea de a începe totul de la zero, armonie, iubire, sărbătoare, credință, magie, noi oameni, sănătate, confort, bucurie. Fiți fericiți!

Anul Nou să fie plin de evenimente minunate, cadouri frumoase și surprize plăcute! Îți doresc bună dispoziție, fericire și sănătate de fier! Fie ca toate visele să se împlinească în această noapte magică!

Îți doresc ca în anul care vine să ai parte de puțină muncă, dar mulți bani, de puține griji, dar multe împliniri, de puține persoane alături, dar care să te iubească și să prietenească cu adevărat! La mulți ani!

În noul an toți să fie fericiți! Fie ca toți să-ți găsească lucrul care să le facă plăcere, să aibă parte de respect și de prețuirea muncii! Fiecare zi să vă aducă noi idei, iar Dumnezeu să vă binecuvânteze pentru a le da viață. Serile să le petreceți în sânul familiei!

A mai trecut un an în calendar. Am mai parcurs un drum piperat cu bucurii sau tristețe, reușite sau dezamăgiri. Însă fie ca anul care pleacă să ne fi întărit și dat putere ca în anul care vine să trecem cu ușurință de momentele neplăcute, să gândim doar pozitiv, să avem dorința de a munci și ajunge unde ne-am dorit și de a ne iubi persoanele dragi cu mai multă pasiune decât am făcut-o până acum! Un an nou fericit!

Felicitări cu ocazia Anului Nou! Fie ca tristețile și supărările să rămână în trecut, iar în noul an să ai parte doar de fericire și prosperitate. Să ți se împlinească toate visele, iar toate prognozele să-ți arate doar iubire, succes, minuni și bucurie!

Felicitări cu ocazia Anului Nou! Fie ca în viață totul să vă meargă! Succes în depășirea greutăților. Zile pline de bucurie, companii bune, prieteni adevărați, succes și bunătate!

Felicitări cu ocazia Anului Nou! Vă doresc ca în următoarele 365 de zile să se împlinească toate visele, să se întâmple ceva minunat, să aibă loc evenimente de neuitat. Anul Nou să vă aducă inspirație, idei nemaipomenite, întâlniri frumoase și momente de neuitat.

La mulți ani cu bucurie, Casa, casa să vă fie, Masă, masa să rămână, Iar în jurul ei să vină Oameni buni, de omenie, Să v-aducă veselie, Gânduri bune, cumpătate Și urări de sănătate Zile multe și prospere!

Felicitări cu coazia Anului Nou! Fie ca Moș Crăciun să vină la voi cu desaga plină cu sănătate, fericire, bunăstare, noi descoperiri, iubire și bucurie!

Iată că a venit și ultima zi a anului și este timpul să facem totalurile: să ne amintim de tot ce a fost bun, să petrecem toate neplăcerile. Fie ca totul să rămână în trecut. Este mai bine să ne uităm în viitor și să întâmpinăm noul an cu fericire și zile pline de bucurie. Sărbători fericite!

Iată că vine Anul Nou! Este o nouă șansă pentru fiecare dintre noi. Este șansa de a ne îndrepta greșelile, de a începe o viață nouă, de a ierta și de a uita de negativ. Vreau să vă doresc tuturor răbdare, fericire, bunăstare. Fiți sinceri, săritori la nevoie și buni! Țineți minte că binele învinge întotdeauna răul! Fie ca în noul an bunătatea voastră să învingă toate greutățile! Sărbători fericite!

Este greu să nu crezi că anul care vine nu va fi mai bun ca cel vechi! Și această iluzie nu este greșită. Viitorul este întotdeauna bun, indiferent de ce se întâmplă. Ne va da mereu ceea ce avem nevoie și ceea ce dorim în secret. Ne va binecuvânta mereu cu darurile potrivite. Astfel, într-un sens mai profund, credința noastră în Anul Nou nu ne poate înșela.

Vă felicit cu ocazia Anului Nou și vă doresc ca Moș Crăciun să vă aducă un sac de fericire, iubire, succes și sănătate. Fiți norocoși astfel încât în noul an să reușiți măcar un pic mai mult decât în precedentul.

Felicitări cu ocazia Anului Nou! Îți doresc ca în noul an să arunci împreună cu lopata plină de zăpadă și neplăcerile, tristețile, iar în noul an să pășești cu încredere, inspirație și veselie. Anul Nou să-ți dăruiască numai fericire și veselie. Fiecare zi să fie una colorată, norocoasă și bună. Sănătate și pace, bunăstare, iubire, sărbători și minuni adevărate!

Te felicit cu ocazia Anului Nou! Îți doresc ca toate neplăcerile să rămână în anul trecut, iar noul an să-ți aducă numai emoții pozitive și împlinirea viselor. Vă doresc tuturor sănătate, iubire, bunăstare, impresii plăcute!

Odată cu apropierea noului an au loc clipe de magie! La geamuri ard luminițe, se vede bradul împodobit, iar atmosfera este una caldă și confortabilă. De asta vreau să-ți doresc ca fiecare zi din noul an să fie plină de magie, casa să fie confortabilă și caldă, iar viața să fie colorată. Fie ca toate visele să se împlinească, iar fericirea să fie mereu prezentă în casa ta!

Iată Noul An îți oferă o carte cu 365 de zile ca 365 de foi albe ale unei cărți ale vieții tale. Nu rata șansa ca peste un an titlul cărții să fie „Anul Omului de Succes” ! La mulți ani!