Prietenei - Mesaje, Felicitări și Urări

Draga mea prietenă, sursa mea de bucurie şi sprijin, îţi doresc un An Nou fericit și o viață și mai frumoasă, de succes în anul care vine. Lasă toate lucrurile să meargă bine, bărbații să te prețuiască, iar reflexia din oglindă să continue să placă ochiului! Îţi doresc să sărbătoreşti Anul Nou care vine mult mai fericită decât eşti în acest moment. Sărbători fericite!

Draga mea prietenă, îți doresc un An Nou fericit! Fie ca el să aducă o mare fericire și mare noroc în viața ta, ca dispoziția și sănătatea să fie pe tot parcursul anului. Îţi doresc minuni și multe momente magice, dragoste sinceră și bucurie strălucitoare!

Dragă prietenă, felicitări cu Anul Nou! Ești o persoană apropiată de mine sufletește, așa că vreau ca totul să se desfășoare în cel mai bun mod posibil în orice lucru. Fii fericită!

Îţi urez un An Nou fericit! Dragă și iubită prietenă, îţi doresc ca anul viitor să îți ofere tot ce are mai bun. Acesta este un moment al magiei și al miracolelor, așa că toate visele tale să se împlinească! Îţi doresc să sărbătoreşti cu cei pe care îi iubeşti și să petreci tot anul fără a te despărți de ei.

Draga mea prietenă, felicitări cu Anul Nou! Fie ca toate visele și dorințele prețuite să devină realitate anul acesta! Îţi doresc o fericire feminină extraordinară, căldură în familie și, desigur, sănătate. Anul care vine să-ţi aducă doar bucurie și distracție!

Dragă prietenă, crede în miracolul de Anul Nou şi cu siguranţă se va întampla! Lasă-ți zâmbetul fermecător de acest Revelion să strălucească ca un brad elegant! Îţi doresc multă bucurie, dragoste și, desigur, fericire! Distrează-te și bucură-te de fiecare moment!

Prietena mea dragă, An Nou fericit! Îţi doresc fericire, zâmbete, dragoste, sănătate și împlinirea dorințelor. Fie ca acest An Nou să fie special, toate visele să devină realitate, toate obiectivele să fie atinse şi, desigur, pentru ca rudele și prietenii tăi să fie mereu alături. Rămâi mereu veselă, amabilă, simpatică. Sunt foarte fericită să știu că de Revelion vom fi împreună!

Draga mea prietenă, îţi doresc un An Nou fericit! Vremurile se schimbă repede, anii trec imperceptibil, dar prietenii rămân prieteni. Prin urmare, vreau să-ţi doresc să fii înconjurată de oameni în care să ai încredere cu suflet și inimă. Fie ca anul acesta să-ţi aducă doar lumină caldă și plăcută. Sărbători fericite!

Dragă prietenă, îți mulțumesc pentru sprijinul și sfaturile tale prietenoase, pentru că m-ai acceptat aşa cum sunt. În tot timpul prieteniei noastre, mi-ai devenit o persoană dragă și apropiată. Apreciez prietenia cu tine și îți doresc fericire, sănătate și dragoste reciprocă în Noul An. Fii fericită!

Felicitări cu Anul Nou, draga mea prietenă! Vreau să fii bine în noul an, astfel încât fericirea să-ți zâmbească, iar norocul să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc ca visele să devină realitate și să îți atingi cu ușurință obiectivele. Un an Nou fericit!

Draga mea prietenă, fie ca prietenia noastră, testată în timp, să devină şi mai puternică anul acesta. Nu regreta nimic și crede că mâine va fi chiar mai bine decât ieri și toate cele mai prețuite dorințe se vor împlini. Îți doresc să străluceşti, să uimeşti, să captivezi, să fii dorită şi admirată. Un an Nou fericit!

Draga mea prietenă, doresc ca viața ta să fie strălucitoare ca bilele felinarelor, la fel de dulce ca bomboanele de sărbători, la fel de furtunoasă ca un pahar de șampanie și la fel de distractivă ca concertele de Anul Nou. Lasăți fericirea să nu se aștepte niciodată și să explodeze în viață cu impulsuri rapide și calde. An Nou Fericit!

Draga mea prietenă, doresc ca viața ta să fie strălucitoare ca bilele felinarelor, la fel de dulce ca bomboanele de sărbători, la fel de furtunoasă ca un pahar de șampanie și la fel de distractivă ca concertele de Anul Nou. Lasăți fericirea să nu se aștepte niciodată și să explodeze în viață cu impulsuri rapide și calde. An Nou Fericit!

Frumoasa mea, îți doresc un An Nou fericit. El, desigur, va fi vesel, strălucitor, dulce, nebun și unic, ca tine (a spus Moș Crăciun). Toate visele tale se vor împlini, iar oamenii din jurul tău te vor inspira la fapte bune. Cântă, iubește, dansează, creează tot anul!

Felicitări cu Anul Nou, draga mea prietenă. Îţi doresc un miracol de Anul Nou și o magie reală, senzații minunate și momente fericite, povești amuzante și evenimente grandioase. Lasă viața să fie plină de momente luminoase și plăcute, aventuri romantice și misterioase, succese mari și indestructibile. La mulţi ani!