Crăciunul şi Anul Nou

Sărbătorile de iarnă sunt mirifice. Ele fac legatura dintre realitate şi basm.Cu ocazia Crăciunului vă dorim sănătate şi un An Nou ca în poveşti! La mulţi ani!

De Sfintele sărbători ale naşterii lui Hristos şi la cumpăna dintre ani, vă urez din toată inima mulţi ani plini de fericire, multă sănătate, credinţă şi speranţă, belşug alături de cei pe care îi iubiţi. Vă doresc să aveţi un Crăciun minunat !

Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice de Sărbătoare să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. LA MULŢI ANI!!!

Raza de lumina de la Betleem să se aprindă în casă, iar sărbătoarea bucuriei Naşterii Domnului şi Anului Nou să vă aducă sănătate şi pace sufleteasca tuturor! Sărbători Fericite şi La Mulţi Ani!

Spiritul Crăciunului să vă umple sufletele de linişte şi pace, casa de veselie şi bucurii, iar în anul ce vine să fim mai buni, mai iubitori, mai sănătoşi, să avem încredere în Dumnezeu şi speranţă într-un viitor mult mai bun! SĂRBĂTORI FERICITE şi LA MULŢI ANI !

Cu prilejul Crăciunului şi a Anului Nou, în toiul colindelor strămoşeşti, vă dorim din suflet sănătate, fericire şi împlinirea celor mai nobile gânduri, împreună cu urarea tradiţională La Mulţi Ani!

Să găsiţi pe fiecare ramură a bradului împlinirea viselor şi cheia succeselor viitoare, iar MOŞ CRĂCIUN să aducă doar pentru voi un SAC PLIN!

Acum, când colindele se nasc din sentimente curate, deschide fereastra sufletului, să patrundă urările mele şi să se aşeze cuminţi sub brad... Să fii sănătos, fericit şi iubit, iar zilele ce vor urma să fie cu adevărat Magice pentru tine!

Vă urez tuturor să aveţi un Crăciun binecuvântat. Pacea, lumina şi viaţa aduse de Pruncul Isus să fie mereu în sufletul nostru!

Cu colinde de Crăciun, vă dorim un an mai bun, şi cu dragoste creştina să primiţi în dar lumină, zurgălăi de flori de gheaţă să vă bucure de viaţă, mult noroc să aveţi în toate, la mulţi ani cu sănătate! Miros de brad, parfum de flori, bat la geam colindători, clipesc pe cer mii de culori, acum şi-n anii următori!

Dulce amăgire, zile rupte parcă dintr-o povestire, o lume inundată în alb strălucitor, fulgi ce cad încet din râsul unui nor, pe geamul îngheţat, pictura cristalină, tablou de flori de gheaţă cu strălucire fină, e frig dar ce frumos, ne încălzim auzul cu un colind voios, în suflete caldură, în jur o frumuseţe, în clinchete de sănii ce parcă azi dansează în ritmuri prea răzleţe, sunt fulgi ce-n zborul lor mai părăsesc un nor. E peisaj mirific, e un miros de iarnă, ce-aşteaptă o sarbatoare cu brad împodobit, e un Craciun ce vine cu daruri de-mpărţit, iar noi datori ramanem, în schimb să îl primim în linişte şi pace, iubire să-mpartim !

Fie ca Lumina Sfânta a acestei mari sărbători sa-ţi călăuzească paşii, să îţi aducă sănătate şi fericire care sa dăinuie veşnic în preajma ta. Crăciun Fericit!

Un gând bun şi curat cu ocazia Sfintelor Sărbători de Crăciun, iar de Anul Nou primiţi din partea noastră un sincer La Mulţi Ani!

Vă dorim un An Nou bogat, cât mai multe împliniri şi clipe fericite în compania celor dragi. CRĂCIUN FERICIT

Compania Va felicita calduros cu ocazia frumoaselor sarbatori de iarna.

Frumoasele Sarbatori de iarna sunt un prilej deosebit pentru a Va adresa sincere felicitari si cele mai calde urari de bine, sanatate, noi sperante si realizari intr-un Nou An. La multi ani!

Compania va ureaza succese personale si profesionale. Fie ca optimismul, entuziasmul si daruirea Dvs. sa va insoteasca pe tot parcursul anului.

Va uram Craciun fericit si un An Nou plin de realizari frumoase!

Magia sarbatorilor de iarna sa va aduca culori aprinse, emotii intense si dorinte implinite. Visati si fiti fericiti! La multi ani! Denumirea companei va ureaza un an al dorintelor implinite! Sa aveti parte de sanatate, prosperitate, realizari profesionale si personale! La multi ani!

Fie ca lumina sarbatorilor de iarna sa va calauzeasca pe calea cea buna. Va dorim o atmosfera placuta in caminul familial, dragostea celor apropiati, respectul partenerilor si colegilor. Un An Nou fericit! Farmecul si linistea Sarbatorilor de iarna sa va creeze o mare dorinta de a reusi, care va va ajuta sa treceti de toate incercarile in anul care vine. La mai mult si la mai mare! Sarbatori fericite!