Duminica Floriilor

Astfel cum Iisus Hristos a fost întâmpinat cu cântări religioase, urări de bine și flori de finic în Ierusalim, așa îți doresc și eu ție ca mereu unde nu te-ai duce să fii întâmpinat cu același entuziasm și urări de bine!

De Florii îți urez ca casa și viața ta să fie mereu plină de emoții pozitive, credința, culori vii și frumusețe!

Doar odată în viața sa, Iisus Hristos a acceptat să fie întâmpinat ca un adevărat conducător și împărat. Eu ție îți urez ca oamenii să te iubească pentru cine ești, nefiind nevoia să fii șef, președinte sau orice alt conducător, rămânând modest, însă cu o inimă mare!

Fiindcă primăvara este deja în toi, natura înflorește și prinde culoare, i-a câteva rămurele de salcie, hai la Biserică în această zi de Florii și după aceasta împodobește-ți ușile, ferestrele și icoanele cu salcia dată pentru că tot anul în casa ta să fie pace, liniște sufletească, credința și bucurii de la Hristos!

Nu uita că de Florii Mântuitorul nostru trebuie cinstit și proslăvit, căci urmează săptămâna patimilor, în care acesta a trecut prin ea pentru mântuirea noastră! Așa că nu ezită să te bucuri astăzi de intrarea Domnului Nostru Iisus Hristos în Ierusalim, iar de mâine să fii în rugăciune și pocăință!

Astfel cum Dumnezeu a fost primit în Ierusalim cu ramuri de finic și bucurie, la fel îți doresc ca tu să-l primești pe El prin rugăciune și evlavie în casă și inima ta!

Doar odată în viața sa, Iisus Hristos a acceptat să fie întâmpinat ca un adevărat conducător și împărat. Eu ție îți urez ca oamenii să te iubească pentru cine ești, nefiind nevoia să fii șef, președinte sau orice alt conducător, rămânând modest, însă cu o inimă mare!

În această minunată sărbătoare – Duminica Floriilor- pentru Dvs răsună cele mai frumoase urări. Fie ca în fiecare început să vă însoțească binecuvântarea Domnului, să aveți noroc în toate lucrurile, iar fiecare zi să vă aducă satisfacție adevărată de la viață. Și în fiecare minut să aveți momente de bucurie!

Vă felicit cu Duminica Floriilor! Fie ca sfintele crenguțe ale copacului primăvăratic să vă aducă în casa Dvs bucurie, confort și bunăstare! Fie ca acest an să fie reușit, toți oamenii apropiați Dvs să fie fericiți și sănătoși! Vă doresc energie și succes pentru realizarea tuturor visurilor Dvs!

De Florii să fii mai curajos, mai sincer, iar inima să-ți fie mereu deschisă către nou. Fie ca rămurelele de salcie sfințită să-ți apere casa de neplăceri, iar Domnul să te binecuvânteze spre fericire.

Felicitări de Florii! Vreau să îți doresc ca ramura de salcie sfințită să te izbăvească de durerea fizică și morală. Fie ca sufletul tău să creadă în minuni, iar inima să capete speranță. Să ai parte de iubire și bucurie în viață!

Te felicit cu ocazia intrării Domnului în Ierusalim. Fie ca rămurelele de salcie, simbolul victoriei asupra morții, să te apere de boli, să-ți aducă sănătate și bucurie. Păstrează ramura de salcie sfințită care îți va apăra casa!

În această zi deosebită, fie ca ramura de salcie sfințită să-ți dăruiască lumină, bunătate, zâmbete. Îți doresc credință sinceră, sănătate și mulți ani de viață fără tristeți și neplăceri.

Te felicit de Florii. Fie ca, la fel ca Domnul care intrat în Ierusalim, în casa ta să intre bunăstarea, succesul, lumina, căldura, speranța și iubirea. Fie ca rămurelele de salcie sfințită să îți înfrumusețeze casa, să îți aducă mult confort și credință.

Fie ca Duminica Floriilor să vă dăruiască împlinirea tuturor dorințelor, căci sunteți destoinici de ele, ca nimeni altul! Vreau să vă doresc succes la serviciu și în viață, victorie în carieră, deasemenea și sănătate puternică, care vă v-a ajuta în atingerea tuturor obiectivelor!

Te felicit cu sărbătoarea minunată și îți doresc de Duminica Floriilor să ții minte, că cel mai important lucru în viață, este dragostea către cei apropiați, puterea de a ierta, dorința de a fi alături de cei dragi în clipele grele. Fie ca această sărbătoare să ne purifice sufletele și inimile, deschizându-le pentru toate cele bune!

Felicitări de Florii! Fie ca ramura de salcie sfințită să devină simbolul gândurilor curate și a credinței sincere. Așa cum salcia se îndreaptă în sus, spre cer, îți doresc ca și tu să ajungi sus, către nou, către succes.

Felicitări de Florii. Vă doresc să vă umpleți sufletele de liniște și pace. Fie ca în casele voastre și inimile voastre să persiste bucuria, confortul și bogăția.

Fie ca în această zi să ți se întâmple ceva minunat! Să ai parte de sănătate, pace, bunăstare! Nu uita că poți fi fericit în fiecare zi, nu doar astăzi. Felicitări de Florii!

Odată cu Duminica Floriilor, Iisus a intrat în Ierusalim, devenind simbolul credinței și iubirii către Dumnezeu. Îți doresc ca această sărbătoare să fie fericită și minunată pentru tine!