Felicitări cu 1 Septembrie

Dragi profesori, elevi și părinți! Ziua aceasta este o mare sărbătoare tuturor, semnificând un nou început de an școlar care aduce cu sine multe așteptări, cunoștințe și numaidecât note bune. Fie ca fiecare dintre noi să fim mulțumiți de cele realizate când va suna ultimul sunet! Felicitări!

Cu prilejul începutului noului an școlar, doresc să aduc sincere felicitări elevilor, părinților și profesorilor! Elevilor le doresc multă poftă de învățătură, părinților multă răbdare, iar profesorilor înțelegere!

Cu ocazia zilei de 1 septembrie, doresc să felicit toți copiii care pentru prima dată pășesc pragul Împărăției Cunoștințelor! Fi-ți bravo, fi-ți sârguincioși, fi-ți ascultători și veți fi mereu recompensați cu note bune!

Doresc să vă felicit solemn cu prima zi de școală! Pentru orice om această zi reprezintă un eveniment important în viața sa, de care își va aduce aminte peste ani. Se spune că profesorii sunt cei de al doilea părinți, așa că școala joacă un rol imens în educarea și pregătirea unui om pentru viață. Vă felicit pe toți și vă doresc doar sănătate, reușite în toate, performanță și posibil puțin noroc!

Fiind un nou început, doresc să le urez tuturor elevilor o mare sete de carte, o minte ageră și dorința de a avea numai note bune! Iar profesorilor și părinților, le urez doar două lucruri – răbdare și toleranță! Felicitări cu sosirea unui nou an școlar!

Fie că acest prim sunet să reprezinte pentru dumneavoastră o nouă posibilitate pentru a ne demonstra nouă tuturor de ce sunteți în stare! Vă doresc multă înțelepciune, perseverență și sete de noi cunoștințe!

Dragi elevi, ziua de 1 septembrie este în primul rând o sărbătoare dedicată vouă, așa că doresc să vă felicit pe voi mai întâi! Fie să aveți parte doar de succese la învățătură încununate cu note bune, noi cunoștințe utile și să vă cultivați iubirea față de carte!