Înălțarea Domnului

Felicitări cu această sfântă sărbătoare – Ziua Înălțării Domnului, ziua în care Iisus Hristos s-a înălțat în ceruri și a binecuvântat ucenicii săi să predice creștinismul. Fie ca credința voastră să nu fie inferioară credinței apostolilor. Fiți credincioși și puternici, iar Domnul vă va lumina în toate.

Felicitări cu prilejul acestei sărbători sacre – Înălțarea Domnului. Să aveți parte de toate cele bune, liniște și pace sufletească. Fie ca lumina să vă încălzească inimile și casa, iar între voi să existe înțelegere și respect.

Felicitări cu această sfântă sărbătoare – Ziua Înălțării Domnului. Fie ca Dumnezeu să nu vă lase niciodată și să vă ocrotească de la faptele, gândurile greșite și oamenii răi. Fie ca iubirea Lui să nu înceteze și să vă dăruiască bunăstare, armonie, și multă lumină în suflete.

Te felicit din suflet cu această zi luminată a Înălțării Domnului! Fie ca soarele să încălzească casa ta iar razele s-o umple cu bunătate, bucurie și fericire! Îți doresc înțelegere reciprocă, o familie prietenoasă și dragoste puternică!

De sărbătoarea Înălțării Domnului, vreau sincer să-ți doresc liniște și bunătate, zâmbete și bucurie, fericire și inspirație. Fie ca fiecare zi, trimisă de Dumnezeu, să te ridice spre culmea bucuriei, iubirii și frumuseții.

Astăzi, e o sărbătoare religioasă importantă, este Înălțarea Domnului. Acest eveniment – Înălțarea lui Hristos la cer – ne arată cum el, în conformitate cu natura și esența sa, învinge moartea și atinge nemurirea sufletului. Pământul este refugiul nostru temporar, iar Cerul este o casă eternă în care domnește adevărul, bunătatea și frumusețea. Sărbători Fericite!

În ziua Înălțării Domnului, vreau să-ți doresc zile binecuvântate și bogate în sentimente frumoase. Fiecare persoană să simtă în inima sa dragostea lui Dumnezeu și să se roage pentru oamenii dragi lui. Fie ca pacea și bucuria să trăiască în fiecare casă!

De sărbătoarea cea mare – Înălțarea Domnului, vă doresc credință, speranță pentru o viață mai bună și curată. Fie ca exemplul lui Isus să vă lumineze calea, să o faceți cu adevărat neprihănită și să o răsplătiți cu dragoste. Fii mai bun indiferent de situație!

În ziua Înălțării Domnului, îți doresc să trăiești cu sentimente de dragoste sinceră, în fiecare zi, primind vești bune, deschizându-ți sufletul către noi speranțe și vise, trimițând o rugăciune pentru fericire și pace, păstrând buna credință și neștiind de frică și eșecuri.

Felicitări cu prilejul acestei sărbători sacre – Înălțarea Domnului. Fie ca Domnul să vă protejeze familia de cele rele și să vă ofere bunăstare, dragoste și har, iar în inimile voastre să fie lumină, căldură și bucurie.

Felicitări tuturor credincioșilor cu Înălțarea Domnului! Fie ca lumina și bucuria să ne lumineze în această zi, credința să ne protejeze de obstacole și să ne ajute să nu pierdem speranța nici în cea mai grea zi. Sărbători fericite! Și sufletul să fie întotdeauna ușor și însorit plin de iubire de Dumnezeu.

Felicitări cu ocazia sărbătorii Înălțării Domnului, vă doresc lumină și pace în suflet, fericire, emoții pozitive și bucurie. Fie ca Domnul să vă binecuvânteze și să vă ajute în toate începuturile.

Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea în casa ta. Înălţarea Domnului Iisus Hristos să vă aducă linişte în suflet, dragoste, înţelegere, sănătate şi speranţă în mai bine!

Felicitări cu prilejul acestei sărbători sacre – Înălțarea Domnului. Să aveți parte de o viață fericită și lungă, cu gânduri senine, fapte bune, oamenii dragi alături și cu cele mai sincere sentimente.

Drag prieten! Fii fericit în această zi. Zi când sărbătorim Înălțarea Domnului, gândurile tale să devină și mai pure iar sufletul tău mai luminos. În această zi, întoarceți ochii spre el și amintește-ți de Iisus, de Tatăl nostru ceresc, care ne păzește și ne călăuzește. Strânge mâinile în rugăciune și roagă-te pentru sănătatea celor dragi.

Iată că au trecut 40 de zile de la Sfintele Sărbători Pascale și astăzi sărbătorim – Înălțarea Domnului. Astăzi, vreau să le urez oamenilor de bună credință să aibă mai multă smerenie, acceptare. Fie ca fiecare pas al vostru să fie îndreptat doar spre bine, iar de faptele rele să vă ocrotească Bunul Dumnezeu.

Vă felicităm cu această sărbătoare luminoasă, vă dorim pace și armonie în suflet, sănătate pentru dvs. și familia voastră, puterea spiritului și binecuvântarea lui Dumnezeu pentru toate faptele bune.

Felicitări cu ocazia sărbătorii Înălțării Domnului. Fie ca în casa voastră să persiste doar pace, iubirea și căldură să vă încălzească inimile, iar pe cer mereu să fie o stea care să vă călăuzească în drumul cel bun.

Sunetul clopotelor ne prevestește o sărbătoare sacră – Înălțarea Domnului. Fie ca în familia voastră să persiste liniștea și pacea, iubirea, recunoștința și smerenia. Să fiți sănătoși și să vă păziți de toate cele rele, iar Domnul să vă fie alături în toate.

Felicitări cu ocazia sărbătorii Înălțării Domnului. Să aveți parte de bunăstare, confort, căldură și oameni dragi alături. Fie ca această sărbătoare sacră să vă dăruiască liniște sufletească și lumină!