Prima zi de Iarnă

Iată că a venit iarna și putem să ne bucurăm de zilele cu zăpadă! Îți doresc multe căni de ceai cald, pulovere confortabile, bună dispoziție și veselie!

Prima zi de iarnă este începutul unei povești, pentru că anume iarna au loc minuni, ard felinare, casele se umplu de magie, căldură și confort, gerul desenează tablouri pe geam, iar pământul este acoperit de un covor alb! Fie ca această iarnă să fie una de poveste și să dăruiască o mulțime de evenimente minunate!

Ura! Bine ai venit, poveste magică! Te felicit cu ocazia primei zile de iarnă și vreau să îți doresc ca această perioadă să fie una deosebită pentru tine, gingașă, romantică și minunată! Îți doresc ca dragostea să îți încălzească inima, iar gerul să deseneze pe obrajii tăi fericirea.

Iată a mai trecut un anotimp în viața noastră, toamna, și acum a sosit mult așteptata Iarnă. Cu sosirea acestui anotimp îți urez doar cele mai sincere și curate emoții de bucurie care te așteaptă în acest anotimp!

Dacă simți că aerul rece te înviorează înseamnă că a venit iarna! Asta înseamnă că a venit perioada păturilor calde, a cănilor mari de ceai, a minunilor, a bucuriei și a veseliei! Fie ca în această iarnă dragostea să te încălzească!

Perioada de iarnă are farmecul său, de asta vreau să-i felicit pe toți cu ocazia primei zile de iarnă și să le doresc tuturor să profite de prospețimea aerului, să se bucure de fiecare zi și să simtă venirea sărbătorilor!

Uite a sosit cel mai friguros și posomorât anotimp – iarna. Însă ea nu a adus cu sine doar frig, înghețuri și mulți nori, ci și multă zăpadă, babe de zăpadă, sănii cu zurgălăi, sărbători, cadouri și multe altele. Să ai parte de o iarnă de neuitat!

Fie ca prima zi de iarnă să îți dăruiască simțul fericirii, al confortului și al bucuriei! Fie ca zăpada albă, cafeaua caldă, mirosul portocalelor și bradul luminos să facă din această iarnă una deosebită. Iarna este un anotimp minunat! Deși este frig, anume atunci se produc minuni!

Atenție, START! Sfântul Nicolae, Crăciunul, Anul Nou, Sfântul Vasile, Sfântul Ion și Boboteaza, Dragobete-le un anotimp plin de sărbători, îți doresc ca în sufletul tău mereu să fie doar sărbătoare!

Iată că a venit și prima zi de iarnă! Fie ca gerul să te atingă de obraji, iar fulgii de nea să danseze în fața ta. Aerul proaspăt să te umple de sănătate și gânduri calde. Confort vă doresc, companii vesele, seri minunate, emoții pozitive! Fie ca această iarnă să ne aducă surprize minunate!

Doresc să te felicit cu prima zi de iarna! Doresc ca acest anotimp să fie mai palpitant ca primăvara, mai plin de aventuri decât vara și mai colorat ca toamna!

Fie ca prima zi de iarnă să devină o foaie albă pentru începutul unei noi povești pentru tine, în care vor fi fericire, dragoste, bucurie, speranță. Fie ca această perioadă să îți dăruiască adevărată magie, să îți îndeplinească vise și să îți trimită sentimente sincere.

Eu îi mulțumesc iernii pentru frigul ce îl aduce, deoarece uneori anume frigul face ca noi oamenii să stăm mai mult prin casa alături de cei dragi, să depănăm amintiri, facem planuri de viitor, să simțim ca iubim și suntem iubiți. Va doresc tuturor o iarna alături de cei dragi!

Te felicit cu ocazia primei zile de iarnă și vreau să îți doresc să simți povestea în această perioadă, să ai parte de avalanșe de fericire, prospețime, sărbători și istorii minunate, magie, companii interesante cu o cană de ceai și dulciuri gustoase.

După 9 luni de reînvieri ale primăverii, de distracții ale verii și de culori în viață ale toamnei, îți urez 3 luni de iarna în care să găsești pacea interioară, să fii alături de cei dragi, rugăciune într-u Domnul căci vine Crăciunul și multă multă dragoste, căci iarna va fi încununată spre sfârșitu cu marea sărbătoare a îndrăgostiților!

Felicitări cu ocazia primei zile de iarnă! Fie ca această perioadă să îți dăruiască adevărate sărbători, veselie, aventuri de neuitat, evenimente fericite, bună dispoziție, speranțe, fericire adevărată!

Chiar dacă este înnourat și ninge, se vede lumina sărbătorilor de iarna, care cu pași mari se apropie. E un anotimp minunat și frumos, alb și curat, plin de emoții și realizări. Fie ca astfel să fii și tu!

Încet, cu pași moi s-a apropiat iarna și ne-a învelit cu pătura ei. Îți doresc ca liniștea ei să pătrundă în inima ta. Îți doresc ca lumea din jurul tău să fie bună, luminoasă. Felicitări cu ocazia primei zile de iarnă.

Fie ca frigul să nu te sperie, gheața să te entuziasmeze, zăpada să te bucure iar sărbătorile de iarna să te facă cu adevarat fericit! Felicitări cu sosirea iernii!