Sfântul Nicolae

În această zi, chiar și adulții încep să creadă în minuni, copiii noștri așteaptă cu nerăbdare să se trezească și să găsească daruri în ghetele curățate în ajun. Lăsați această sărbătoare să vă umple casa cu fericire, căldură și dragoste și să vă facă viața mai luminoasă! La mulți ani de Sfântul Nicolae!

Toată lumea așteaptă minuni de la Sfântul Nicolae, dar eu aș vrea să-ți doresc să nu așteptați nimic, ci să faci tu bine celor din jur. Ajută pe cineva care se află într-o situație mai grea decât tine și încercă să-i oferi ajutorul. Fie ca în această zi minunată, să ai parte și tu de un miracol, o mare bucurie, care îți va face viața mai fericită. Să ai parte de mult noroc și inspirație, dragoste și putere!

Sărbătoarea Sfântului Nicolae vine din copilărie și mereu miroase a copilărie. Câte amintiri calde, de neuitat, fabuloase și minunate ale acestei sărbători. Fie ca el să aducă copiilor mici mai multe delicii, iar adulților împăcarea, fericirea și buna dispoziție. Vă dorim tuturor multă sănătate, pace, multă fericire, bucurie și zâmbete. Fie ca această zi geroasă să înghețe tot răul și necazurile. Sărbătoare fericită de Sfântul Nicolae, cu cadouri și noroc. Lăsați distracția să continue o lungă perioadă de timp și lăsați o amintire caldă în memoria voastră.

Dacă ai nevoie de ajutor, rugați-vă Sfântului Nicolae Făcătorul de Minuni. Cu siguranță te va ajuta. Credința face minuni, iar Sfântul Nicolae are o putere incredibilă ce ne poate ajuta pe fiecare. Sărbători fericite! Nu uita să crezi în miracole!

La mulți ani de Sfântul Nicolae! Cheamă-l noaptea: va veni să-ți asculte dorințele și, poate, că va decide să ți le îndeplinească. Nu-l țineți mult timp, lăsați-l să meargă și la alții: noi tot ne dorim cadouri de la Sfântul Nicolae! Dimineața, uită-te sub pernă: lui Nicolae îi place să lase bunătăți acolo!

Felicitări cu minunata sărbătoare – Sfântul Nicolae! Îţi doresc să întâlnești cât mai mulți oameni sinceri în viața ta, astfel încât să existe atât de multă dragoste în viaţă şi să doreşti să o împarţi și altora.

Cine este Moș Nicolae, pe care copiii îl așteaptă cu nerăbdare? Este un vrăjitor sau un sfânt bun care aduce cadouri copiilor? Ambii. Darurile lui pentru copii sunt întotdeauna speciale. Știe cine și de ce are nevoie cu adevărat. Sărbători fericite! Să ai parte de cadouri magice!

Ziua Sf. Nicolae este garantarea bunei dispoziții, surprizelor și cadourilor plăcute, atenției din partea părinților și a veseliei! Felicitări, dragi copii! Vă doresc ca fiecare să primească în dar ceea la ce a visat. Fie ca poveastea să nu se sfârșească niciodată!

Un vrăjitor bun care trăiește pe pământ vine la noi în fiecare an. Nu se teme de frigul iernii și iubește oamenii. Sfântul Nicolae te va ajuta să crezi din nou în minuni în această zi. Sărbătoare fericită tuturor! Fie ca credința în minuni să nu dispară niciodată!

E iarnă și ne cuprinde spiritul sărbătorilor, sufletul așteaptă minuni. Sfântul Nicolae Făcătorul de minuni știe cum să te impresioneze. În această zi rece, verifică cât de fierbinte îți este inima ta. Deschide-o în fața magiei! Sărbători fericite!

Cu ziua Sf. Nicoale! Îți doresc să fii mereu înconjurat/ă de bunătate și lumină! Să ai o mulțime de jucării, cărți și prieteni! Fiecare dimineață să ți se înceapă cu zâmbetul mamei și să se încheie cu lectura unei povești cu final fericit! Îți doresc să ai parte de cadouri, surprize și magie! Să fie focuri de artificii, dulciuri și beteală strălucitoare, iar fiecare clipă din viață să-ți aducă fericire.

Lăsaţi puterile miraculoase ale Sfântului Nicolae să vă protejeze casa, să vă dea liniște sufletească. Fie ca dragostea pentru cei dragi să trăiască întotdeauna în inimile voastre, iar sufletul vostru să fie mereu cald. Fie ca pacea, norocul și fericirea să trăiască în casele voastre, iar puterile marelui sfânt să păstreze întotdeauna pacea și liniștea. Lăsați grija și atenția celor dragi să vă înconjoare peste tot.

De mulți ani încoace, bunătatea Sfântului Nicolae nu dispare. De aceea, această sărbătoare străveche este și acum una actuală, plină de bunătate și veselie! Fie ca copiii și adulții să aștepte cu nerăbdare împlinirea a ceea ce vor ei mai mult! Fie ca Sfântul Nicolae să vă aducă o mulțime de evenimente minunate, pace în suflet și un amalgam de daruri frumoase și neașteptate!

Fie ca în această zi Sf. Nicolae să vă aducă în dar bunătate și blândețe în suflet. Fie ca datorită rugăciunilor, să se împlinească toate visele, iar sufletele să se umple de dragoste nemărginită pentru cei dragi. Fie ca sfânta credință să umple lumea de bunătate, fericire și sentimente luminate. Fie ca magia acestei nopți să așterne peste toate casele zâmbete, blândețe și căldură. Fie ca Sf. Nicolae să binecuvânteze noile realizări și noile începuturi.

Felicitări cu Ziua Făcătorului de Minuni din ceruri — Sfântul Nicolae! Îți doresc să te simți în suflet copil, să ai parte de o mare de fericire și un ocean de noroc! Îți doresc să primești cadouri de pretutindeni, iar viața să te răsfețe doar cu emoții pozitive! Felicitări!

În ziua Sfântului Nicolae, din toată inima, vă doresc bucurie și zâmbete sincere ale celor dragi, linişte sufletească și noroc, momente magice, fericire și dragoste sinceră.

Astăzi este o sărbătoare luminată – ziua Sf. Nicolae. Vă felicităm cu ocazia acestei zile minunate! Fie ca această dimineață geroasă să aducă copiilor multe daruri și dulciuri, iar vouă vă doresc ca norocul să fie musafirul nelipsit de pe pragul casei voastre. Fie ca bucuria să vă bată în fiecare zi la ușă! La masă să se adune rudele și prietenii, iar zâmbetele oaspeților să aducă lumină în jur. Fie ca veselia să continue mult și să vă lase amintiri calde. Vă doresc să aveți parte de prosperitate, fericire și bunătate!

Sfântul Nicolae a devenit faimos pentru bunătatea și disponibilitatea sa de a ajuta pe toți cei care au nevoie. Doresc să nu vă ocolească cu bunătatea și ajutorul său. Fie ca el să vă însoțească azi și tot anul viitor, fără să vă lase fără ajutor!

Se știe că Sfântul Nicolae Făcătorul de Minuni este acceptat, atât de catolici, cât și de otodocși. În această sfântă zi, îți doresc tot ceea ce ne amintește de acest sfânt: să fii milostiv, perseverent și răbdător. Fii amabili și atent cu cei din jurul tău, deoarece fiecare faptă bună este un mic miracol. Sărbători fericite!

Această zi de iarnă este deosebită. Este deosebită prin faptul că azi sărbătorim ziua Sfântului Nicolae. Bunătatea Sfântului Nicolae Făcătorul de Minuni e vestită în toată lumea! Vă felicităm cu ocazia acestei sărbători – Sfântul Nicolae! Fiți fericiți!

În ziua Sfântului Nicolae, vreau să vă doresc sănătate puternică ca un ger de 40 de grade, dragoste pură ca un fulg de zăpadă, bunăstarea familiei și căldura inimilor dragi. Fie ca familia să se adune împreună cu ocazia aceastei sărbători minunate, iar spiritul sărbătorii să rămână întotdeauna în casă.

Sfântul Nicolae a pregătit deja cadouri pentru toți copiii care s-au purtat bine în acest an. Știe cine a fost ascultător, a ajutat părinții și merită cadou. Fie ca în această zi să găsească dimineața, sub pernă, doar surprize plăcute!

Nicolae Făcătorul de Minuni este recunoscut drept sfânt. Ce înseamnă asta? În această zi să-ți luminezi cele mai frumoase speranțe. Roagă-te cu recunoștință pentru ceea ce deja s-a împlinit. Îți doresc să primești cadouri minunate cât mai des!

Felicitări cu Sfântul Nicolae! Doresc ca Făcătorul de minuni să vă ofere dragoste, fericire şi împlinirea dorințelor. Fie ca sfântul să vă bucure și să vă ferească de durere și necaz.

De fiecare dată când în viața noastră apare un pericol sau ne ciocnim cu necazuri, noi ne gândim la Sfântul Ierarh Nicolae Făcătorul de Minuni și el ne ajută în toate. Sărbătoare fericită! Lasă mâna invizibilă a Sfântului Nicolae să te ghideze și să te protejeze toată viața.

Aceasta este sărbătoarea copiilor și a sufletelor luminate. Nicoale Făcătorul de Minuni se gândește în primul rând la ei. Rugați-vă! Puneți-vă o dorință! Mulțumiți-i pentru toate darurile vieții. În această zi, din cer coboară un adevărat mag. Sărbători fericite, prieteni!

O seară plină de magie, învăluită în grație și o atmosferă de bunătate. Să se împlinească toate visele, să se împlinească basmul și să ne aștepte minuni în cele mai neașteptate locuri. Fie ca Sfântul Nicolae să umple viața tuturor cu binecuvântări, dragoste, bune intenții și fapte bune!

Te felicit sincer cu prilejul Sfântului Nicolae. Fie ca el să te ajute în toate, să începi noi proiecte și să le închei cu succes pe cele în derulare. Îți doresc multă hotărâre și perseverență. Lasă îngerii păzitori să te însoțească mereu și să te ajute să învingi orice frică. Îți doresc multă bucurie și optimism!

Știm că Nicolae Făcătorul de Minuni este Sfânt. În Europa, în această zi el vine cu daruri pentru copii, coborând din ceruri. Nouă, această sărbătoare ne amintește de faptul că avem un apărător, pe nume Sfântul Nicolae. Amintiți-vă de el în aceasă zi. Sărbători fericite!

În această minunată, luminoasă şi memorabilă sărbătoare, Sfântul Nicolae, una, dar cea mai prețuită, mult așteptată, aparent nerealizabilă, dorință nerostită, se va împlini.