Sfântul Nicolae

De ziua sfântului Nicolae vreau să vă doresc din inimă bucurie, zâmbete curate, speranță în suflete, succes, minuni, momente frumoase, fericire în cale și iubire sinceră.

Iată că a venit și sărbătoarea minunată, iar cu această ocazie vă felicit! Vă doresc ca în ziua sfântului Nicolae să aveți parte de fericire și o mulțime de minuni în viață! Fie ca în lume să domnească bunătatea, sănătatea și înțelegerea în familie!

O zi minunată și așteptată de toți – ziua sfântului Nicolae. În această zi Nicolae Făcătorul de Minuni este mai aproape ca niciodată! În această zi el va auzi și va îndeplini toate rugămințile noastre. Unicul lucru care se cere este să te rogi sincer, din toată inima! Nu în zadar în această zi se dau cadouri și se dorește bunăstare! Și eu vreau să vă doresc bunătate, căldură, lumină, fiți fericiți și sănătoși, iubiți și fiți iubiți în schimb pentru totdeauna!

Te felicit cu ocazia sfântului Nicolae și îți doresc bucurie și surprize plăcute, minuni nemaipomenite și optimism în suflet, sănătate și idei minunate, o familie iubitoare și fericire adevărată.

De sfântul Nicolae vreau să vă urez sănătate de fier, iubire curată, bunăstare, căldură în inimi. Fie ca în această zi de sărbătoare să se adune familiile, iar atmosfera de sărbătoare să se mențină încă mult timp în case.

Te felicit cu ocazia zilei sfântului Nicolae. Îți doresc să trăiești în armonie, să dăruiești apropiaților dragoste, grijă, să lași să pătrundă în inima ta bucuria și inspirația. Fie ca sfântul Nicolae să te apere pe tine, pe familia ta, iar inima ta bună să te ajute să trăiești o viață fericită.

Fie ca în această zi de decembrie, inima să vă fie plină de bunătate, lumină, iar sfântul Nicolae vă va aduce în case confort, bucurie și pace! Vă doresc să credeți întotdeauna în minuni, să zâmbiți și să dăruiți emoții pozitive celor din jur. Fie ca această zi de sărbătoare să vă aducă fericire nemărginită!

De ziua sfântului Nicolae vă doresc din inimă să aveți parte de fericire și drum bun către succes, împlinirea viselor și speranțe sincere, fericire multă și iubire fidelă, sănătate și confort în case.

E ajunul Sfântului Nicolae, deci lustruiește-ți ghetuțele sau ciorăpelul din cui și pregătește-te de darul mult așteptat!

Nu în zadar în cele mai grele momente din viață, căutând sprijin, șopteam: „Tată ceresc, sfinte Nicolae, ajută-mă, apără-mă!” Fie ca în această zi oamenii să își amintească de cel care este apărătorul omenirii.

Te felicit cu ocazia zilei sfântului Nicolae! Fie ca în această zi de sărbătoare, inima ta să creadă în minuni, iar ochii tăi să le vadă. Îți doresc sănătate, fericire și bucurie. Fie ca sfântul Nicolae să îți dăruiască speranță, credință în minuni, emoții frumoase și zile senine.

La mulți ani de sfântul Nicolae. Fie ca azi inimioara ta să uite de toate neplăcerile din viață și să aprindă focul bucuriei și a credinței. Îți doresc să găsești dulciuri nu doar sub pernă ci și în sufletul tău, în viața ta.

Vă felicit pe toți cu ocazia zilei sfântului Nicolae! Vă doresc ca în această zi sfântă, să pătrundă în casele voastre minuni adevărate, care vă va face să credeți în magie, iar sfântul Nicolae să vă apere familiile de tot răul.

Nu-ți doresc ca Moș Nicolae să-ți aducă nuielușe, căci știu că ai fost cuminte tot anul acesta, în schimb doresc să îți aducă visul tău mult dorit întruchipat în cadoul din desaga sa!

În această zi chiar și cei mari încep să creadă în minuni, copii așteaptă cu nerăbdare dimineața, iar pantofiorii se umplu de cadouri. Fie ca această sărbătoare să vă aducă în case fericire, căldură, dragoste, iar viața să v-o facă luminoasă! La mulți ani de sfântul Nicolae!

Te felicit cu ocazia zilei sfântului Nicolae și îți doresc ca înțelepciunea și credința să trăiască mereu în sufletul tău, îngerii păzitori să-ți împlinească toate dorințele, iar destinul să-ți aducă cele mai așteptate cadouri. Îți doresc ca fiecare zi a vieții tale să fie luminată de soare, de zâmbetele celor dragi și de gândurile curate.

Vă felicit cu ocazia zilei sfântului Nicolae și vă rog să credeți în minuni, în faptul că fericirea adevărată există. Fie ca această sărbătoare să vă dăruiască zâmbetele oamenilor apropiați și simțul că se apropie o minune.

Felicitări cu ocazia sfântului Nicolae. Îți doresc ca în această zi inima ta să fie plină de iubire, iar sufletul să-ți fie încălzit de speranțe. Apropiații să îți fie alături, rudele să fie sănătoase, iar în casă să ardă mereu focul prosperității. Să se întâmple minuni în viața ta, nu doar azi!

De Moș Nicolae îți doresc să ai parte tot anul împrejur de mult noroc, realizări din cele mai grandioase, momente de fericire și peste un an să ai parte de cele mai frumoase amintiri pe care îți doresc să le trăiești anul care vine!

La mulți ani de sfântul Nicolae. Fie ca azi inimioara ta să uite de toate neplăcerile din viață și să aprindă focul bucuriei și a credinței. Îți doresc să găsești dulciuri nu doar sub pernă ci și în sufletul tău, în viața ta.