Sfântul Valentin, Ziua Îndrăgostiţilor

Eşti trandafirul crescut din inima mea, promit să fiu apa, aerul şi pământul de care ai nevoie. Dar tu promiţi să înfloreşti doar pentru mine?

Nimeni nu-mi poate fura zâmbetul care-mi apare când mă gândesc la tine. Şi nimeni nu-mi poate fura inima, pentru ca ea deja îţi aparţine.

Cineva mi-a spus că o oră durează 60 de minute şi un minut durează 60 de secunde….. dar nimeni nu mi-a zis că o secundă fără tine durează o veşnicie.

Toate zilele sunt nopţi până te văd, iar nopţile strălucesc că zilele când te visez…

Pentru scumpul meu iubit, care de când îl iubesc i-au crescut corniţe de bucurie. Nu te-ngrijora iubitule, sunt expertă în manichiură şi pedichiură şi cred că o să reuşesc să-ţi pilesc coarnele până o să dispară. Îngeraşul tău iubit.

Ştiu să gătesc dar ştiu şi să fac dragoste bine, ştiu să cert dar ştiu şi să alint, sunt pretenţioasă, dar şi merit, nu crezi, iubitule ?

Când citeşti această carte să te gândeşti şi la celelalte cadouri pe care le am numai pentru tine. Pisicuţa ta…

Cum primăvara se umple o câmpie de flori, de culori şi de miresme, aşa în clipa în care te-am cunoscut inima mea s-a trezit la viată şi s-a umplut de dragoste, de fericire şi de plăcere.

Te aştept să îţi ofer toate florile sufletului meu, sunt numai ale tale pentru că tu le-ai făcut să răsară atât de frumos. IUBITA TA…

Oare sunt eu chiar atât de frumoasă pe cât o arată iubirea şi dorul tău? Oare ce te poate face atât de fericit lângă mine? Sau eşti şi tu ca mine, cu cât te iubesc mai mult cu atât creşte şi iubirea ta. Dacă e aşa unde ne vom oprii iubitule? În paradis?

Am atâtea cadouri pentru tine dragul meu iubit, dar cel mai mare şi mai frumos dintre toate este dragostea mea. Ţi-o ofer împachetată în trupul meu frumos să te bucuri de ea zi şi noapte. Iubeşte-mă şi te voi face fericit.

Câte stele sunt pe cer atâtea vise cu tine sunt în sufletul meu, cât de fierbinte e soarele, atât de fierbinte mi-e dorul de tine; te aştept în fiecare clipă să-mi împlineşti visele şi să-mi astâmperi dorul. A ta iubită fericită …

Nu mi-am imaginat vreodată ca un bărbat poate fi atât de îndrăgostit şi atât de fermecător. Eşti minunat şi te iubesc mai mult decât îţi poţi imagina.

Pentru dragostea ta infinită, pentru pasiunea şi tandreţea ta, pentru toată fericirea – recunoştinţa şi dragostea mea pentru tine sunt nemărginite. Te ador şi te aştept să te răsplătesc.

Te iubesc atât că nu-mi mai încape iubirea în inimă, te doresc atât că nu-mi mai ajunge patul tău, mă faci atât de fericită iubitule !

Nu sunt cea mai frumoasă, nici cea mai inteligentă, dar tu mai făcut cea mai îndrăgostită şi cea mai fericită.

Unii spun că te iubesc pentru banii tăi, alţii că te iubesc pentru frumuseţea, inteligenţa sau simţul umorului. Eu îţi mărturisesc că nu te iubesc pentru ceea ce eşti tu ci pentru ceea ce sunt eu când sunt cu tine! Numai tu mă poţi face fericită. Te iubesc!

Când toţi îmi spuneau că Făt-Frumos nu poate fi decât un vis copilăresc şi ar trebui să renunţ la el, eu am continuat să cred şi să sper. Visele şi speranţele mele s-au împlinit! Îţi mulţumesc că ai apărut în viaţa mea. Te iubesc!

Iubitul meu minunat, Pe cât eşti de puternic pe atât eşti de tandru, pe cât eşti de tandru pe atât eşti de viril, pe cât eşti de viril pe atât eşti de romantic! Eşti mai minunat decât am visat şi eşti al meu. Te aştept să-ţi primeşti şi tu cadourile pe care ţi le-am pregătit.

Pentru toate clipele de fericire pe care mi le-ai oferit, pentru toate clipele de nefericire de care m-ai ocrotit, pentru că eşti atât de minunat şi sunt atât de îndrăgostită de tine, îţi dedic cele mai frumoase poezii de dragoste.

Mi-e dor de tine iubitule Mi-e dor de îmbrăţişarea ta fierbinte, mi-e dor de buzele tale dulci, sunt flămândă după şoaptele tale de dragoste, mi-e dor şi sufăr cumplit după tine, scumpul meu iubit, întoarce-te cât mai degrabă!

Eşti numai al meu iubitule De-ar fi toţi bărbaţii la fel de minunaţi ca tine n-ar mai exista femei nefericite! Îmi pare rău pentru ele, dar tu eşti al meu şi eşti singurul lucru din viaţa mea pe care nu sunt dispusă să-l împart cu nimeni.

Un cadou romantic pentru cel mai romantic iubit din lume. M-ai făcut cea mai fericită femeie de pe pământ.

Cu adoraţie de la sufletul tău pereche, care râde şi suferă alături de tine.

E minunat să ştii că nu vei fi niciodată singur şi că vei fii iubit mereu, e minunat să înţelegi că ai alături pe cineva în care te poţi încrede la fel ca în tine însuţi!

Dacă ai ştii ce minunat e să fiu iubită de tine! Dacă ai ştii cât de recunoscătoare îţi sunt şi cât de generoasă o să fiu cu tine. Dacă ai ştii…. Ai multe să descoperi iubitule, am atatea să-ţi dăruiesc…. Te aştept, iubitule.

Te voi cuceri Dacă nici acum nu mă crezi că te iubesc va trebui să arunc în luptă ultima mea armă…

Te aştept deseară la mine… să te cuceresc, iubitule.

Dacă n-ai fi tu, nu aş mai vedea lumea în aceeaşi culoare în care o văd acum. Ar fi mult mai mată. Îţi mulţumesc pentru că ai fost alături de mine de fiecare dată când am avut nevoie de ceva, dar şi în clipele de fericire. Te iubesc!

Dragostea din filme nu se compară cu dragostea noastră. Cu toate că a lor pare mai frumoasă, a noastră este ireală! I