Sfintele Sărbători de Paști

Cu Sfânta sărbătoare de Paști! În această zi îți urez pace și prosperitate. Fie ca Domnul să te păzească de invidia și mânia altora, oamenii din jurul tău să-ți dăruiască doar dragoste și bucurie, iar viața să fie plină de culori aprinse și de zâmbetul persoanelor dragi. Îți doresc ca fiecare zi să o trăiești cu plăcere!

Nu e ușor să înțelegi cu adevarat prin ce a trecut Hristos cât a fost pe pământ, câte a îndurat și ce sacrificii a făcut pentru omenire. Însă, eu consider că nu costă nimic ca să ne facem cruce mai des, să spunem câte o rugăciune înainte de masă, de culcare și când ne trezim și desigur să ne mai ducem din când în când și la Biserică, nu doar la Paște și Crăciun!

Îți urez iertare de păcate, credință trainică în Dumnezeu, rugăciune și doar duhuri sfinte în preajma ta și a persoanelor dragi ție! Hristos a Înviat!

Sfintele sărbători de Paști – sărbătoarea tuturor ortodocșilor. Într-o zi sfântă ca aceasta vreau să-ți urez sănătate, pace și prosperitate. Fie ca în orice zi casa ta să se umple cu confort, căldură, fericire și bunăstare. Dăruiește atenție și grijă, iubire și credință celor din jur și ei vor dărui la rândul lor. Un Paște Fericit!

În Noaptea Învierii iartă celor ce ți-au greșit, fii mai bun cu aproapele tău și urează-le un sincer „Hristos a Înviat” celor de lângă tine. Fie ca rugăciunea ta către Dumnezeu sa fie ascultată și să ți se împlinească toate dorințele zămislite din gânduri bune. Paste Fericit lângă cei dragi!

Fie ca Slujba Învierii să aducă în casa ta lumina sfântă a Bisericii, și aceasta să rămână aprinsă mereu în casa și în inima ta! Paste Fericit și Hristos a Înviat!

Fie ca masa ta de sărbătoare să fie plină cu cozonaci, miel sfințit și ou de Paști. Împrejurul acesteia sa fie persoanele la care ții mult și le iubești, căci anume iubirea aproapelui și credința față de Dumnezeu ne dau o bucată de pâine pe masă și ne tine aproape oamenii de care avem nevoie! Hristos a Înviat!

Cu lumânările aprinse și cu Dumnezeu în inimă îți trimit o rază de lumină sfântă ție și familiei tale! Fie ca lumina Domnului Iisus Hristos să îți lumineze calea, să te păzească de dușmani și trimită doar bucurii! Hristos a Înviat și Paste fericit lângă cei dragi!

În numele Domnului cu ocazia Sfintei sărbători de Paști îți doresc ca credința din sufletul tău să devină mai trainică, iubirea față de semenii tăi din inimă să îți fie tot mai mare și bunătatea din cugetul tău să ajungă să fie simțită de toată lumea care te cunoaște! Hristos a Înviat!

Nu uita niciodată că drumul spre dealul Golgota, coroana de spini și cuiele înfipte în mâini și picioare, Dumnezeu pentru tine și pentru mântuirea ta le-a făcut! Deci în aceasta zi nu uita să spui o rugăciune, să devii mai bun, mai iertător și să ciocnești un ou rosu în cinstea lui Iisus. Hristos a Înviat!

Îți doresc ca Sfânta Sărbătoare de Păști să îți împodobească sufletul cu credință, inima cu înțelegere și fie ca cu fiecare sărbătoare de Paști să evoluezi cu încă o treapta spirituala mai aproape de Dumnezeu. Hristos a Înviat!

În noaptea învierii când toți credincioșii se adună la biserică, țin lumânări în mână și se roagă Mântuitorului nostru, când clopotele bat și îngerii ne veghează, eu îți urez un sincer „Hristos a Înviat” și fie ca lumina Sfintei sărbători de Paști să îți vegheze drumul în tot ceea ce faci!

Hristos a Înviat! Fie ca această sărbătoare să îți aducă mai multă înțelegere, dragoste, credință, armonie și numai realizări cu succes! Un Paște Fericit alături de cei dragi!

Din tot sufletul te felicit cu această minunată sărbătoare de Paști! Fie ca această înviere luminată a lui Hristos să devină pentru tine, familia ta și pentru toți cei dragi, începutul unei vieți noi, plină de bucurii și momente fericite. Fie ca binele, speranța și dragostea să intre în casa ta odată cu această veste bună! Hristos a Înviat!

Fie de ești om bogat sau sărac, fie de ești un zilnic credincios sau ocazional, fie de ești mic sau mare, accepta lumina sfântă a Paștelui în casa și inima ta și vei simți cum sufletul tău va deveni cu adevarat împlinit într-u Domnul! Hristos a Înviat!

Hristos a Înviat! Îți doresc în această zi minunată a sărbătorii de Paște – pace sufletească, fericire și bunăvoință, dragoste și respect. Să fii înconjurat doar de zâmbetele persoanelor dragi!

Îți doresc ca de Paști, să uiți de nevoile zilnice și să primești în inimă liniștea sufletească trimisă de Sus către toți credincioșii într-u Domnul. Hristos a Înviat!

Fie ca Iepurașul de Paște înafară de ouăle roșii, cozonac și dulciuri, să îți aducă cadoul mult râvnit! Îți doresc un Paște Fericit! 

În ziua acestei minunate sărbători creștine, permite-mi să-ți urez din tot sufletul ca Dumnezeu să te binecuvânteze pe tine și familia ta. Fie ca pacea, liniștea și norocul niciodată să nu părăsească casa ta. Iar inima ta mereu să fie plină de bucurie și de frumusețe. Cu Sfintele Sărbători de Paști să ai o zi luminată!

Dar pentru mine Paștele reprezintă pe lângă cele sfinte, și o mulțime de cozonaci, oua roșii, prăjituri, multe dulciuri și o casă în care se simte adierea unei sărbători. Oare ce poate fi mai plăcut decât o familie stand la masa de sărbătoare?! Ii mulțumesc Domnului pentru tot binele dat de El mie și familiei mele, pentru bucuria sărbătorii și unirii sufletelor noastre. Fie ca în fiecare familie să domnească pacea, credința și iubirea! Hristos a Înviat!