Valentine's Day (Ziua îndrăgostiților)

Îi felicit pe toți cei care știu ce înseamnă dragostea! Aveți grijă unul de celălalt, bucurați-vă de momentele pe care vi le dăruiește destinul. Să nu se stingă flacăra iubirii, fiți fericiți și nu vă despărțiți!

Te felicit cu ocazia sărbătorii tuturor îndrăgostiților! Îți doresc să ai mereu loc de romantism în viață, iar alături să fie mereu omul drag și iubit. Dragostea să-ți încălzească sufletul, iar gelozia și supărarea să te evite. Emoții de neuitat, înțelegere și iubire adevărată!

Niciodata nu mi-am imaginat ca este atat de frumos sa iubesti, sa visezi, sa fii in al noulea cer de fericire. Iti multumesc pentru fiecare zi alaturi de mine si pentru ca ma faci sa ma simt speciala. Te ador fluturasul meu!

Unele lucruri le facem zilnic, unele de doua-trei ori pe saptamana, unele o data pe an, unele nu le-am facut niciodata. As vrea atatea sa-ti daruiesc, atatea lucruri as vrea sa-ti arat sau sa le facem impreuna…! Daca ar fi posibil mi-as dori sa ma multiplic in mai multi barbati identici si sa avem impreuna grija de tine. Totusi, nu sunt sigur ca te-ar bucura prea mult o astfel de posibilitate si inteleg de ce. Chiar si eu singur sunt uneori prea mult, dar vreau sa-ti marturisesc ca esti atat de minunata incat nu m-as satura nici de o suta ca tine.

Felicitări cu ocazia Zilei Îndrăgostiților! Îți doresc dragoste fără frontiere și obstacole, fericire și bucurie nemărginită. Fie ca omul iubit să te prețuiască, iar viața să-ți fie plină de momente frumoase și romantice.

Fie ca inimile să ardă de iubire! Fie ca măcar odată în viață să uitați să respirați de atâta fericire alături de omul drag. Fie ca patronul tuturor îndrăgostiților să vă apere de toate grijile neimportante, să spargă granițe care stau în fața voastră și să scurteze timpul pe care-l petreceți departe unul de altul. Felicitări cu ocazia Sfântului Valentin!

Pentru orice clipa de bucurie de care am avut parte, pentru orice moment de necaz de care m-ai pazit si pentru orice ocazie ca sa ma simt fericita pe care mi-ai oferit-o, iti multumesc enorm si sa stii ca te iubesc cum nu am iubit pe nimeni si nu cred ca voi mai iubi asa de mult vreodata! Fii alaturi de mine mereu, dragostea mea!

Daca ai fi o pasare, eu as fi un copac. Daca ai fi soarele, eu as fi cerul. Daca ai fi marea, eu as fi tarmul acesteia. Totul as face pentru ca sa fim alaturi amandoi pentru totdeauna! Te ador!

Te felicit cu ocazia Zilei Îndrăgostiților și vreau să-ți doresc dragoste sinceră, luminoasă, reciprocă, pasională, puternică, emoțională, frumoasă și fără sfârșit. Iar această iubire să te facă un om cu adevărat fericit!

De Ziua Îndrăgostiților îți doresc ca în inimă să ardă focul iubirii. Îți doresc ca alături să-ți fie mereu jumătatea gata să-ți dea gingășie, atenție, grijă! Să ai parte doar de sentimente sincere în viață!

Un iubit bun il gasesti intr-o seara, dar un sot bun unele dintre noi nu-l gasim niciodata. Sunt atat de fericita ca sunt o femeie norocoasa si ca te-am intalnit pe tine, minunatul meu sot si prieten. Ne intelegem atat de frumos si suntem atat de fericiti impreuna, cum sa nu ma gandesc cu drag la clipele minunate ce au trecut, cum sa nu ma gandesc cu drag la clipele si mai minunate ce vor venii, mereu alaturi de iubitul vietii mele.

De Ziua Sfântului Valentin vreau să îți doresc ca dragostea să fie acea forță care să te ajute să depășești obstacolele vieții, să te inspire la fapte bune, să îți dăruiască emoții pozitive, confort. Relația să fie una puternică, romantică și fericită!

Felicitări cu ocazia Zilei Îndrăgostiților! Fie ca iubirea să vă apere de toate neplăcerile, dezamăgirile și tristețile. Oamenii pe care îi iubiți să vă fie mereu alături, să nu vă trădeze, ci doar să vă țină de mâini și să vă ajute să mergeți înainte. Aveți grijă de acest sentiment – dragostea.

Daca esti singur/a de Sfantul Valentin si Valentina, iti doresc ca anume in aceasta zi sa iti gasesti jumatatea, intr-o ambianta cat mai romantica si modul in care ve-ti face cunostinta sa fie cu totul neobisnuit, intelegand ca nu degeaba ai asteptat aleasa / alesul inimii tale atata timp!

Sa stii ca imi este greu sa scriu in cuvinte ce simt pentru tine. Pur si simplu nu imi sunt de ajuns, vreau doar sa stii ca te iubesc, mai mult decat iti poti inchipui. Esti tot ce mi-am putut dori eu sau orice femeie care viseaza la barbatul perfect. Sunt foarte fericita ca te-am intalnit, esti unicul barbat din viata mea, implinirea  mea totala. Te iubesc si te voi iubi mereu. A ta dulceata pentru totdeauna.

De ziua tuturor îndrăgostiților îți doresc să găsești jumătatea, acea inimă înțelegătoare pe care să nu vrei s-o lași vreodată! Iubirea nu trăiește trei ani, ea este infinită, dacă este adevărată. Îți doresc să găsești anume așa dragoste, iar cu ea să trăiți toată viața.

Te felicit cu ocazia Sfântului Valentin! Îți doresc să te simți îndrăgostită în fiecare zi. Îți doresc să-i iubești pe cei apropiați, pe jumătatea ta, munca ta, viața și pe tine însuți. Iar dragostea să fie reciprocă!

Ingerasul meu, abia astept sa ne vedem, cuprindem si iubim, iar in aceasta zi speciala sa gustam intr-un mod deosebit din nectarul dragostei! Te iubesc!

Lasa-ma sa fiu eu steaua ta, in drumul tau, sa iti luminez viata, sa iti veghez pasii, sa te invalui cu toata dragostea mea si sa te conduc intr-o lume plina de iubire. Lasa-ma sa te iubesc, sa te alint, sa fiu alaturi de tine atunci cand ai nevoie, vreau sa iti arat cat de mult insemni pentru mine. Te sarut dulce iubita mea.

Felicitări cu ocazia Zilei Sfântului Valentin! Îți doresc să te îndrăgostești și să iubești sincer, fără compromisuri! Îți doresc înțelegere, răbdare, fidelitate, iubire – simplă, dar infinită și gingașă! Îți doresc ca fericirea să pătrundă în fiecare celulă a corpului tău și să-ți încălzească inima!