Valentine's Day (Ziua îndrăgostiților)

Lasa-ma sa fiu eu steaua ta, in drumul tau, sa iti luminez viata, sa iti veghez pasii, sa te invalui cu toata dragostea mea si sa te conduc intr-o lume plina de iubire. Lasa-ma sa te iubesc, sa te alint, sa fiu alaturi de tine atunci cand ai nevoie, vreau sa iti arat cat de mult insemni pentru mine. Te sarut dulce iubita mea.

Ingerasul meu, abia astept sa ne vedem, cuprindem si iubim, iar in aceasta zi speciala sa gustam intr-un mod deosebit din nectarul dragostei! Te iubesc!

Te felicit cu ocazia Sfântului Valentin! Îți doresc să te simți îndrăgostită în fiecare zi. Îți doresc să-i iubești pe cei apropiați, pe jumătatea ta, munca ta, viața și pe tine însuți. Iar dragostea să fie reciprocă!

Felicitări cu ocazia Zilei Sfântului Valentin! Îți doresc să te îndrăgostești și să iubești sincer, fără compromisuri! Îți doresc înțelegere, răbdare, fidelitate, iubire – simplă, dar infinită și gingașă! Îți doresc ca fericirea să pătrundă în fiecare celulă a corpului tău și să-ți încălzească inima!

Sa stii ca imi este greu sa scriu in cuvinte ce simt pentru tine. Pur si simplu nu imi sunt de ajuns, vreau doar sa stii ca te iubesc, mai mult decat iti poti inchipui. Esti tot ce mi-am putut dori eu sau orice femeie care viseaza la barbatul perfect. Sunt foarte fericita ca te-am intalnit, esti unicul barbat din viata mea, implinirea  mea totala. Te iubesc si te voi iubi mereu. A ta dulceata pentru totdeauna.

Daca esti singur/a de Sfantul Valentin si Valentina, iti doresc ca anume in aceasta zi sa iti gasesti jumatatea, intr-o ambianta cat mai romantica si modul in care ve-ti face cunostinta sa fie cu totul neobisnuit, intelegand ca nu degeaba ai asteptat aleasa / alesul inimii tale atata timp!

Felicitări cu ocazia Zilei Îndrăgostiților! Fie ca iubirea să vă apere de toate neplăcerile, dezamăgirile și tristețile. Oamenii pe care îi iubiți să vă fie mereu alături, să nu vă trădeze, ci doar să vă țină de mâini și să vă ajute să mergeți înainte. Aveți grijă de acest sentiment – dragostea.

De ziua tuturor îndrăgostiților îți doresc să găsești jumătatea, acea inimă înțelegătoare pe care să nu vrei s-o lași vreodată! Iubirea nu trăiește trei ani, ea este infinită, dacă este adevărată. Îți doresc să găsești anume așa dragoste, iar cu ea să trăiți toată viața.

Un iubit bun il gasesti intr-o seara, dar un sot bun unele dintre noi nu-l gasim niciodata. Sunt atat de fericita ca sunt o femeie norocoasa si ca te-am intalnit pe tine, minunatul meu sot si prieten. Ne intelegem atat de frumos si suntem atat de fericiti impreuna, cum sa nu ma gandesc cu drag la clipele minunate ce au trecut, cum sa nu ma gandesc cu drag la clipele si mai minunate ce vor venii, mereu alaturi de iubitul vietii mele.

Happy Valentine`s Day! Iti doresc o dragoste adevarata si multa multa pasiune intre tine si aleasa / alesul inimii tale!

Felicitări cu ocazia Zilei Îndrăgostiților! Dragostea să fie puternică și adevărată, să vă încălzească inimile și să vă fie sprijin în momentele dificile. Celor care și-au găsit jumătatea le doresc să o păstreze și să o prețuiască, iar celor care sunt în căutare – să-și găsească, neapărat, sufletul-pereche!

De Ziua Sfântului Valentin vreau să îți doresc ca dragostea să fie acea forță care să te ajute să depășești obstacolele vieții, să te inspire la fapte bune, să îți dăruiască emoții pozitive, confort. Relația să fie una puternică, romantică și fericită!

Fie ca toți cei care și-au dat inima jumătăților sale să nu regrete de acest fapt. Să nu simtă dezamăgire, trădare, durere. Toți îndrăgostiții să fie fericiți! Iubiți și prețuiți acest minunat sentiment. Felicitări cu ocazia Sfântului Valentin!

Iubirea nu are vârstă. În această zi vă doresc să iubiți și să primiți dragoste în schimb, iar aceasta să vă aducă fericire și aripi pentru călătoria prin viață!

Este una dintre cele mai dulci, calde, emoționante, gingașe și romantice zile din an. Atât de multe legende sunt legate de această sărbătoare și nu este de mirare odată ce această zi este despre pasiune și iubire. În această zi deosebită de februarie, îți doresc ca să-ți fie mereu alături omul care o să-ți dăruiască fericire, o să-ți umple viața de culori și o să te surprindă plăcut. Fie ca magia acestei sărbători să-ți aducă dragostea adevărată!

Iubirea… Pentru cineva este un dar Dumnezeiesc, iar pentru cineva un chin continuu. Dacă este reciprocă, iubirea te poate ridica în ceruri. Dacă nu – te poate face slab, iar zilele îți vor părea goale și fără sens. De Ziua Sfântului Valentin vreau să îți doresc ca sentimentele tale să fie reciproce. La gingășie să ți se răspundă cu gingășie, la respect – cu sinceritate, iar certurile să fie neînsemnate.

Cel ce umbla dupa dragoste, nu o va gasi niciodata, iar acela ce o ofera, mereu o primeste inapoi. Sper ca ai invatat lectia acestor cuvinte!

De Ziua Sfântului Valentin se cuvine să dorești dragoste. Eu îți voi dori nu doar să iubești și să fii iubit, dar ca dragostea să fie sinceră și puternică. Îți doresc ca inima să bată în unison cu cea a persoanei iubite, ca dragostea să te inspire la fapte bune, iar relația să fie construită din înțelegere și vise comune.

Felicitări cu ocazia Zilei Îndrăgostiților! Îți doresc săruturi dulci și îmbrățișări calde. Să ții de mână omul iubit și să împarți fericirea cu el.

Dragostea ne dă aripi și speranțe. Îi felicit pe toți îndrăgostiții cu ocazia acestei sărbători minunate – Ziua Sfântului Valentin, și vreau să le zic că este minunat să fii îndrăgostit! Îmi doresc ca fiecare om de pe pământ să simtă asta! Le doresc tuturor îndrăgostiților fericire, iubire fără margini, înțelegere și respect. Vă doresc ca dragostea să vă facă mai puternici, mai curajoși, mai buni, iar inima să se umple cu gingășie și căldură. Prețuiți-vă și iubiți-vă!

Fericirea și dragostea sunt sentimente care au o legătură puternică. Ca să o simți pe prima trebuie să primești pe a doua și invers. Vă doresc ca azi și de acum încolo să le simțiți pe amândouă.

De Ziua Indragostitilor, iti ofer acest cadou minunat, pe care doresc sa nu il despachetezi, pana nu iti soptesc la ureche ca te iubesc enorm, ca ma simt fericit/a ca ma simt si eu iubit/a si ca doresc ca povestea noastra de dragoste sa nu inceteze niciodata! Felicitari cu Sfantul Valentin!

Cele mai pretioase motive pentru a trai se pot rezuma la doua cuvinte: sa iubesc si sa fiu iubit/a. Asa ca de Sfantul Valentin doresc sa iubesti si sa fii iubit/a sincer, reciproc si pentru totdeauna!

Vă felicit cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Vă doresc ca nu doar în această zi să fiți învăluiți de dragoste și înțelegere, ci în fiecare zi, 24 din 24. Fiți fericiți, veseli, minunați. Felicitări!

De Ziua Sfântului Valentin vreau să îți doresc să simți căldura omului iubit și îmbrățișările lui puternice. Fie ca dragostea să domnească în viața ta, dăruind fericire și lumină în familie, la locul de muncă, acasă și în stradă.

Cel ce umbla dupa dragoste, nu o va gasi niciodata, iar acela ce o ofera, mereu o primeste inapoi. Sper ca ai invatat lectia acestor cuvinte!

Felicitări cu ocazia Zilei Îndrăgostiților! Iubirea este baza creării lumii, este o putere nemărginită, tămăduire, cheia succesului. Îți doresc în această zi să iubești, să te bucuri de îmbrățișări calde, să săruți cu pasiune. Fii soarele și sensul vieții cuiva. Îți doresc să întâmpini răsăritul și să petreci apusul împreună cu jumătatea ta. Căldură, gingășie, discuții entuziaste până dincolo de miezul nopții. Dacă aștepți – să vină, dacă cauți – să găsești, iar dacă vei găsi să aperi și să trăiești în dragoste!

De Ziua Îndrăgostiților vreau să vă doresc să nu vă pierdeți speranța, să credeți în dragostea sinceră, să aveți grijă de oamenii apropiați, să zburați pe norul fericirii, să faceți lucruri bune!

Felicitări cu ocazia Zilei Îndrăgostiților! Fie ca Sfântul Valentin să vă umple sufletele cu sentimente frumoase, gingășie, iubire. Vă doresc ca inimile să vă fie pline de fericire. Aveți grijă de persoanele dragi!

Daca ai fi o pasare, eu as fi un copac. Daca ai fi soarele, eu as fi cerul. Daca ai fi marea, eu as fi tarmul acesteia. Totul as face pentru ca sa fim alaturi amandoi pentru totdeauna! Te ador!