Ziua Copilului

Vă felicit cu ocazia Zilei Copilului și vă doresc o copilărie strălucitoare, colorată, veselă, interesantă, nemaipomenită, fericită, care să fie asortată cu fructe, dulciuri gustoase, oameni buni la inimă, minuni adevărate și aventuri frumoase.

Te felicit cu ocazia Zilei Copilului. Îți doresc, soarele meu, vise plutitoare precum norii, idei colorate precum bomboanele. Să ai parte doar de bine, iar copilăria să-ți fie fericită, zgomotoasă, veselă și fără de griji.

Felicitări cu ocazia Zilei Copilului și vreau să-ți doresc zâmbete fericite și idei amuzante, dulciuri gustoase și evenimente interesante, prieteni buni și aventuri de neuitat. Fiecare zi să fie o sărbătoare cu baloane, tort imens și dispoziție bună.

Vă felicit cu ocazia Zilei Copilului și vă doresc zâmbete fericite, râsete zgomotoase, viață fără teamă, pace în jur, soare strălucitor deasupra capului, istorii interesante, prieteni buni, aventuri și multe victorii în viață.

Felicitări cu ocazia Zilei Copilului, minune mică! Îți doresc tot ce este mai bun, mai colorat, mai interesant, mai strălucitor, mai gustos. Îți doresc o copilărie fantastică. Orice zi să vină cu idei și vise nemaipomenite.

Te felicit cu ocazia Zilei Copilului și îți doresc jocuri interesante cu indieni și războinici, aventuri cu prietenii, călătorii de neuitat cu părinții, dejunuri și prânzuri cu desert-uri gustoase, zile cu soare și dispoziție bună.

De Ziua Copilului vreau să vă doresc să aveți parte mereu de imaginație copilărească, de idei vesele, desene colorate, cântece, fructe sănătoase, bomboane și ciocolate gustoase, prieteni buni, succes și bună dispoziție, descoperiri de taine și aventuri minunate.

Te felicit cu ocazia Zilei Copilului. Îți doresc, floricica mea, să ai parte de minuni în viață – mari și mici. Fiecare zi să fie dulce și gustoasă ca ciocolata preferată, să-ți dăruiască emoții, aventuri și călătorii pe planeta noastră.

Astăzi, de Ziua Internațională a Copiilor, le urez copiilor tăi numai sănătate, iar ție numai zâmbete datorită acestora! 

Te felicit cu ocazia Zilei Copilului. Îți doresc să rămâi un soare care încălzește viețile părinților tăi, a casei tale și a lumii întregi cu dragoste, bucurie, și spontaneitate. Fiece nouă zi să fie la fel de plină de bunătate, de gustoșenii și de alint, ca și această zi.

Îi felicit sincer pe toți copiii lumii. Fie ca pe drumul vieții să întâlnească doar curcubeie colorate. Sănătate multă, succes în tot, note excelente, surprize plăcute, aventuri cu noroc. Fie ca binele să se întâmple în fiecare zi, iar neplăcerile să vă ocolească.

Vă felicit cu ocazia Zilei Copilului și vă doresc zâmbete sincere, râsete zgomotoase, soare luminos deasupra capului, bună dispoziție, idei năstrușnice, o mulțime de dulciuri și plăceri, prieteni minunați și numai zile fericite.

Vă felicit cu ocazia Zilei Copilului și vă doresc o mulțime de gustoșenii, baloane colorate, jucării de tot felul și istorii interesante. Fiecare zi să vă aducă bucurie, iar prietenii să vă fie buni și fideli.

Felicitări cu ocazia Zilei Copilului. Să fie mereu sărbătoare, să nu fie motiv de tristețe niciodată. Îți doresc o viață dulce ca și laptele condensat, o mulțime de plăceri, jocuri, aventuri, călătorii, idei minunate și minuni adevărate.

Felicitări cu ocazia Zilei Copilului. Fie ca astăzi să nu existe restricții pentru distracții, bucurii, dulciuri, jocuri și minuni. Vă doresc o copilărie fericită și fie ca plictiseala să nu-și găsească locul printre cititul unor cărți bune, privitul de desene animate ori joaca de-a prinselea și de-a v-ați ascunselea.

Te felicit cu ocazia Zilei Copilului și îți doresc evenimente de poveste în viață, zâmbete vesele în fiecare zi, dulciuri și bomboane gustoase, emoții și idei vesele. Să ai parte de o copilărie fericită, fără griji, iar fiecare moment din viață să-ți dăruiască plăcere și răsfăț.

Vă felicit cu ocazia Zilei Copilului. Fie ca în țara copilăriei tale să nu se oprească muzica fericirii, să nu se termine niciodată sărbătoarea. Vă doresc o mulțime de gustoșenii, plăceri, prieteni buni cu care să poți discuta liber la orice temă și alături de care poți pleca în călătorii și aventuri.

Copii, vă felicităm cu ocazia zilei care vă reprezintă, Voi sunteți mândria noastră, bucuria, inspirația noastră. Vă dorim fericire enormă și pozitivism mereu. Creșteți frumoși, interesați-vă de tot ce este nou. Puteți conta pe noi oricând. Sunteți mereu în inimile și sufletele noastre. Creșteți mari și adunați forță. Fiți fericiți.

Felicitări cu ocazia Zilei Copilului. Să ai mereu deasupra capului cer senin, soare strălucitor, iar sub picioare – iarbă verde. Îți doresc să înveți bine și să acumulezi mereu cunoștințe noi. Fie ca apropiații să se bucure mereu de succesele tale. Copilărie fără griji, multe jucării și cărțulii.