Ziua Copilului

Vă felicit cu ocazia Zilei Copilului! Fie ca orice copil să aibă parte de atenție, dragoste și grijă. Să răsune cât mai des râsetele sincere ale copiilor. Aveți grijă de cei mici, apărați-i, iubiți-i și răsfățați-i.

Copii, la mulți ani! Să fiți veseli mereu, buni la inimă, să întâmpinați cu recunoștință orice nouă zi. Fie ca anii ce urmează să fie plini de pace, astfel încât să nu cunoașteți ce înseamnă război și răutate omenească.

Te felicit cu ocazia Zilei Copilului și îți doresc bucurie, să fii un copil fericit, un prieten bun, un băiat inventiv și un ajutor de neînlocuit pentru părinți. Îți doresc să zâmbești cât mai des, iar în fiecare zi să găsești ceva interesant și vesel.

Felicitări cu ocazia Zilei Copilului. Soarele meu, îți doresc să-ți strălucească zâmbetul tot mai mult, să visezi și să te bucuri de viață, să vezi minuni în fiecare zi și să uiți ce înseamnă neplăcerile, să păstrezi fericirea și să menții în inimă iubirea – către apropiați, prieteni și către toată lumea.

Nimic în lume nu este mai important decât copiii și copilăria. Tocmai din această cauză, astăzi, ca în fiecare an, sărbătorim Ziua Copilului, ca să nu uităm despre asta. Copiii, florile vieții noastre, să crească sănătoși și să ne aducă un viitor luminos.

Îi felicit pe toți copiii și părinții lor cu ocazia Zilei Copilului. Fie ca în această primă zi de iunie cu mult soare, să aveți zâmbete pe față. Fie ca miile de baloane colorate să vă înfrumusețeze viața. Vă doresc să nu știți ce înseamnă neplăcerile. Împărțiți bunătate și bucurați-vă de comunicare.

Vă felicit cu ocazia Zilei Copilului și vreau să vă doresc din inimă să râdeți cu poftă în fiecare zi și să vă bucurați de viață, să prindeți în fiecare dimineață razele de soare, ziua întreagă să aveți ocupații interesante, iar seara să adunați familia întreagă la o masă rotundă unde să jucați ceva vesel. Fie ca lumea să-i dăruiască fiecărui copil o mulțime de oportunități și să-i ofere șansa să-și demonstreze talentele.

Te felicit cu ocazia Zilei Copilului. Îți doresc ca viața să fie plină de emoții vii și cântece vesele, de plimbări și vizite la circ, de desene animate interesante și filme din care ai ce învăța, de cărți bune și prieteni fideli, de idei minunate și desene frumoase, prăjituri gustoase și fructe suculente, sărbători fericite și aventuri nemaipomenite.

Felicitări cu ocazia Zilei Copilului, scump copil. Îți doresc ca fiecare zi să fie minunată, veselă și interesantă, plină de aventuri și irepetabilă. Fii un copil sănătos și plin de viață, să crești un om bun la inimă și fericit.

Copiii reprezintă fericirea, zâmbetele fără motiv, buna dispoziție și dragostea sinceră pe care ne-o dau zi de zi. Haideți să avem grijă de acești ochișori strălucitori. La mulți ani cu ocazia Zilei Copilului!

Te felicit cu ocazia Zilei Copilului. Fiecare familie să aibă bunăstare. Ochii sinceri ai copiilor să emane fericire. Sănătate, căldură sufletească, atenție cuvenită, grijă și înțelegere. Aveți grijă de copii, ei sunt continuarea vieții noastre pe pământ.

Vă felicit cu ocazia Zilei Copilului și vreau să vă doresc zâmbete fericite, emoții frumoase, înghețată gustoasă, bomboane dulci, prieteni adevărați, cer senin, soare puternic și mii de culori ale unei lumi pline de bunătate.

Vă felicit cu ocazia Zilei Copilului și vă doresc, desigur, o copilărie fericită și fără griji, să auziți mereu vocile zgomotoase și vesele ale prietenilor, să aveți parte de aventuri interesante și care duc spre descoperirea unor mari taine. Fie ca buna dispoziție să vă fie asigurată mereu de înghețata bună sau o ciocolată, iar astfel niciuna din zile nu va fi tristă.

Te felicit cu ocazia Zilei Copilului și vreau să îți doresc, soarele meu, zile pline de culori, de zâmbete, de călătorii și aventuri. Ceaiul să-l bei întotdeauna cu o bucată gustoasă de tort, orice idee să-ți fie însoțită de sărbătoare, iar prietenii să-ți fie alături mereu.

Vă felicităm cu ocazia unuia dintre cele mai frumoase sărbători, sărbătoare la bazele căreia stă ocrotirea copiilor noștri. Fie ca picii voștri să aibă parte de o copilărie fericită și fără griji. Aveți grijă să crească într-o atmosferă care să emane dragoste și atenție.

Copiii sunt viitorul nostru, sensul vieții și fericirea noastră. Fie ca ei să afle despre războaie și dușmănie doar din cărți. Fie ca soarele să strălucească pentru ei mereu, viața să le dăruiască cadouri plăcute, iar noaptea să deseneze pe cer milioane de stele.

Te felicit cu ocazia Zilei Copilului și vreau să îți doresc să ai parte de distracții, cântece vesele, dulciuri gustoase, prieteni fideli, bucurie în inimi. Fie ca soarele să strălucească pentru tine mereu, iar drumul spre fericire și vise să-ți fie întotdeauna deschis.

Azi este Ziua Copilului. Asta nu înseamnă că trebuie să ne gândim la copii numai astăzi. Este important să ținem minte, indiferent de ce se întâmplă în jur, că anume copiii sunt viitorul nostru. Copiii sunt importanți și fără de preț. Să-i apărăm de răutăți, de întuneric și să-i ghidăm astfel încât să ne facă lumea un pic mai bună.

Soarele meu, te felicit cu ocazia Zilei Copilului și vreau să îți doresc fericire, să fii un copil ascultător, care este iubit și răsfățat. Să nu te plictisești niciun minut, iar orice moment din copilăria ta să fie strălucitor, vesel și plin de bucurii.

Vă felicit cu ocazia Zilei Copilului și vă doresc cer senin deasupra capului și curcubeu plin de culori, idei interesante, prieteni minunați, copilărie fericită și minuni, idei interesante, aventuri, bucurii și bună dispoziție.

Copiii sunt bucățile mici ale fericirii, sunt minunea care umple viața fiecăruia cu bucurie și căldură. Copii au mare nevoie de dragoste și grijă. Fie ca orice copil să aibă parte de asta. De Ziua Copilului le doresc tuturor copiilor familii puternice și tot ce este nevoie pentru o copilărie fără griji. Zâmbetul copiilor să ne lumineze planeta, iar ei să fie sănătoși și fericiți!

Vă felicit cu ocazia Zilei Copilului, o zi a dreptului la viață care se asociază cu sinceritatea și bunătatea! Dragoste nemărginită în inimile maturilor, responsabilitate pentru acțiuni și decizii doar în favoarea acestor ființe mici. Copiilor le doresc o copilărie fericită, emoții de neuitat, sănătate, un viitor prosper. Fie ca zâmbetele lor să emane căldură, gingășie, să arate frumusețea unei lumi întregi. La mulți ani!

Astăzi, de Ziua copilului, vreau să-i felicit pe cei mai mici locuitori ai planetei și să le urez cât mai multe momente fericite. Mama și tata să fie mereu alături și să se gândească nu doar la păpuși și mașini drept cadou, dar și la surioare ori frățiori.

Te felicit cu ocazia Zilei Copilului! Își doresc copilărie cu soare, iar de la geam să vezi doar pace. Îți doresc zile dulci cu înghețată gustoasă, ciocolată și bomboane. Să ai întotdeauna bună dispoziție, dorință de a învăța, de a cunoaște această lume și de a păși cu încredere spre realizarea viselor.

Soare, te felicit cu ocazia Zilei Copilului și îți doresc să zâmbești mereu, niciodată să nu te întristezi. Îți doresc să fugi spre realizarea viselor, să crezi în tot ce este bun și să zbori spre Lună vreodată.

De Ziua Copilului vreau să vă doresc ca zâmbetele copiilor să se răspândească în lumea întreagă, ca în minte să ne vină mereu idei interesante și vesele, ca pământul să fie plin de vise colorate, iar pentru ceai să fie mereu bomboane și dulciuri.

Fie ca soarele să strălucească mereu, iar cerul să fie senin și curat. Fie ca viața să dăruiască cele mai frumoase cadouri, iar pe fețele copiilor să înflorească mereu zâmbete. Să aveți parte de zâmbete, fericire nemărginită, bucurii. Fie ca sufletul să vă fie, așa ca în perioada copilăriei, fără griji, deschis și bun. La mulți ani cu ocazia Zilei Copilului.

Copiii au fost și sunt cea mai vulnerabilă și neprotejată categorie de cetățeni. Îmi doresc, în lumea modernă, să protejăm copilăria de tot ce este distructiv: indiferență și cruzime, informație inutilă și maturizare rapidă, război, boli grave. Astăzi, de Ziua Copilului, haideți să ne amintim de dreptul la copilărie. Doar noi putem să le creăm copiilor o lume fără griji. Fie ca toți copiii să se simtă protejați, doriți, iubiți și fericiți!

Ziua de astăzi este dedicată în întregime micilor cetățeni ai țării noastre. Ei au nevoie, mai mult decât oricine, de sprijinul și ajutorul nostru! Fie ca niciun copil să nu sufere de nerespectarea drepturilor sale, iar toți să beneficieze de învățământ de calitate și ajutor medical. Să fie fericiți, iar maturii să îi ajute să-și îndeplinească visele și să le croiască o copilărie cu adevărat fericită!

Peste tot în jur este veselie, zâmbete, distracții, dulciuri și înghețată. Vă felicit cu ocazia Zilei Copilului și vă doresc să trăiți ca niște copii fără de griji, să vă bucurați de momentele frumoase alături de prieteni și să găsiți întotdeauna aventuri și hobby-uri interesante.