Ziua Internațională a Bărbatului

Dragii noștri bărbați: tați, frați, soți și fii! Vă felicităm cu ocazia acestei sărbători și vă dorim din toată inima sănătate multă, bună dispoziție și tot ce e mai bun în viață. Fie ca toate visele voastre să devină realitate, iar scopurile să fie atinse. Vă iubim enorm și vă sărutăm pe obraji. Vă mulțumim pentru dragostea și fericirea cu ajutorul cărora ne luminați viața.

Îl felicit pe cel mai bun, deștept, puternic, curajos și minunat bărbat. Îți doresc sănătate și fericire. Îți doresc să fii iubit și să iubești. Viața să nu te pună la încercare și să nu îți pună piedici în ceea ce îți propui să faci. Fie ca bărbăția, onestitatea și puterea să te ajute să treci de toate obstacolele. La mulți ani de Ziua Internațională a Bărbatului!

Dragi bărbați, pentru voi este și va fi important să vi se spună „sexul puternic”, dar nu uitați de faptul că puterea nu este doar fizică. Fiți oameni destoinici și de nădejde. La mulți ani de Ziua Bărbatului!

Vrem să felicităm cu ocazia Zilei Bărbatului pe toți bărbații sinceri, puternici, curajoși care ne înconjoară. Este vorba despre bărbați care se străduiesc în fiecare zi să ne apere de tot răul, să ne dăruiască bucurie și fericire, bărbați care își riscă viața pentru a-și salva apropiații, cei care devin stăpânii propriei vieți și ne transformă tristețea în zâmbete. La mulți ani, scumpi bărbați, să aveți bună dispoziție!

Dragi bărbați, tineri și maturi, bătrâni și cu argint la tâmple, vă felicit cu ocazia Zilei Bărbatului! Este minunat că sunteți alături de noi, că umărul vostru ne este sprijin, curajul vostru ne dă și nouă curaj, iar cuvintele frumoase pe care ni le spuneți ne înaripează.

Vă felicit cu ocazia Zilei internaționale a Bărbatului. Fiți bărbați adevărați. Faceți fapte eroice, fiți puternici, curajoși, cel puțin pentru oamenii apropiați. Prietenii să nu dezamăgească, iar sănătatea să fie la nivel. Restul va veni de la sine. La mulți ani!

Te felicit cu ocazia Zilei Internaționale a Bărbatului și îți doresc din inimă să fii un bărbat adevărat, care nu va lăsa femeia iubită să sufere, care poate să construiască o casă puternică, va sădi un copac, va educa un fiu! Îți doresc sănătate, curaj, puteri și succes în tot ce faci!

Te felicit cu ocazia Zilei Mondiale a Bărbatului și îți doresc din suflet să ai curaj, să simți dragostea și respectul celor din jur, să ai noroc, bunăstare, frumusețe, înțelepciune, veselie și fericire.

Te felicit cu ocazia Zilei Internaționale a Bărbatului! Tu poți fi numit bărbat adevărat pentru că ești curajos, sincer, perseverent și muncitor! Viața să-ți fie plină de fericire, dragoste și victorii! Fii sănătos și plin de puteri și energie, iar restul va veni de la sine.

Vreau să felicit toți bărbații cu ocazia Zilei Internaționale a Bărbatului. Vreau să spun multe cuvinte frumoase în adresa voastră. Vă doresc noroc și victorii glorioase. La mulți ani!

Vă felicit cu ocazia Zilei Internaționale a Bărbatului și vă doresc din suflet încredere în sine, curaj, scopuri înalte și victorii răsunătoare, sănătate de fier și un caracter puternic, iubire reciprocă și fericire.

Îl felicit pe cel mai curajos, brutal și în același timp gingaș, săritor la nevoie și bun bărbat. Îți doresc să mergi cu încredere spre succes. Îți doresc să nu simți greutățile vieții. Îți doresc să nu fii trist, să trăiești corect și onest și să ții minte că bărbatul trebuie să răspundă pentru faptele sale și să fie responsabil nu doar de bunăstarea sa ci și a celor pe care îi iubește. La mulți ani cu ocazia Zilei Mondiale a Bărbatului!

De Ziua Mondială a Bărbatului vă felicit din suflet și vă doresc putere, idei, curaj, bunăstare, demnitate, fapte bune, sinceritate, iubire sinceră și eroism.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Bărbatului vă felicit dorindu-vă mult curaj și bărbăție, caracter de fier, sănătate multă, entuziasm și încredere în sine, succes și o iubire sinceră.

Vă felicit din inimă cu ocazia Zilei Internaționale a Bărbatului. Vă doresc din suflet curaj, succes și stabilitate, scopuri înalte, victorii glorioase, prieteni de nădejde și dragoste sinceră, fapte nobile și bună dispoziție.

Bărbați, băieți și bunici, la mulți ani! Astăzi este Ziua Mondială a Bărbatului și noi vă felicităm dorindu-vă să fiți mereu de încredere, fideli, iubitori și înțelepți. Fie ca totul în viața voastră să se aranjeze exact cum vă doriți, iar cei pe care îi iubiți să vă iubească în schimb și să vă respecte.

Te felicit cu ocazia Zilei Internaționale a Bărbatului. Îți doresc să fii înțelept, curajos, puternic. Să îți pui scopuri mari în față și să mergi cu încredere spre succes. Îți doresc să fii un adevărat rege în viață!

În această zi – Ziua Internațională a Bărbatului vreau să vă doresc fericire și sănătate, stabilitate și succes, dragoste puternică și momente minunate. Să aveți parte de sprijinul, căldura și înțelegerea celor apropiați.

Vă felicit din inimă cu ocazia Zilei Internaționale a Bărbatului. Vă doresc din suflet curaj, succes și stabilitate, scopuri înalte, victorii glorioase, prieteni de nădejde și dragoste sinceră, fapte nobile și bună dispoziție.

Bărbați, băieți și bunici, la mulți ani! Astăzi este Ziua Mondială a Bărbatului și noi vă felicităm dorindu-vă să fiți mereu de încredere, fideli, iubitori și înțelepți. Fie ca totul în viața voastră să se aranjeze exact cum vă doriți, iar cei pe care îi iubiți să vă iubească în schimb și să vă respecte.