La mulți ani pentru FIICA mea - urări și mesaje de ziua de naștere

Fetița mea, cu ziua de naștere. Vreau să-ți doresc multe, dar nu găsesc cuvintele potrivite, vreau să-ți dau toate binecuvântările lumești, dar cel mai important să fii fericită și sănătoasă, iar atunci când copiii te bucură, atunci și noi suntem fericiți, fie ca toate dorințele tale să devină realitate, fericire și prosperitate!

Fiica mea, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Probabil crezi că ești deja matură, dar pentru mine vei fi mereu fetița mea cea mică. Îți doresc fericire multă, căldură și bunătate din partea apropiaților, prieteni de încredere, dragoste sinceră și adevărată, sănătate de fier. Din toată inima își doresc lejeritate și bunătate. Să ți se împlinească toate dorințele, iar succesul să te urmărească toată viața.

Pergole retractabile

Fiica mea dragă! De ziua ta îți doresc să ți se împlinească toate dorințele, să ai vise mărețe. Îți doresc să nu știi ce înseamnă boala, să fii presărată cu trandafiri, briliante, cadouri, să înflorești mereu ca o floare minunată ce aduce lumii bucurie!

Fetița lui tata, La mulți ani! În curând vei crește și vei deveni din mica mea prințesă – o frumoasă domnișoară, îți vei găsi un cavaler adevărat și vei părăsi casă părintească. Fie ca alegerea pe care o vei face să fie cât mai corectă, fericirea să fie întotdeauna prezentă în viața ta, să nu uiți niciodată de părinți, și ține minte că casa în care mereu vei fi așteptată și iubită – există. Te iubim!

Scumpa mea fetiță! În sfârșit a venit ziua ta de naștere, și încă o dată sărbătorim această zi minunată. Fie ca în viața ta mereu să persiste doar momente fericite și pozitive, fie ca toate visele tale să se realizeze, iar ideile să transforme în proiecte grandioase! Să știi, ca eu întotdeauna îți voi fi aproape și foarte mult te iubesc! La mulți ani!

Fiica mea, îți doresc ca toate lucrurile să-ți reușească, viața să fie luminoasă și să emane energie pozitivă! Draga mea, fii, pur și simplu, fericită, la fel de frumoasă și norocoasă! Fie ca și visele din copilărie să ți se împlinească!

Prințesa mea mică, la mulți ani! Fie ca viața să fie așa cum îți dorești! Fii fericită și iubită și atunci vei avea totul. Succes, fericire și tot ce e mai bun, fetița mea!

Scumpa mea fiică! Țin minte și acum prima ta zi de naștere, de parcă a fost chiar ieri, când tu ai fost o minune mică ce radia bucurie pentru părinții tăi. Acum ești o domniță matură, care face primii pași în propria viață. Desigur noi, nu te mai ducem de mână așa cum o făceam câțiva ani în urmă, dar să știi că în spatele tău mereu este și va fi un sprijin din partea dragilor tăi părinți. La mulți ani, scumpa noastră!

Iubita mea fetiță! Te felicit cu ziua noastră comună, îți doresc să rămâi mereu optimistă și să păstrezi simțul umorului în orice situație. Îți doresc să ai mereu pe cineva cui să-i ceri sfatul, dar decizia să fie luată doar de tine. Să ai noroc în toate, fericire, iubire, sănătate și simțul vieții împlinite.

Fiica mea scumpă! Fii o gospodină bună, o prietenă de încredere, un lucrător bun, o soție fidelă și o mamă gingașă. Vreau să fii fericită, iar alături de tine să fie doar oameni buni.

Fiica mea, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Să știi că mama te va susține mereu și te va înțelege. Scumpo, vreau să îți doresc fericire, succes și bunăstare. Nicio furtună să nu reușească să te doboare. Nimic să nu te încurce să-ți îndeplinești visele.

Astăzi fiica noastră cea frumoasă și deșteaptă, își sărbătorește ziua de naștere. Și chiar dacă nu are atât de mulți ani, deja strălucește de frumusețe, este amabilă și încrezută în sine. Fie ca în viața ta scumpa noastră, totul să meargă așa cum îți plănuiești, necazurile să te ocolească, iar aripile îngerașului tău să te protejeze de primejdii. La mulți ani!

Scumpa mea fetiță, fie ca viața ta să se aranjeze așa cum dorești! Raza de succes să-ți lumineze mereu calea vieții! Îți doresc să rămâi tot atât de pozitivă, veselă și fericită!

Fiica mea, scumpa mea, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Tata îți dorește să rămâi mereu la fel de gingașă, iubită, deșteaptă, frumoasă, sinceră, curajoasă, fermecătoare și cea mai dragă. Fii sănătoasă, draga mea, fericită și de succes.

Raza mea de soare, picătura mea de rouă, inspirația mea, dragostea mea, fiica mea, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc din toată inima să fiii cea mai fericită de pe pământ, să iubești și să visezi, să zâmbești și să cânți, să te bucuri de viață și să mergi spre realizarea visurilor, să știi să te distrezi și să ai prieteni buni alături. Puiul meu, fie ca totul să ți se împlinească exact așa cum vrei. Norocul să-ți țină companie, iar eu voi fi alături mereu.

Scumpa mea fetiță! Felicitări cu ziua ta de naștere! Ai mai crescut cu un an, ai devenit foarte frumoasă și mătură. Îți doresc scumpo, sănătate, fericire, bunăstare și succes. Viața ta să fie plină de culori aprinse, clipe de neuitat, amintiri plăcute și emoții pozitive. Îți doresc să fii îndrăgită, iubită, să ai realizări frumoase în viață. Să întâlnești în calea ta doar oameni buni și prieteni adevărați iar necazurile, problemele și neplăcerile să te ocolească mereu. La mulți ani frumoși!

Îți doresc, iubita mea fiică, ca în viață să-ți meargă ca totul bine. Fie ca dorințele să se împlinească, ca în poveștile magice. Succesul să te țină de mână, iar bunăstarea și bogăția să se lipească de încălțăminte. Îți doresc să mergi mereu mândră și curajoasă, să lupți pentru adevăr și drepturile tale. Niciodată nu fi tristă, nu te dezamăgi, crede, speră și simplu iubește. Cu ziua de naștere, luminița mea, fetița mea!

La mulți ani, fiica mea, mândria tatei. Îți doresc să nu te temi de nimeni și nimic, să fii mereu la fel de veselă, bună, energică, perseverentă, curioasă, neobosită. Fericirea mea, să nu știi ce înseamnă tristețea, fiecare zi să-ți dăruiască zâmbete, cât mai multe bucurii, vise frumoase care, neapărat, vor deveni realitate.

Fiica mea dragă, la mulți ani! Când m-ai privit pentru prima dată cu ochii tăi mari și genele lungi, am știut că viața mea se va schimba pentru totdeauna. Cu fiece an care trece devii mai înțeleaptă, mai frumoasă, mai bună. Vreau ca întotdeauna, fetița mea, să fii sănătoasă, fericită, iubită. Îți doresc ca fiecare nouă zi să fie mai bună decât precedenta. Te felicit, iepurașul meu, și distrează-te azi pe măsură!

Draga mea fiică, felicitări cu ziua de naștere. Tu ești cel mai scump cadou din viața mea. Te iubesc din toată inima și îți doresc cele mai sincere, luminate și calde urări. Îți doresc să fii fericită scumpa mea, sănătoasă și niciodată să nu cunoști de necazuri. Fiecare zi de a mea este plină cu credință în tine, în succesul tău, în viața ta fericită. Fie ca noul din viață să-ți deschidă ușa spre noi orizonturi, realizări și emoții. La mulți ani scumpa mea!