Ziua Profesorului

Îi felicit pe oamenii minunați, a căror vocație este să sădească cunoștințe în mințile elevilor. Vă doresc succes la locul de muncă, să fiți respectat de elevi, colegi și șefi. Fie ca munca grea să vă fie răsplătită prin apariția unor specialiști de renume din rândul elevilor dumneavoastră cărora le-ați dăruit nu doar cunoștințe, dar și o parte din inimă. Felicitări cu ocazia Zilei Profesorului!

Vă felicit cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului. Vă doresc ca, din an în an, să rămâneți cel mai bun profesor și cel mai minunat om. Fiecare zi să fie bună, norocoasă, plină cu de toate, interesantă, iar fiecare elev să vadă lumea cu alți ochi, datorită dumneavoastră. Vă doresc sănătate, armonie interioară și încredere în sine.

Vă felicit cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului. Fie ca norocul să nu vă ocolească, munca să vă aducă respect, iar fericirea să vă curgă prin vene asemeni unui râu. Vă doresc mulți ani de activitate, sănătate și tot ce e mai bun.

Vă felicit cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului și vreau să vă doresc din suflet o mare de speranță, un ocean de fericire, o cascadă de succes, un lac curat ca lacrima de noroc care nu-și schimbă cursul. Fie ca străduințele dumneavoastră să aducă mereu roade, iar profesia să vă aducă doar bucurii.

Vă felicit cu ocazia Zilei Profesorului și vă doresc optimism și sănătate, putere, răbdare de fier, respect sincer, idei interesante, realizări frumoase, fericire multă și noroc.

Dragă învățător! Te felicit cu ocazia zilei profesionale! Vă dorim să primiți plăcere de la munca depusă, să fiți respectat, să aveți parte de elevi deștepți și de un an de învățământ minunat. Vă dorim sănătate și fericire, prosperitate în casă și numai zile frumoase în viață!

Vă felicit cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului. Vă doresc înțelepciune, energie, încredere, putere. Fie ca menirea de profesor să vă aducă respect, munca să vă aducă un salariu pe măsură, iar în fiecare zi să vă simțiți necesar omenirii, împlinit, de succes, fericit.

Vă felicit cu ocazia sărbătorii muncii și a respectului continuu – cu ocazia Zilei Mondiale a Profesorului. Vă doresc să ajutați copiii să treacă de barierele ignoranței și, cu plăcere, să cunoască noi științe. Fie ca norocul să vă ajute în viață, să aveți răbdare la locul de muncă, bună dispoziție și gânduri frumoase.

Profesia de învățător îmbină în sine înțelepciunea și tinerețea sufletului, creativitatea și o energie enormă, bunătatea și severitatea! Este greu să dai o notă muncii voastre, ea nu are preț! Puneți atâta suflet în ceea ce faceți încât, uneori, sunteți nevoiți să renunțați la atenția și compania celor dragi. Vă dorim să sărbătoriți în sânul familiei. Dragoste vă dorim, fericire, bunăstare!

Vă felicit cu ocazia Zilei Mondiale a Profesorului. Vă doresc să rămâneți un erou curajos pe câmpul de luptă al învățământului, un bun ghid pe cărările cunoștințelor și un om minunat care este iubit și respectat. Succes în toate, sănătate, pace, fericire, inspirație.

Din suflet vă felicit cu ocazia Zilei Mondiale a Profesorului. Vă doresc succes în ceea ce faceți, respectul celor din jur, surprize plăcute, evenimente fericite, sănătate, bună dispoziție, bucurie sinceră și dragoste.

Vă felicit cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului! Vă doresc muncă ușoară, dispoziție bună, începuturi frumoase și, desigur, elevi străduitori. Fie ca munca dumneavoastră să fie prețuită și respectată. Vă doresc fericire, armonie și un început frumos de an școlar.

Vă felicit cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului. Fie ca orice succes a elevilor să se transforme în mândrie în inima dumneavoastră, iar fiecare lecție să le dea copiilor cunoștințe, putere de gândire, speranță într-o viață mai bună, vise colorate, dar și putere ca să-și atingă scopurile. Rămâneți la fel de înțelept și bun, înțelegător, interesant și un profesor minunat. Fie ca pe drumul vieții să vă ardă doar felinarele norocului, a fericirii și a dragostei.

Vă felicit cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului și vă doresc din inimă să rămâneți un om liniștit și bun, să scoateți în evidență calitățile minunate pe care le aveți, să vă atingeți scopurile, să aveți parte de respect și să prieteniți cu norocul.

Vă felicit cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului. Vă doresc curaj, perseverență, încredere, bunătate sufletească, severitate, înțelepciune, inspirație. Fiți un exemplu de cunoștințe pentru elevi, fiți o sursă de lumină pentru familie.

Vă felicit cu ocazia Zilei Mondiale a Profesorului. Vă doresc să mergeți spre obiectivul propus fără ca să pierdeți puteri și speranțe, precum și să aveți parte de înțelegerea elevilor. Să fiți un profesor înțelept și un om bun, o personalitate remarcată și o ființă minunată.

Dragă profesor, îți mulțumesc pentru toate lecțiile oferite, pentru cunoștințele care mi le-ai dat, pentru bunătate, pentru talentul de a povesti informații interesante! Fie ca munca voastră să vă aducă doar emoții pozițite, un salariu decent și o mulțime de elevi recunoscători!

Vă felicităm cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului! Cea mai importantă și dificilă muncă de pe glob este să predai. Din păcate, este o muncă nu prea prețuită. Noi vrem, însă, să ne exprimăm recunoștința pentru cunoștințele pe care ni le dați. Să aveți parte de fericire în viață, proiecte de succes și elevi recunoscători!

În lume nu există profesie mai bună. Vă doresc să deschideți în continuare ușile cunoștinței în fața elevilor. Sunteți cel mai bun și fidel prieten, care va ajuta întotdeauna cu un sfat la nevoie și va întinde o mână de ajutor în timpuri grele.

Astăzi este Ziua Mondială a Profesorului! Îi felicit pe toți cei implicați în această profesie cu ocazia sărbătorii! Vă doresc ca inimile voastre să bată în unison cu munca pe care ați ales să o faceți. Să aveți parte de o răsplată pe măsură. Vă mulțumim pentru răbdare, abilitatea de a asculta și de a întinde o mână de ajutor la nevoie, pentru cunoștințe și sfaturi. Fericire vă doresc, dezvoltare personală și bunătate!