Ziua Profesorului

Dragă _____! Clasa noastră vă felicită din inimă cu ocazia Zilei Profesorului! Vă mulțumim pentru răbdare, pentru dorința de a împărtăși cu noi cunoștințele adunate de-a lungul timpului! Vă mulțumim pentru bunătate, înțelegere, pentru timpul liber pe care ni-l dăruiți! Vă dorim să nu știți ce este boala, să rămâneți la fel de veselă, frumoasă! Neplăcerile să vă ocolească și nici să nu le vedeți după orizont. Să vi se îndeplinească toate dorințele!

Scumpii și iubiții noștri profesori, vă felicit cu ocazia zilei Profesorului! Vă doresc ca munca voastră să fie întotdeauna prețuită! Să aveți parte de elevi talentați și educați. Să simțiți că lumea are nevoie de dumneavoastră. Bunătate vă doresc, bunăstare, succese!

De Ziua Mondială a Profesorului, vă doresc din suflet să aveți parte de victorii pe câmpul de luptă al ignoranței. Fiecare zi să fie diferită și plină cu de toate, iar fiecare moment din viață să vă aducă inspirație. Vă doresc să rămâneți mereu cel mai bun profesor din lume!

Vă felicit cu ocazia Zilei Profesorului. Vă doresc din inimă liniște sufletească, prosperitate, respect, înțelegere cu elevii, succes în ceea ce faceți, multă fericire și dragoste.

Vă felicit cu ocazia Zilei Mondiale a Profesorului și vă doresc să deschideți în fiecare zi ușile spre țara cunoașterii, să vă simțiți în fiecare clipă fericit și un om încrezător. Vă doresc ca elevii să vă prețuiască munca, iar apropiații să vă bucure cu întâlniri frecvente.

Dragi dascăli! Vă felicităm cu ocazia zilei profesionale și vă dorim bună dispoziție pentru anul ce urmează. Vă doresc ca elevii să vă bucure cu realizărilor lor, iar viața de familie să vă fie sprijin și un refugiu liniștit unde să vă întoarceți după o zi grea de muncă. Vă îmbrățișăm strâns și vă mulțumim pentru cunoștințele pe care ni le dați, pentru bunătate.

Vă felicit cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului. Fie ca, datorită muncii dumneavoastră, lumea să devină mai cultă, mai plină de cunoștințe, mai deșteaptă și mai inspirată. Vă doresc sănătate și răbdare, armonie interioară, respect din partea celor din jur și recunoștință sinceră pentru munca depusă. Fie ca elevii să atingă culmile succesului, iar dumneavoastră să fiți însoțit mereu de noroc.

Vă felicit cu ocazia Zilei Mondiale a Profesorului și vă doresc din suflet să deschideți în fiecare zi elevilor ușile spre țara cunoașterii, să fiți tolerant și tacticos, să vedeți în fiecare moment ceva bun, să vă realizați planurile și să întâmpinați răsăritul cu inspirație și bucurie.

Vă felicităm cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului. Să aveți parte de noi victorii, noi idei, în casă să vă domnească mereu fericirea, iar în inimă – dragostea. Vă dorim respect, oameni sinceri alături, bunăstare, succes.

Vă felicit cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului și vreau să vă doresc multe realizări frumoase. Fie ca la lecții să aveți parte de liniște și ascultare, iar acasă să domnească confortul și pacea. Fie ca în suflet să vă trăiască dragostea și inspirația. Vă doresc să rămâneți un profesor minunat și un om bun.

Vă felicit cu ocazia Zilei Mondiale a Profesorului și vă doresc să petreceți fiecare zi în companii plăcute. Să puteți ajunge la inima fiecărui elev, iar în lume, munca de profesor să fie onorată. Respect și numai bine vă doresc!

Vă felicit cu ocazia Zilei Profesorului și vă doresc din inimă să transformați în lumină pe drumul elevilor cunoștințele pe care le aveți. Vă doresc putere, răbdare, sănătate, respect și succes. Profesia să vă aducă doar bucurii, iar viața să vă dăruiască florile fericirii și ale iubirii.

Vă felicit cu ocazia Zilei Mondiale a Profesorului. Vă doresc să mergeți spre obiectivul propus fără ca să pierdeți puteri și speranțe, precum și să aveți parte de înțelegerea elevilor. Să fiți un profesor înțelept și un om bun, o personalitate remarcată și o ființă minunată.

Vă felicit cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului. Vă doresc curaj, perseverență, încredere, bunătate sufletească, severitate, înțelepciune, inspirație. Fiți un exemplu de cunoștințe pentru elevi, fiți o sursă de lumină pentru familie.

Vă felicit cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului și vă doresc din inimă să rămâneți un om liniștit și bun, să scoateți în evidență calitățile minunate pe care le aveți, să vă atingeți scopurile, să aveți parte de respect și să prieteniți cu norocul.

Vă felicit cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului. Fie ca orice succes a elevilor să se transforme în mândrie în inima dumneavoastră, iar fiecare lecție să le dea copiilor cunoștințe, putere de gândire, speranță într-o viață mai bună, vise colorate, dar și putere ca să-și atingă scopurile. Rămâneți la fel de înțelept și bun, înțelegător, interesant și un profesor minunat. Fie ca pe drumul vieții să vă ardă doar felinarele norocului, a fericirii și a dragostei.

Vă felicit cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului! Vă doresc muncă ușoară, dispoziție bună, începuturi frumoase și, desigur, elevi străduitori. Fie ca munca dumneavoastră să fie prețuită și respectată. Vă doresc fericire, armonie și un început frumos de an școlar.

Din suflet vă felicit cu ocazia Zilei Mondiale a Profesorului. Vă doresc succes în ceea ce faceți, respectul celor din jur, surprize plăcute, evenimente fericite, sănătate, bună dispoziție, bucurie sinceră și dragoste.

Vă felicit cu ocazia Zilei Mondiale a Profesorului. Vă doresc să rămâneți un erou curajos pe câmpul de luptă al învățământului, un bun ghid pe cărările cunoștințelor și un om minunat care este iubit și respectat. Succes în toate, sănătate, pace, fericire, inspirație.

Profesia de învățător îmbină în sine înțelepciunea și tinerețea sufletului, creativitatea și o energie enormă, bunătatea și severitatea! Este greu să dai o notă muncii voastre, ea nu are preț! Puneți atâta suflet în ceea ce faceți încât, uneori, sunteți nevoiți să renunțați la atenția și compania celor dragi. Vă dorim să sărbătoriți în sânul familiei. Dragoste vă dorim, fericire, bunăstare!

Vă felicit cu ocazia sărbătorii muncii și a respectului continuu – cu ocazia Zilei Mondiale a Profesorului. Vă doresc să ajutați copiii să treacă de barierele ignoranței și, cu plăcere, să cunoască noi științe. Fie ca norocul să vă ajute în viață, să aveți răbdare la locul de muncă, bună dispoziție și gânduri frumoase.

Vă felicit cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului. Vă doresc înțelepciune, putere, sănătate, încredere, precum și armonie interioară, liniște, inspirație și optimism. Dăruiți-le copiilor speranță, trăiți fericiți și plini de bucurie.

Îi felicit cu ocazia Zilei Profesorului pe toți cei care reușesc să sădească în mințile copiilor zburdalnici cunoștințe și învățăminte. Le doresc succes la locul de muncă, elevi talentați și recunoscători. Bunăstare și fericire în viață. Sănătate și stabilitate. O muncă pozitivă și care se plătește bine.

Dragii noștri profesori! Astăzi este ziua voastră! Vă mulțumim pentru munca pe care o faceți mulți ani la rând. Aveți abilitatea de a le insufla elevilor setea cunoașterii, așa cum nimeni nu poate face. Vă rugăm să bucurați încă multe generații. Fiți fericiți și sănătoși!

În această zi de toamnă, îi felicităm pe toți profesorii și le dorim răbdare, să fie fideli muncii pe care au ales-o și să rămână mereu fericiți. A fi profesor nu este o muncă oarecare, ca, de exemplu, munca de instalator sau vânzător, a fi profesor este o menire, o chemare a sufletului.

Din suflet vă felicit cu ocazia Zilei Mondiale a Profesorului și vă doresc să nu aveți dubii în privința puterilor pe care le aveți, bună dispoziție, respect sincer din partea celor din jur, fericire și vise frumoase care se vor îndeplini.

A fi profesor este una dintre cele mai nobile profesii și, în această zi luminoasă, vreau să vă doresc fericire, sănătate, succes în orice faceți. Să învățați oriunde și oricând – iată lozinca voastră. Fie ca razele soarelui să străpungă orice nori care se strâng deasupra vieții voastre!

Vă felicit cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului. Fie ca lumea în care trăiți să fie plină de istorii vesele, de succese mărețe, iar viața să vă fie alcătuită din zile bune și fericite. Vă doresc să aveți mereu bună dispoziție, să fiți plin de respect, bunătate, corectitudine.

Dragi profesori, lumea întreagă vă recunoaște meritele în dezvoltarea societății. Voi sunteți cei care îi ajutați pe oameni să descopere lumea și să vadă dincolo de aparențe! Vă doresc multă putere, energie multă și viața să vă surâdă!

Vă felicit cu ocazia Zilei Mondiale a Profesorului. Vă doresc să aveți parte de respectul foștilor, actualilor și viitorilor elevi. Vă doresc succese în toate domeniile vieții. Fiți sigur de puterile pe care le aveți, fiți fericit cu inima și sufletul.