clasele Primare - Mesaje, Felicitări și Urări

Felicitări primei noastre învăţătoare cu ocazia Zilei profesorului! Vă dorim multă bucurie și fericire, succese, respect și înțelegere, noroc, prosperitate şi realizări frumoase.

Draga noastră Învățătoare, sincere felicitări cu Ziua profesorului! Vă mulțumim pentru munca nobilă pe care o desfășurați conștiincios și cu drag de mulți ani la rând. Dumneavoastră stiţi cel mai bine cum să inspiraţi elevii cu sete de cunoaștere. Dorim să mulțumiți cât mai multe generații cu munca depusă, să fiți fericită și sănătoasă.

În profesia pe care o practicaţi, nu staţi niciodată pe loc, ci zburați înainte ca o pasăre puternică, trăgând după dumneavoastră chiar și pe cei mai leneși elevi, către țara cunoștinţelor. Pentru această muncă nobilă, noi părinţii, vă suntem foarte recunoscători şi dorim în această zi minunată de toamnă, de Ziua profesorului, să vă spunem sincere felicitări! Fie ca informaţiile pe care le transmiteţi elevilor, să se întipărească în minţile lor pe mult timp înainte. Vă dorim multă sănătate, răbdare, fericire şi bunăstare.

A fi profesor de clase primare este o muncă responsabilă și grea. Dar este atât de plăcut să vezi cum, datorită ție, copiii devin mai erudiți, adulți și independenți. Sincere felicitări cu sărbătoarea profesională, din partea părinților recunoscători! Vă dorim fericire, bunăstare, liniște sufletească, sănătate şi toate cele bune! Fiţi fericită!

Din numele tuturor părinților, vreau să vă felicit de Ziua profesorului și să vă exprim recunoștința pentru munca depusă, pentru răbdarea și dragostea față de copii. Vă înţelegeţi foarte bine cu ei, le sunteţi un adevărat prieten, profesor și al doilea părinte. Le insuflați copiilor dorinţa de cunoaștere şi respectul. Fiecare zi devine interesantă numai datorită dumneavoastră. Fie ca munca să vă aducă plăcere, succes și înaintare în carieră.

A fi profesor pentru clasele începătoare înseamnă a fi primul mentor, primul prieten, primul ghid pe drumul școlii. Vă felicit de ziua profesorului și vă doresc, din tot sufletul, să vă înțelegeți mereu cu elevii, să îi ajutați cu ușurință să depășească orice obstacol întâlnit în cale. Fiecare dintre lecțiile predate să fie un adevărat miracol pentru copii, iar ei să depună efort pentru a obţine succes și victorii alături de dumneavoastră. Vă doresc multe descoperiri și realizări frumoase, precum și mult noroc, prosperitate și entuziasm!

Cu ocazia Zilei profesorului, sincere felicitări primei noastre învăţătoare! Le dorim elevilor dumneavoastră, ca un burete, să absoarbă cunoștințele noi și interesante, pentru a face procesul educaţional mai ușor și impecabil. Sperăm să aveţi parte mereu de zâmbete şi emoţii pozitive! Vă dorim sănătate, fericire, succese şi fie ca toate visele să devină realitate.

Sincere felicitări primei noastre învăţătoare! Ați devenit pentru noi nu numai prima învăţătoare, dar și un prieten fidel. Ne dorim ca fericirea să strălucească întotdeauna în ochii dumneavoastră, la fel cum soarele strălucește cu razele sale, încălzind această lume. Dorim ca cunoștințele pe care le oferiți copiilor, cum ar fi semințele, să încolțească și să dea roade. Fie ca răbdarea și sinceritatea dumneavoastră să fie răsplătite întotdeauna cu zâmbete, recunoştinţă și respect. Fiţi fericită!

Dragă învăţătoare, felicitări cu Ziua profesorului! Ai devenit primul profesor care a condus copiii în minunata lume a cunoştinţelor. Fie ca inima să vă rămână la fel de iubitoare și de bună. Vă dorim mereu să radiaţi de fericire şi să primiți cât mai multe emoţii pozitive de elevi. Fie ca cei ce vă înconjoară să vă trateze mereu cu respect la fel cum faceţi dumneavoastră. Fiţi fericită!

Cu ocazia Zilei profesorului, sincere felicitări celei mai minunate învăţătoare de clasele primare. Vă dorim să aveţi multă răbdare cu copiii cei mici şi năzbâtioşi, clasa să fie prietenoasă și ascultătoare, să vă întâmpine în fiecare dimineață cu zâmbete calde de la care să vă înflorească sufletul.

Fie ca orice început să aibă un sfârşit frumos, iar întreg procesul de realizare și cunoaștere în sine să fie interesant. Doresc ca cei dragi să te înconjoare cu dragoste și grijă, iar colegii – cu respect și încredere. Să ai parte de multă sănătate, răbdare şi înțelepciune.

Sincere felicitări primei nostre învăţătoare cu Ziua Profesorului! Vă dorim să rămâneți mereu o persoană fericită, sinceră, veselă și mărinimoasă. Fie ca activitatea dumneavoastră să fie lungă, să primiți de la viață dragoste adevărată şi bucurii, să aveți întotdeauna o dispoziție excelentă și o sănătate puternică.

Primei noastre învăţătoare, felicitări cu Ziua profesorului! Vă dorim multă fericire, răbdare și succes în tot ceea ce faceţi. Este foarte dificil să fii profesor de clase primare, dar faceţi o muncă excelentă. Fie ca optimismul, entuziasmul şi răbdarea să continue să vă ajute la educarea copiilor, oferindu-le multe cunoștințe importante.

Felicitări primei noastre învăţătoare, care ne-a întâlnit pentru prima dată în pragul școlii. Vă dorim succes și mult noroc în muncă și viața personală. Ne dorim ca cunoștințele pe care le-ați pus atât de conștiincios în capul elevilor dumneavoastră să prindă rădăcini. Dorim ca această muncă importantă, uneori dificilă, să vă aducă plăcere şi rezultate bune .

Sincere felicitări, prima noastră Învățătoare! De ziua profesorului, vă dorim mult succes în ceea ce faceţi, bucurie și recunoștință din partea elevilor, înțelegere și respect, fericire și comfort familial, bunăstare şi prosperitate.

Felicitări cu Ziua profesorului! Lăsați încrederea primilor pași școlari să fie transmisă cu ușurință copiilor iar zâmbetele lor să strălucească mai puternic decât soarele. Fiţi fericită, sănătoasă, respectată şi iubită.

Felicitări cu Ziua profesorului, scumpa noastră învăţătoare! Ne-ați ajutat să facem primii pași către lumea cunoştinţelor, de aceea noi vă dorim ca să aveţi parte şi în continuare de elevi prietenoşi, veseli şi dornici de a afla cât mai multe lucruri noi. De asemenea, vă dorim mult noroc, fericire şi realizări frumoase.

Felicitări cu Ziua profesorului, primul nostru învăţător. Vă dorim multă bucurie, fericire și noroc. Fie ca să nu vă plictisiți cu noi nici în timpul lecțiilor, nici în pauze. Vă dorim să aveți întotdeauna o dispoziție excelentă și multă răbdare. Dorim ca în viaţă dumneavoastră să fie totul simplu şi uşor. Fiţi fericit!

Prima învăţătoare, ghidul nostru în țara primelor cunoștințe și științe, vă felicităm de Ziua profesorului și vă dorim să mergeți cu noi fericită pe calea vieții școlare, să surprindeți pe toți cei din jur și să fiți plăcut surprinsă personal. Lasă-ți inima să fredoneze melodia iubirii și sufletul să cânte cântecul fericirii.

Sincere felicitări, primei învăţătoare, cu Ziua profesorului! Sunteţi o persoană minunată, amabilă și curajoasă. Vă doresc copii ascultători, respect și înțelegere în sala de clasă, idei strălucite, prosperitate și succes în toate activitățile, mult noroc, fericire și multă sănătate.

Felicitări primei noastre învăţătoare cu ocazia sărbătorii profesionale. Vrem să vă dorim mult respect și fericire, pace și bucurie, realizări frumoase, dragoste sinceră, noroc şi prosperitate .

Felicitări primei noastre învăţătoare cu ocazia Zilei profesorului! Vă dorim multă bucurie și fericire, succese, respect și înțelegere, noroc, prosperitate şi realizări frumoase.

Draga noastră Învățătoare, sincere felicitări cu Ziua profesorului! Vă mulțumim pentru munca nobilă pe care o desfășurați conștiincios și cu drag de mulți ani la rând. Dumneavoastră stiţi cel mai bine cum să inspiraţi elevii cu sete de cunoaștere. Dorim să mulțumiți cât mai multe generații cu munca depusă, să fiți fericită și sănătoasă.