de la Părinți - Mesaje, Felicitări și Urări

Vă felicit cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului. Vă doresc să aveți parte de elevi talentați și străduitori, să aveți numai victorii și premii în viață. Să obțineți orice pentru ce luptați. Vă doresc sănătate, înțelepciune, confort în casă, respect la locul de muncă și fericire în suflet.

Dragi profesori, din suflet vă spun „mulțumesc”! Vă mulțumesc pentru înțelepciunea voastră și pentru răbdare, vă mulțumesc pentru entuziasm și efortul depus! Datorită sprijinului vostru, copiii noștri s-au îndrăgostit de lumea înconjurătoare. Fiecare din voi a devenit parte din viața elevilor pe care îi educați. Felicitări cu ocazia Zilei Profesorului!

Vă felicit pe toți cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului! Voi sunteți niște oameni luminoși și talentați. Înțelepciunea voastră și cunoștințele sunt temelia educației copiilor noștri. Cred că bunătatea voastră pe care o insuflați copiilor noștri, se va întoarce către voi. Vă doresc optimism și speranță, sănătate, răbdare, bunăstare și fericire.