Ziua Umorului (1 Aprilie)

Te felicit cu ocazia zilei umorului! Îți doresc să zâmbești larg, să ai mereu bună-dispoziție, motive de glume și bucurie! Dăruiește fericire celor din jur și bucură-te de viață!

În această zi de sărbătoare îți doresc veselie, farse interesante și multe zâmbete! Să ai mereu bună-dispoziție! Te felicit cu ocazia zilei umorului!

Vă felicităm cu ocazia acestei sărbători minunate de aprilie! Vă dorim să nu fiți niciodată triști, să zâmbiți mai des, să găsiți mereu ieșiri din situație și să aveți mereu simțul umorului! Să aveți motive de a zâmbi în fiecare zi și să vă fie inima plină de bucurie!

Felicitări cu ocazia zilei umorului! Îți doresc să găsești mereu motive pentru a zâmbi, să nu știi ce înseamnă tristețea și dezamăgirea. Fii mereu fericit și iubit!

Te felicit cu ocazia zilei umorului și îți doresc din suflet să dăruiești celor din jur zâmbete, glume și vești bune. Să zâmbești mult în această zi!

Felicitări cu ocazia zilei umorului! Îți doresc o mare de zâmbete, bună-dispoziție, emoții pozitive, un minunat simț al umorului și mult pozitivism. Zâmbetul lungește viața, așa că trăiește veșnic!

Felicitări cu ocazia zilei umorului! Îți doresc să ai parte de emoții pozitive și să râzi din suflet. Fie ca zâmbetul tău sincer să-ți lungească viața minunată! Îți doresc cât mai multe motive de bucurie și glume bune!

Felicitări cu ocazia zilei umorului. Să ai parte de zâmbete și emoții pozitive în viață. Îți doresc să râzi cât mai des și să-ți lungești, astfel, viața. Îți doresc pozitivism, optimism și creativitate.

Astăzi este ziua umorului, a zâmbetului și a veseliei! Vă felicit, dragii mei, cu ocazia acestei frumoase sărbători! Vă doresc să fiți plini de viață, veseli și pozitivi. Zâmbetul ne lungește viața, de asta vă doresc cât mai multe zâmbete, momente fericite și evenimente frumoase.

Ha-ha, astăzi este cea mai veselă zi din an! Îți doresc bucurie și zâmbete, surprize plăcute, bună-dispoziție și multă veselie!

Te felicit cu ocazia zilei umorului, a zilei glumelor bune și a farselor! Îți doresc să te trezești în această zi cu zâmbetul pe față, să o petreci interesant, să reușești să-i creezi bună-dispoziție chiar și celui mai trist om și să te veselești împreună cu prietenii tăi.

Felicitări! Ai câștigat un milion la loterie! Este o glumă. Astăzi este ziua farselor și îți doresc să ai mereu motive de bucurie, veselie, zâmbete. Fii într-un pas cu umorul și nu uita să te relaxezi!

Te felicit cu ocazia zilei umorului și îți doresc să găsești mereu motive pentru zâmbete sincere care să-ți transmită ție și apropiaților bucurie, impresii plăcute și minute de fericire. Îți doresc să ai mereu bună-dispoziție și simțul umorului.

De ziua umorului să se audă râsete puternice, vesele și care să-i molipsească pe toți cei din jur. Să te bucuri din suflet astfel încât să-ți ajungă până la anul.

Vă felicit cu ocazia acestei sărbători minunate când buna-dispoziție nu dispare! Fiecare zi din viață să vă dăruiască motive pentru bucurie, iar râsul să vă lungească viața!

Te felicit cu ocazia zilei umorului și îți doresc să găsești loc pentru veselie și hobby-uri interesante în viață. Să reușești să îți menții buna – dispoziție indiferent de situația în care te afli. Să găsești motive de a zâmbi în fiecare zi.

Este foarte bine că printre sărbători este și una dedicată zâmbetului! Râde din suflet, reacționează la toate cu simțul umorului, râde cu prietenii, dăruiește-le bună-dispoziție. Fie ca ziua umorului să-ți aducă momente plăcute și amintiri frumoase!

Felicitări cu ocazia zilei umorului și îți doresc să poți transforma în glumă orice situație dificilă. Zâmbetul să-ți dea energie și putere, iar prietenii să-ți dăruiască multe glume, istorii vesele și farse interesante.

Te felicit cu ocazia zilei umorului. Îți doresc să zâmbești și să râzi din suflet, să fii pozitiv, să te bucuri de fiecare zi, să ai parte de evenimente fericite, bucurii și glume bune.