Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa ai parte de iubire, intelepciune si bucurie in fiecare zi a noului an. La multi ani, cu ziua ta de nastere!

La mulți ani Sora mea

Sărbătorește-ți ziua de naștere cu bucurie și înconjurată de cei dragi, dragă soră! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa fie un an plin de realizari, impliniri si surprize placute. La multi ani, cu ziua ta de nastere!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Mama Mama - cel dintâi cuvânt, cel mai dulce zâmbet, cel mai sincer suflet, cel din urmă vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mândră floare, cea mai scumpă carte. Mama - lacrima târzie, veşnica icoană, înger de-nălţare, candela aprinsă! Candelă a vieţii, care nu se stinge, care luminează şi pe veci veghează!

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Îți doresc o zi frumoasă de naștere și să ai parte de tot ceea ce-ți dorești în acest nou an de viață! La mulți ani, sora mea dragă!

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

Să ai parte de tot ceea ce-ți dorești în acest nou an de viață, draga mea fiică! Îți doresc multă fericire, sănătate și împliniri și sunt aici mereu pentru tine, să te susțin și să te ajut oricând ai nevoie! La mulți ani!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Cum primăvara se umple o câmpie de flori, de culori şi de miresme, aşa în clipa în care te-am cunoscut inima mea s-a trezit la viată şi s-a umplut de dragoste, de fericire şi de plăcere.

🎈 Ziua de naștere

Scurte

Sărbătorește-ți ziua de naștere cu zâmbetul pe buze și cu inima plină de bucurie!

💐 Sărbatori

De Sfântul Ioan, să aveți parte de multă sănătate, fericire și dragoste alături de cei dragi! La mulți ani!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Când toţi îmi spuneau că Făt-Frumos nu poate fi decât un vis copilăresc şi ar trebui să renunţ la el, eu am continuat să cred şi să sper. Visele şi speranţele mele s-au împlinit! Îţi mulţumesc că ai apărut în viaţa mea. Te iubesc!

La mulți ani De ziua ta

Îţi urez o zi de naştere specială şi plină de voie bună alături de cei dragi! Să ai parte de multă iubire şi fericire în noul an care începe! La mulţi ani!

La mulți ani Sora mea

La mulți ani, soră! Să trăiești o viață plină de bucurii, să fii mereu fericită și să te bucuri de toate momentele frumoase.

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Ești o sora minunată și un prieten de nădejde! La mulți ani și toate cele bune în acest nou an de viață!

🎈 Ziua de naștere

La mulţi ani cu sănătate, Domnul să vă dea de toate, poate-un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

E minunat să ştii că nu vei fi niciodată singur şi că vei fii iubit mereu, e minunat să înţelegi că ai alături pe cineva în care te poţi încrede la fel ca în tine însuţi!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)