Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

De ziua ta îţi dorim cer senin, ani frumoşi, prieteni, zâmbet, dragoste, momente unice pe care viaţa să le transforme în amintiri ce nu se uită niciodată. LA MULŢI ANI!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

! Să ne iubim ca doi nebuni, sub cerul luminat de stele, în care gândurile mele se-aprind ca nişte candele!

La mulți ani Mămica

Îți mulțumesc că ești mereu acolo pentru mine și că îmi oferi suportul și încurajarea de care am nevoie. La mulți ani, mamica dragă!

🎈 Ziua de naștere

Fiicei

Pentru fiica mea adorabilă, toată dragostea și cele mai frumoase urări de ziua ta de naștere! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Cumnata

La multi ani, cumnata! Iti doresc sa ai parte de pace, liniste si armonie in noul an. Sa ai un an in care sa te simti apreciata si iubita, sa te bucuri de fiecare clipa si sa ai parte de multe momente frumoase. Sa ai curajul sa faci schimbari pozitive in viata ta si sa ai parte de implinire si satisfactie.

🎈 Ziua de naștere

De ziua ta vin cu cele mai frumoase gânduri şi îţi doresc sănătate, bucurii, împlinire şi multe vise realizate. Steaua ta ocrotitoare să lumineze mereu asupra ta şi a celor dragi sufletului tău. Dragostea şi grija ce o dăruieşti în jurul tău să îţi fie răsplătită din plin cu multă căldură şi împlinire sufletească. La mulţi ani fericiţi!

La mulți ani Sora mea

La mulți ani, soră! Să te bucuri de tot ce e frumos în viață și să fii mereu fericită.

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

Dragă prietenă, La mulți ani și o zi de naștere minunată! Sărbători fericite și multă fericire în viața ta!

🎈 Ziua de naștere

Chiar dacă viaţa nu e aşa cum o doreşti, chiar dacă cei pe care îi iubeşti te supără, iartă şi uită, zâmbeşte şi bucură-te alături de noi, cei ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri şi satisfacţii. Dumnezeu să te călăuzească şi să orânduiască totul cum este mai bine pentru tine! LA MULŢI ANI , cu cele mai frumoase gânduri de bine şi sănătate.

La mulți ani

La mulți ani cu sănătate, fericire și multe împliniri! Sărbătorește-ți ziua de naștere cu zâmbetul pe buze și inima plină de bucurie!

🎂 Aniversare

1 anișor

La mulți ani, nepotule! Suntem fericiți că te avem în viața noastră și suntem mândri de fiecare progres pe care îl faci. Îți dorim multă iubire și susținere din partea celor dragi și un an plin de aventuri și descoperiri noi. Felicitări cu ocazia împlinirii primului an de viață!

💏 de Nuntă

Să vă bucurați de toate momentele frumoase și să depășiți împreună orice obstacol care v-ar putea apărea în cale.

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Eşti trandafirul crescut din inima mea, promit să fiu apa, aerul şi pământul de care ai nevoie. Dar tu promiţi să înfloreşti doar pentru mine?

🎈 Ziua de naștere

La mulţi ani cu sănătate, Domnul să vă dea de toate, poate-un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

💏 de Nuntă

Dragii mei, vă felicit cu ocazia aniversării nunții voastre! Sper că veți fi mereu fericiți și împliniți împreună.

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)