Felicitări de zi de naștere pentru bărbați

Din tot sufletul te felicit cu ziua de naștere, vreau să-ți urez ceea ce e mai valoros: viața bucuroasă și momente fericite. Fie ca zilele să fie pline de lumină, să rămâi tot atât de perseverent și curajos, să se mândrească rudele și apropiații. Îți doresc să cucerești apogeurile una după alta și să-ți atingi obiectivele. Și în final desigur îți doresc fericire familială, iubire și înțelegere.

Onoare și demnitate – sunt aprecierile care caracterizează și evidențiază un bărbat adevărat. În această zi de naștere vreau să vă spun că anume Dumneavoastră în ochii mei sunteți – bărbatul adevărat. Anume pe Dvs. vă pot propune ca exemplu pentru copii, trăsăturile de caracter să le atribuim adolescenților iar ceilalți să se egaleze cu Dvs. Deci fie ca la această sărbătoare să aveți buna dispoziție, iar destinul să vă alinte și amâne toate situațiile neplăcute și cele rele.

În această zi minunată în viața ta îți doresc să te bucuri mereu de ceea ce ți-a dat Dumnezeu dar cu putere în suflet și în minte să tinzi și să obții ceea la ce visezi să obții sau să devii! La mulți ani și la mulți bani!

Unui bărbat adevărat, de ziua lui, trebuie să îi dorești doar fericire enormă, nervi de fier, prietenie adevărată. Încă mai trebuie să îi dorești un cal de oțel căruia să nu i se strice motorul. Îți doresc victorii pe toate fronturile, succes în viață și atâția bani câți nici nu ți-ai închipuit.

Dragul nostru șef, vă felicităm cu ocazia zilei de naștere! Vă dorim sănătate de fier, optimism, bună dispoziție, succese, realizări mărețe, atingerea scopurilor.Sperăm să lucrăm încă mult timp alături de dumneavoastră. Corabia la cârma căreia sunteți să plutească mereu în direcția corectă, iar echipa să fie una prietenoasă și unită.

Să accepți bărbăția, ca femeile să nu poată să se abțină înaintea ta. Să ai răbdare să aprobi bunăstarea materială. Să ai puteri să realizezi toate visele și fanteziile viitoare. Înțelepciune în aventurile planificate care vor întări sănătatea și fericirea. Credem în tine și îți dorim să ai și tu încredere în forțele proprii. Să știi că nu primim pretenții și scuze cum nu le primește nici bunul Dumnezeu. Toate aceste urări sunt bine meritate și vă sunt garantate pentru toată viața.

Îți doresc doar două lucruri, care consider că sunt cele mai importante din viața unui om  – sănătate și dragoste. Sănătatea să fie mereu de fier, iar dragostea mereu reciprocă și adevărată! Felicitările mele!

Te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc încredere, un loc de muncă bun, liniștit și care să îți aducă mulți bani, o familie stabilă, mare și fericită, emoții de neuitat, o mașină scumpă, o vilă în suburbie, o casă plină de prieteni și încredere în ziua de mâine.

Dragul nostru șef, din numele colectivului nostru, vă felicităm cu ocazia zilei de naștere! Vă dorim succes, prosperitate în afaceri, înțelepciune și optimism. Fie ca ziua de muncă să vă pară scurtă, iar portofelul – mai gros. Vă dorim ca dumneavoastră, șeful nostru corect și bun, să aveți grijă mereu de angajați, pentru că noi lucrăm pentru înmulțirea bunăstării dumneavoastră. Concurenții să vă respecte și cu puțină teamă. Sănătate și stabilitate în viitor!

Odată cu apariția ta în viața mea a dispărut deodată și pentru totdeauna întrebarea cum trebuie să arate etalonul curajului și a fiabilității. Permite-mi ca în ziua ta de naștere să-ți urez să fii sănătos, puternic, inteligent și răbdător. Fie ca cei mai buni ani din viața ta să fie în viitor și cele mai interesante momente să vină la fiecare zi de naștere.

Oriunde nu te-ai afla, doresc ca îngerul tău păzitor să îți fie mereu alături în primejdie, orice nu ți-ai pune în gând, doresc ca persoanele din jurul tău să te ajute să îți realizezi planurile, și orice nu ai face, doresc ca să finisezi mereu cu bine! La mulți ani!

Dragul nostru, te iubim pentru faptul că ești încrezător, perseverent, vesel. Ești sufletul companiei nostre, cel mai carismatic, cel mai fermecător. Totul este despre tine. De asta ai meritat pe deplin toate surprizele și darurile pe care le-am pregătit pentru tine. Îți dorim și în continuare să fii un răsfățat al destinului. Îți dorim succes, putere. Fii întotdeauna fericit și iubit. La mulți ani!

Vă doresc victorii ușoare, idei de succes. Fie ca viața dumneavoastră să fie plină de impresii plăcute și interesante. Succesul să fie stăpân în casa dumneavoastră, dar nu oaspete. Vă doresc sănătate de fier și mulți ani de viață bogați, plini de evenimente frumoase. Bucurii în fiecare zi trăită.

De ziua ta de naștere, îți doresc să fii un sprijin pentru cei care îți sunt dragi, să crezi în tine și în puterile tale, să inspiri cu exemplul tău pe cei din jur, să schimbi lumea spre mai bine și mereu să găsești partea pozitivă chiar și în cele mai dificile situații.

Multe persoane cu siguranță astăzi ți-au urat mulți bani, succes în carieră, femei frumoase sau multă dragoste și tot așa mai departe. Eu o să fiu un pic mai modest, și o să-mi permit să îți urez părinți sănătoși și care să fie mândri de tine, o soție care să te iubească cu adevarat și câțiva copii care să crească fericiți ca au un așa tată!

De ziua ta, să ai o zi presărată cu zâmbete și înfrumusețată de oameni  care țin la tine! Fie ca toate gândurile bune să devină realitate, visele să se materializeze, prietenii adevărați să rămână mereu aproape, iar dragostea să fie cea pentru care merita să trăiești o viață, o îmbrățișare virtuală și La Mulți Ani!

Te felicit cu ocazia unei sărbători unice și minunate – ziua ta de naștere! Întotdeauna să iei de la viață tot ce îți oferă pentru că nu vei putea trăi a doua oară. Iubește și fii iubit întotdeauna. Fie ca această zi să-ți aducă bucurie, succes și sănătate.

Cu ziua de naștere! Sănătate, noroc, dragoste, fericire și împlinirea tuturor dorințelor! Rămâi întotdeauna același: amuzant, amabil, fermecător și cel mai minunat om!

Îl felicit azi cu ziua de naștere pe cel mai curajos, fermecător și strălucitor bărbat! Corabia vieții tale să plutească lin spre realizarea viselor și să nu întâlnească în cale pietre ori alte obstacole, găsindu-și refugiu într-un loc liniștit și confortabil. Succesul să te însoțească mereu, atât la locul de muncă cât și în dragoste. Fii întotdeauna la înălțime, dragul meu!

Îți doresc ca anii ce-i împlinești astăzi să-ți aducă strălucirea și frumusețea stelelor, înțelepciunea și puterea zeilor, dorința de a iubi și de acceptă să fii iubit și tot ce are lumea asta mai bun în ea! Și de-ar fi ca zeii să-mi îndeplinească dorințele îți mai doresc „tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte! ” Mulți ani fericiți!