Mesaje de la mulți ani pentru bunică

Bunică, atât de multă bunătate și dragoste sinceră se conține în acest cuvânt. O simplă aliniere de litere, dar care te face să-ți amintești de copilărie, de băutură cu merișor, de plăcinte calde cu gem, de povești spuse în șoaptă, de cântece de leagăn, care, deși nu erau cântate de mamă, le acompania aceeași voce dulce. De ziua ta, noi, nepoții, vrem să îți dorim multă sănătate ți un drum lung în viață. Atât de lung încât și nepoții noștri să-ți poată cunoaște dragostea. Fie ca soarta să-ți întoarcă însutit toată căldura și dragostea pe care o emani.

Bunica mea dragă, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să rămâi mereu veselă și plină de puteri, bună și sinceră, grijulie și gingașă. Fie ca viața să-ți fie lungă și fericită. Să ai parte încă de multe evenimente fericite și sărbători de familie.

Draga mea bunică! De ziua ta vreau să-ți doresc sănătate de fier, fericire, căldură sufletească, frumusețe, bună dispoziție, care te vor însoți toată viața. Îți mulțumesc pentru grija și dragostea ta pe care mi le-ai dăruit mereu. Îți mulțumesc, totodată, pentru copilăria mea și amintirile plăcute. Te iubesc enorm și te pup pe obrajii rumeni.

Nu pot să exprim în cuvinte cât de mult te iubesc, bunicuță. Astăzi, de ziua ta, îți doresc sănătate pentru că este lucrul cel mai de preț. Să fii sănătoasă încă mulți ani (minimum o sută, dar și mai bine – două sute). La mulți ani!

Bunicuța noastră scumpă, noi pe tine te iubim. Și cu toți acum la masă, vrem ceva să-ți oferim, Banii nu prea au valoare, când ajungi la anii tai. Vrem sănătoasa să ne fii, alături de nepoței. Fericire, bucurie, tot ce-i bun noi îți dorim. Lângă așa o bunicuță noi mereu am vrea să fim. La mulți ani cu toții să strigăm! Să ne trăiască bunicuța care o avem!

Bunicuță, îți doresc să întinerești la trup și suflet, să nu-ți fie frică de anii pe care îi ai. Tu ești o bunică nemaipomenită. Sănătate, răbdare, iubire din partea celor dragi. Pentru anii tăi încă tineri!

La mulți ani, scumpă bunică! Îți mulțumesc pentru căldura, grija, iubirea care o împarți zi de zi. Îți dorim să trăiești mulți ani fără să știi ce înseamnă tristețile. Fii sănătoasă și plină de puteri. Și chiar dacă anii trec asemeni vântului care fură frunzele de pe copaci, tu să nu ai parte de neplăceri, pentru că ești înconjurată de copii grijulii și nepoți plini de energie și optimism, iar prietenele te vor susține mereu în companii vesele cu ceai și cântece. Fii mereu la fel de energică și tânără!

La mulți ani, bunicuță! Bem astăzi șampanie în cinstea ta. Îți dorim să trăiești încă o sută de ani. Să nu știi ce înseamnă tristețile, neplăcerile, nemulțumirile. Nu atrage atenția la vârstă, fii sănătoasă și plină de puteri astfel încât să poți și dansa și cuprinde nepoții cât mai des.

Toată gingășia și dragostea poate fi exprimată printr-un singur cuvânt – bunicuța. Este cel mai apropiat om, pe care-l vedem încă din fașă. Ea este ca un soare – încălzește când este frig, strălucește când este trist. Draga mea, stimata mea și scumpa mea, te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți doresc sănătate, fericire, iubire. Mereu am crezut că ești o vrăjitoare. Așa și este! Mâinile tale fac magie. Nu vom vorbi astăzi despre ani pentru că, în suflet, tu ești mereu cea mai tânără dintre toți. La mulți ani, bunica!

Bunica mea dragă! Astăzi îți sărbătorești ziua de naștere, iar acest lucru înseamnă că eu sunt pur și simplu obligată să te cuprind, să te sărut, să-ți ascult sfaturile de viață și să-ți îndeplinesc dorințele. Bineînțeles, tu ești mereu sigură că noi, nepoții tăi, suntem mereu flămânzi și slabi. Nu te vom dezamăgi și vom mânca tot de pe masa de sărbătoare! Mulțumim, bunică, pentru căldura ta sufletească și grijă care nu dispare odată cu trecerea anilor. Te iubim necondiționat.

Dragă bunică, îți doresc să rămâi mereu tânără, plină de viață, veselă, energică, frumoasă. Fie ca vârsta să-ți adauge putere și fericire. La mulți ani!

Iubită bunică, te felicităm cu ziua de naștere! În această zi îți mulțumim pentru nopțile nedormite, pe care le-ai petrecut alături de pătucurile noastre, pentru toate poveștile magice, pe care ni le povesteai, pentru plăcintele cu care ne serveai! Mulțumim pentru dragostea și căldura, pe care ne o dăruiești tuturor. La mulți ani!

Felicitări bunica mea iubită cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc sănătate, mulți ani de viață, putere, energie, fericire, pace, bunătate. Să-ți încălzească mereu sufletul grija celor dragi. Îți mulțumesc mult pentru dragostea pe care ne-o porți, pentru sprijinul care ni-l oferi și pentru sfaturile bune pe care ni le dai.

Ridicăm astăzi paharele de șampanie în cinstea ta, bunică iubită! Fie ca lacrimile să apară în ochii tăi doar din cauza evenimentelor fericite, oboseala să nu te supere niciodată, iar problemele să treacă repede asemeni unei ploi de mai.

Draga mea, iubita și grijulie bunică, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să ai parte mereu de atenție și grijă, atitudine caldă și armonie sufletească. Ca nepot, sunt mândru că te am! Vreau să fii mereu sănătoasă, zâmbitoare și fericită!

Iubita, draga mea, cea mai scumpă bunică din lume! A mai trecut un an, în cadrul acestui an mi-ai dăruit dragostea, îngrijirea, atenția și răbdarea ta! Te felicit prețioasa mea cu această zi, îți doresc ca ochii tăi să fie plini cu lacrimi doar de bucurie și fericire, niciodată nimic să nu te doară, chiar și cele mai nesemnificative dureri să nu-ți întunece viața. Fie ca în sufletul tău să fie în armonie și dragostea Dumnezeiască. Îți doresc ca Dumnezeu să te binecuvânteze cu pace și liniște sufletească, bucurie și fericire! Să știi că ești foarte mult iubită și pur și simplu de neînlocuit, iubita mea bunicuță! La mulți ani!

Bunicuța mea, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Chiar dacă nu ai trăit puțin, să știi că nu le-ai făcut încă pe toate. Nu i-ai învățat pe copiii mei să coacă prăjituri minunate, iar din această cauză îți doresc sănătate și să trăiești încă cel puțin două decenii. La rândul nostru, noi îți promitem să te ajutăm în toate și să avem grijă de tine. La mulți ani, bunico!

Bunicuță, la mulți ani! Îți doresc varză și iarbă deasă  în grădină, bani în portofel, îți doresc să fii ca cel mai suculent morcov, ca roșia veselă, ca un cartof tânăr, ca zmeura și ca mărul în floare!

Bunica mea cea mai iubită, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc senzații minunate, emoții colorate, evenimente fericite, multe motive de zâmbet și râsete. Tu ești cea mai bună și atentă, cea mai înțelegătoare și iubitoare – cea mai bună bunicuță de pe planetă!

O felicit cu ziua de naștere pe bunica mea iubită! Mereu ai dăruit căldura ta, afecțiune și sensibilitate față de toți nepoții. Eu îți doresc să nu te îmbolnăvești, de asemenea să te bucuri de viață, să te menții în formă mulți ani și să întâmpini apariția nepoților. La mulți ani!

Bunica mea iubită, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți mulțumesc din toată inima pentru gingășie, grijă și tandrețe! Pentru atenția care mi-o dai și bunătatea care o emani. Îți doresc să ai energie, sănătate și putere! Ai înainte o viață lungă, iar nepoții se vor strădui să o facă fericită!

Scumpa noastră, minunata noastră, bunica noastră de aur, te felicităm cu ocazia zilei de naștere. Să fii o mamă și o bunică bună nu este ușor, dar tu le reușești pe ambele. Îți dorim puteri și sănătate de fier, dragoste, norocul să nu te părăsească, iar cei dragi să-și amintească mereu de tine.

Bunica mea scumpă! Te felicit din inimă și îți doresc fericire și sănătate. Grija ta, gingășia și confortul pe care-l creezi, sunt foarte importante pentru mine. Îți mulțumesc pentru tot. Te iubesc mult. La mulți ani!

Bunică, în acest jubileu frumos, vrem să îți amintești doar cele mai excepționale zile din viața ta neliniștită, dar în același timp, minunată. Fie ca bolile să te ocolească, fie ca dispoziția ta să fie mereu tânără și optimistă. La mulți ani!

Cea mai scumpă și minunată bunică, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Numai bucurii, fericire, sănătate, tot ce e mai bun îți doresc! Fiecare zi să îți aducă numai vești frumoase, iar buna dispoziție să nu te părăsească! Te felicit, bunică!

Bunicuță dragă, la mulți ani! Îți doresc să nu devii niciodată o babă bârfitoare, dar să rămâi întotdeauna cea mai bună, veselă, neobosită bunicuță. Tu ești doamna eleganță și rafinament, tu ești omul-căldură și frumusețe. Rămâi așa întotdeauna. Să fie sărbătoare mereu în curtea ta!

Bunica mea iubită, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Vreau să îți urez sănătate și bunăstare. Să ai mereu oameni apropiați alături, iar în inimă să-ți fie primăvară și pe față să lumineze zâmbetul. Bunicuță, rămâi la fel de frumoasă, grijulie, sinceră, bună și o femeie darnică. Bucurii și toate cele mai bune!

Iubită bunică, te felicităm cu ziua de naștere! În această zi îți mulțumim pentru nopțile nedormite, pe care le-ai petrecut alături de pătucurile noastre, pentru toate poveștile magice, pe care ni le povesteai, pentru plăcintele cu care ne serveai! Mulțumim pentru dragostea și căldura, pe care ne o dăruiești tuturor. La mulți ani!

Felicitări bunica mea iubită cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc sănătate, mulți ani de viață, putere, energie, fericire, pace, bunătate. Să-ți încălzească mereu sufletul grija celor dragi. Îți mulțumesc mult pentru dragostea pe care ne-o porți, pentru sprijinul care ni-l oferi și pentru sfaturile bune pe care ni le dai.

Ridicăm astăzi paharele de șampanie în cinstea ta, bunică iubită! Fie ca lacrimile să apară în ochii tăi doar din cauza evenimentelor fericite, oboseala să nu te supere niciodată, iar problemele să treacă repede asemeni unei ploi de mai.