Mesaje de La Multi Ani pentru BUNIC

Vreau să-l felicit pe cel mai bun și mai iubit bunel. Îți doresc să fii mereu sănătos și să nu pierzi niciodată vigoarea trupului și a sufletului. Să găsești întotdeauna obiective noi de atins, indiferent de vârstă. Fie ca atitudinea pozitivă și binevoitoare față de lume să fie acel motor care-ți pune în mișcare viața. La mulți ani, dragul meu bunel!

Vreau să-ți urez la mulți ani! Trăiește fericit și nu pierde niciun moment. Bucură-te de tot ceea ce faci. Fie ca faptele tale să-ți aducă nu doar bună dispoziție, ci și profit – financiar și spiritual. Și bineînțeles sănătate, dragoste și noroc! La muți ani, scumpul meu bunel!

Bunele, la mulți ani! Ce aș putea să-ți mai urez în această zi? Să nu te gândești la viața de după, ci să trăiești pentru astăzi, să încerci să faci ceea ce vrei cu adevărat. Să nu mai ții cont de interdicții și să te bucuri de razele soarelui în fiecare dimineață!

La mulți ani bunele! Îți doresc să te simți un om puternic și fericit. Să ai parte de succes în toate, victorii obținute cu demnitate. Să te bucuri de familie și dragostea ce ți-o oferă cei dragi. Să fii sănătos și încă mulți ani alături de noi.

Îți transmit cele mai sincere felicitări, dragul și iubitul meu bunel. Mi-aș dori să nu fii niciodată supărat, dar zâmbitor și optimist. Să nu cunoști necazuri și greutăți. Să fii cel mai sănătos, tânăr, activ și minunat bunic. La mulți ani!

Îți doresc mulți ani și să ai mereu rudele aproape de tine. Nu vreau să văd tristețe pe chipul tău. Ridurile de pe chipul tău să se adâncească doar de la zâmbet. Fii sănătos și cât mai mult timp cu noi. Felicitări, bunele!

La mulți ani dragul meu bunel! Îmi doresc să fii mereu în centrul de atenției, să fii activ, optimist și cât mai mult timp alături de noi. Te iubesc enorm!

Dragă bunele, la mulți ani! Îți dorim multă sănătate, astfel încât să aduci întotdeauna cea mai mare pradă de la vânătoare și mult pește atunci când mergi la pescuit! Te iubim!

Bunele, felicitări! Experiența ta de viață și optimismul inepuizabil îmi inspiră încredere. Îți doresc să te bucuri de fiecare zi, să fii sănătos și întotdeauna binedispus! La mulți ani!

La mulți ani, bunele. Fii ca întotdeauna, curajos, vesel și doar cu bune intenții, așa cum te știu. Îți doresc, dragul meu, să faci față și eșecurilor care mai apar uneori. Rămâi pentru noi un exemplu de onoare, demnitate și dreptate. Fie ca anul care vine să-ți aducă mult succes, prosperitate și doar gânduri bune.

Scumpul meu bunel, îți urez la mulți ani! Lasă anii să treacă fără să-ți schimbe starea de spirit și de sănătate. Să rămâi mereu așa vesel și plin de dorința de a te bucura de viață, depășind orice obstacol. Te iubim! Familia noastră este fericită să sărbătorească astăzi, alături de tine.

Bunele, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Îți doresc să rămâi un erou al timpului în care trăiești. Să fii bun, asemeni lui Robin Hood. Să-ți de Dumnezeu o recoltă bună, ca unui lord feudal. Păstrează-ți sufletul vesel și bucuria din inimă, precum Charlie Chaplin, dar nu uita, că tu ești pentru noi cel mai bun bunel.

Bunele, felicitări! Experiența ta de viață și optimismul inepuizabil îmi inspiră încredere. Îți doresc să te bucuri de fiecare zi, să fii sănătos și întotdeauna binedispus! La mulți ani!

La mulți ani, bunele. Fii ca întotdeauna, curajos, vesel și doar cu bune intenții, așa cum te știu. Îți doresc, dragul meu, să faci față și eșecurilor care mai apar uneori. Rămâi pentru noi un exemplu de onoare, demnitate și dreptate. Fie ca anul care vine să-ți aducă mult succes, prosperitate și doar gânduri bune.

Scumpul meu bunel, îți urez la mulți ani! Lasă anii să treacă fără să-ți schimbe starea de spirit și de sănătate. Să rămâi mereu așa vesel și plin de dorința de a te bucura de viață, depășind orice obstacol. Te iubim! Familia noastră este fericită să sărbătorească astăzi, alături de tine.

Scumpul meu bunic, știu că ești fericit în această zi, ziua ta de naștere. De asta îți doresc fericire pentru încă mulți ani. Rămâi la fel de vesel și neliniștit. Las-o pe bunica să mai alerge după tine! La mulți ani!

Scumpul nostru bunic. De ziua ta, vreau să îți doresc să ai o mulțime de prieteni buni, gata să-ți sară în ajutor când va fi nevoie, și care să-și amintească de tine la bine. Vreau să-ți doresc ca apropiații să te țină minte mereu. Tu întotdeauna îți amintești de noi.

Bunicule, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Tu i-ai învățat multe pe copiii tăi, iar acum transmiți experiența ta și nepoților. Deși este diferență de vârstă vizibilă între noi, noi găsim mereu limbaj comun. Bunicule, îți dorim ani mulți de viață, liniște, pace. Îți dorim cât mai multe zile calde, luminoase, fericite. Noi, nepoții tăi, te iubim și te respectăm mult.

Dragă bunicule, din suflet te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți strâng mâna strâns. Îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat, experiența ta m-a ajutat de mai multe ori în viață. Îți doresc ani mulți de viață, sănătate, noi scopuri și dorințe pe care neapărat să le îndeplinești. Sper că vom petrece împreună încă multe zile plăcute, în care să-mi povestești istorii utile și interesante.

Tu ești cel mai bun bunic din lume! Sunt gata să închin în cinstea ta sute de cupe de șampanie pentru ca tu să ne fii alături mereu. Îți doresc căldură și bunăstare de ziua ta!

Îl felicit cu ocazia zilei de naștere pe cel mai bun bunic din lume! Sănătate, bună dispoziție, putere și energie. Vreau să te am alături încă mulți ani, să mă ajuți cu un sfat înțelept și un cuvânt bun. Să ai pace și liniște în suflet, iar viața să-ți aducă multe momente de fericire.

Dragă bunicule! Sunt fericită să te felicit cu ocazia zilei de naștere pentru că te iubesc enorm și sunt bucuroasă că anume tu ești bunicul meu – cel mai bun prieten și cel mai minunat om de pe Pământ. Îți mulțumesc pentru copilăria fericită și pentru că am reușit să învăț multe de la tine, să ascult multe sfaturi înțelepte și istorii captivante. Bunicule, să fii tot mai sănătos cu fiecare an ce trece. Fii cu noi mereu!

Îl felicit cu ocazia zilei de naștere pe bunicul meu drag. Îți doresc să rămâi la fel de puternic, sănătos, bun, iubitor și iubit, un bărbat adevărat. Tu ești idolul meu. Să fie totul bine la tine, liniște și pace în suflet, bucurii, fericire, pozitiv și zâmbete. Vreau ca în fiecare an, de ziua ta, să ne adunăm la această masă și să spunem aceleași cuvinte. La mulți ani!

Bunicule, îți doresc sănătate cât pentru încă o sută de ani și entuziasm pentru încă multe victorii. Să ai o viață în care totul se rezolvă ușor, fără probleme și cu o mulțime de zâmbete fericite.

Bunicule, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc sănătate de fier. Să fii cât mai mult timp alături de noi și să ne ajuți cu sfaturi înțelepte! Pentru tine!

Bunicule, de ziua ta vreau să îți doresc să știi pe de rost teoria unei vieți fericite și să pui în practică bucuria. Bunicule, îți doresc să nu te îmbolnăvești, să nu simți greutăți pe suflet și să îi poți face față oricărui individ care va face rău familiei tale.

Dragul meu bunic, ziua ta este o sărbătoare pentru întreaga familie. Ai avut un drum lung și dificil prin viață și ai devenit pentru noi exemplu de cum trebuie să ieși cu demnitate din orice situație. Nepoții și strănepoții să fie mândri de tine și să-ți împrumute cele mai bune calități. Sănătate și bunăstare!

Dragul meu și iubitul meu bunic, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Ai avut multe asemenea sărbători, ai trăit multe, dar nu pierzi interesul către viață și lume. Admir puterea ta, înțelepciunea și dragostea de viață!

Dragă bunicule, dacă aș putea, ți-aș da o medalie pentru curaj, vitejie, sinceritate, bunătate și înțelepciune, pentru că tu ești cel mai bun bunic! La mulți ani! Fie ca viața ta să fie asemeni medaliei cu două părți. Una bogată și strălucitoare, iar alta – și mai bună. Bunăstare îți doresc!

Se spune că la vârstă înaintată trebuie să te grăbești încet, că e periculos să te enervezi, că este o prostie să crezi în oameni și că este târziu să te temi de ceva. Vreau să închin acest pahar în cinstea bunicului meu și să-i doresc să trăiască din plăcere. Fie ca orice moment să-i aducă fericire și bună dispoziție!