Mesaje de La Multi Ani pentru BUNIC

Bunicul meu! Mă închin în fața înțelepciunii tale, cărunția ta vorbește atât de mult despre viața ta deloc ușoară. Dă-mi voie să mulțumesc destinului pentru faptul că ai reușit să-ți formezi și să îți aperi familia de toate nenorocirile. Dacă nu te nășteai tu în ziua respectivă, nu eram noi. Primește cele mai sincere și calde felicitări din partea mea. Îți doresc sănătate, bucurii, noroc și confort. Viața ta este o mare, la fel de imprevizibilă, ba e cu valuri multe, va e liniștită. Fie ca marea ta să se liniștească și să vină zilele calde și fericite. Domnul să te aibă în pază încă mulți ani! Felicitări!

Bunicule, îmi place enorm să vin la tine în ospeție, pentru că alături de tine eu mă întorc în copilărie, atunci când eram fericiți și fără griji. Îți doresc multă sănătate, optimism, putere și cât mai multe zile fericite.

Dragă bunicule! Te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți doresc din inimă sănătate multă, multe minute de bucurie și motive de fericire. Fie ca în viața ta să fie mereu loc pentru noi scopuri, obiective și o mulțime de momente fericite. Te iubesc enorm și îți mulțumesc pentru faptul că exiști în viața mea.

Bunicule, îți doresc sănătate cât pentru încă o sută de ani și entuziasm pentru încă multe victorii. Să ai o viață în care totul se rezolvă ușor, fără probleme și cu o mulțime de zâmbete fericite.

Îl felicit cu ocazia zilei de naștere pe bunicul meu drag. Îți doresc să rămâi la fel de puternic, sănătos, bun, iubitor și iubit, un bărbat adevărat. Tu ești idolul meu. Să fie totul bine la tine, liniște și pace în suflet, bucurii, fericire, pozitiv și zâmbete. Vreau ca în fiecare an, de ziua ta, să ne adunăm la această masă și să spunem aceleași cuvinte. La mulți ani!

Dragă bunicule! Sunt fericită să te felicit cu ocazia zilei de naștere pentru că te iubesc enorm și sunt bucuroasă că anume tu ești bunicul meu – cel mai bun prieten și cel mai minunat om de pe Pământ. Îți mulțumesc pentru copilăria fericită și pentru că am reușit să învăț multe de la tine, să ascult multe sfaturi înțelepte și istorii captivante. Bunicule, să fii tot mai sănătos cu fiecare an ce trece. Fii cu noi mereu!

Îl felicit cu ocazia zilei de naștere pe cel mai bun bunic din lume! Sănătate, bună dispoziție, putere și energie. Vreau să te am alături încă mulți ani, să mă ajuți cu un sfat înțelept și un cuvânt bun. Să ai pace și liniște în suflet, iar viața să-ți aducă multe momente de fericire.

Tu ești cel mai bun bunic din lume! Sunt gata să închin în cinstea ta sute de cupe de șampanie pentru ca tu să ne fii alături mereu. Îți doresc căldură și bunăstare de ziua ta!

Dragă bunicule, din suflet te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți strâng mâna strâns. Îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat, experiența ta m-a ajutat de mai multe ori în viață. Îți doresc ani mulți de viață, sănătate, noi scopuri și dorințe pe care neapărat să le îndeplinești. Sper că vom petrece împreună încă multe zile plăcute, în care să-mi povestești istorii utile și interesante.

Bunicule, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Tu i-ai învățat multe pe copiii tăi, iar acum transmiți experiența ta și nepoților. Deși este diferență de vârstă vizibilă între noi, noi găsim mereu limbaj comun. Bunicule, îți dorim ani mulți de viață, liniște, pace. Îți dorim cât mai multe zile calde, luminoase, fericite. Noi, nepoții tăi, te iubim și te respectăm mult.

Scumpul nostru bunic. De ziua ta, vreau să îți doresc să ai o mulțime de prieteni buni, gata să-ți sară în ajutor când va fi nevoie, și care să-și amintească de tine la bine. Vreau să-ți doresc ca apropiații să te țină minte mereu. Tu întotdeauna îți amintești de noi.

Scumpul meu bunic, știu că ești fericit în această zi, ziua ta de naștere. De asta îți doresc fericire pentru încă mulți ani. Rămâi la fel de vesel și neliniștit. Las-o pe bunica să mai alerge după tine! La mulți ani!

Iubitul meu bunic! Astăzi vrem să te felicităm cu ocazia zilei de naștere ca pe cel mai bun prieten, un tovarăș de joacă ce ne ajută mereu cu un sfat bun. Îți mulțumesc, bunicule drag, pentru căldura ta, bunătatea ta pe care ne-o dăruiai nouă, nepoților, în fiecare zi. Asta deși nu reușeam să ne vedem atât cât ne-am fi dorit. Te felicităm din inimă și te cuprindem strâns!

Dragul nostru bunic, te felicităm din inimă cu ocazia zilei de naștere! Îți dorim sănătate. Fie ca toate bolile și neplăcerile să te treacă cu vederea. Să trăiești încă mulți ani, iar copiii și nepoții să te bucure. Îți dorim cer senin și soare strălucitor deasupra capului. Fie ca dimineața să te trezească mirosul cerului, iar în casă să domnească liniștea.

Bunicul meu drag și scump! Vreau să închin acest pahar în cinstea anilor tăi, care ți-au devenit bogăție, în cinstea sănătății tale, în cinstea experienței tale de viață, în cinstea înțelepciunii tale care mă salvează mereu. Dragul meu, nu te uita la ceas, trăiește cu prezentul și viitorul.

În viața fiecăruia sunt oameni în cinstea cărora vrei să închini un pahar cu orice ocazie. Sunt cei care te ajută și te îndrumă, cei, compania cărora încălzește sufletul. Primul în lista mea de acești oameni ești tu, bunicule. De ziua ta, ridic paharul pentru viață lungă și sănătate.

Îl felicităm cu ocazia zilei de naștere pe dragul, unicul, cel mai în vârstă membru de familie – bunicul. Rămâi la fel de sportiv, suplu, aventurier, vesel. După plecările în pădure, coșul să fie plin cu ciuperci și pomușoare, iar pungile – cu pește. Lejeritate, putere, fericire.

Dragă bunicule, tu ai fost centrul familiei noastre în jurul căruia se realizau tradiții, reguli, principii. Tu ai fost întotdeauna exemplu de putere și încăpățânare și ne-ai învățat cum trebuie să trăim și să mergem doar înainte. De ziua ta, îți doresc ani mulți de viață. Fie ca anii să nu-ți taie din puteri, ci invers, să-ți dea noi. Sănătate multă, bucurii și izvor de viață nesecat.

Bunicule, omul meu apropiat și minunat, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Tu ești cel mai nemaipomenit, interesant și minunat om, iar pentru mine este o onoare să-ți fiu nepoată. Îmi amintesc că nu te-ai dat bătut niciodată, chiar și în cele mai dificile situații. Tu erai mereu optimist. Rămâi așa întotdeauna. Tu ești sprijinul familiei noastre, care ne apără de orice. Îți mulțumesc pentru asta. Îți mulțumesc pentru căldura ta și înțelegerea. Azi vreau să îți urez sănătate și zile fericite. La mulți ani, dragul meu! Trăiește mulți ani și nu înceta să zâmbești!

Îl felicităm cu ocazia zilei de naștere pe bunicul nostru iubit! Îi dorim sănătate multă și ridicăm paharul în cinstea lui. Deși ai parcurs un drum lung prin viață, nu uita că mai ai de mers cam tot atâta. Rămâi puternic, vesel, nu-ți pierde simțul umorului și nu uita să ne chemi la serbarea celor 100 de ani de viață.