La mulți ani COPIL frumos. Felicitări de ziua de naștere pentru copil

Soare, te felicităm cu ocazia zilei tale de naștere! Îți dorim sănătate, noroc, prieteni adevărați, multe cadouri și surprize plăcute. Fie ca toate dorințele și visurile tale să devină realitate. Mergi ferm prin viață, atinge-ți scopurile, bucură-te de fiecare clipă! La mulți ani!

Copil bun, la mulți ani! Din toată inima îți doresc să te bucuri de viață, să ai un drum lung al destinului și luminos, plin de succes și victorii frumoase. Să nu fii niciodată singur, dar întodeauna înconjurat de prieteni și împreună cu ei să-ți faci din fiecare zi o sărbătoare.

Soare luminos, copil minunat, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți urez un ocean de emoții pozitive și de zâmbete sincere, bucurie în tot ce faci și succese mari! Sănătate de fier, ochișori fericiți și bună dispoziție. La mulți ani!

Dragul meu, din toată inima îți doresc să reușești tot ce ți-ai propus. Cu fiecare victorie pe care o obții să devii mai puternic și mai încrezător în forțele tale. Fie ca viața să-ți ofere doar zile cu soare, cu bună dispoziție și niciodată triste. La mulți ani!

Îl felicit cu ocazia zilei de naștere pe un copil minunat. Vreau să-i doresc să aibă o soartă fericită, un drum luminos în viață, să întâlnești în cale numai oameni buni, să ți se împlinească toate dorințele, să ai parte de succese mari și mici, o sănătate de fier, prieteni veseli, pasiuni interesante și un înger păzitor. La mulți ani!

Omuleț minunat, la mulți ani! Îți doresc să ningă cu clipe fericite în viața ta, să te bucuri de soarele ce-ți va lumina drumul, așa cum se bucură florile de primăvară. Să te distrezi, să fie mereu zâmbitor chiar și în momentele mai complicate din viața ta. Fie ca talentul tău să te ducă pe culmile succesului! La mulți ani!

Îl felicit cu ocazia zilei de naștere pe cel mai vesel și minunat copil. Îți doresc să crești atât fizic, cât și moral, să te dezvolți frumos, fără a lăsa la o parte pasiunile și visele tale. Fie ca viața să-ți fie plină de culori, asemeni unui curcubeu, iar inima să tindă mereu spre victorii. La mulți ani!

Copilul nostru scump, noi îți dorim să ai calități de lider, să-i inspiri și pe cei din jurul tău. Să obții multe victorii în drumul tău spre succes și niciodată să tu te lași bătut. Fii curajos și încrezător în forțele tale, Fie ca viața ta să fie dulce ca ciocolata! La mulți ani!

La mulți ani! Îți doresc ca țara „Copilăria” să-ți dăruiască bucurie, fericire, aventuri, magie, emoții pozitive, prieteni veseli, cadouri, călătorii, sănătate și credință în minuni. Fie ca toate dorințele să devină realitate! Fii mândria părinților și un exemplu pentru cei de vârsta ta.

Ești un copil extraordinar, nu voi obosi să repet acest lucru. Astăzi este ziua ta și vreau să-ți doresc să ai un număr infinit de motive ca să te bucuri și să fii fericit. Rămâi așa cum te știm, fii bun, fă-ți prieteni și bucură-te de viață. Fie ca azi cei dragi să-ți organizeze surprize de neuitat. La mulți ani!

La mulți ani, gingașă floare! Să înveți bine, să asculți de părinți, să fii sănătos, să ai prieteni devotați. Fie ca tot ce îți planifici să se realizeze neapărat! Fie ca soarele să strălucească tare-tare, iar viață să fie plină de cele mai frumoase momente.

De ziua ta vreau să-ți doresc să ai parte de o viață plină de bucurii, clipe amuzante și descoperiri interesante. Niciodată să nu fii trist sau supărat. Tot ce este mai tentant, provocator să te atragă și să te facă curios. Doar așa vei putea descoperi cu adevărat lumea. La mulți ani, copil minunat!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să fii un copil gingaș. Îți doresc să-ți descoperi cu succes talentele și să obții succese mari. Fiecare zi să-ți aducă distracții cu prietenii și sărbători în sânul familiei. Fie ca totul în viață să fie frumos și grozav! La mulți ani!

Fie ca de ziua ta de naștere să se împlinească cea mai tainică dorință. Îți doresc să crești sănătos, bun, cuminte, să nu-i superi pe părinți. Sperăm să devii un om inteligent și de succes. Să ai parte de multe cadouri astăzi și mulți prieteni alături de tine. La mulți ani!

La mulți ani! Să strălucești cu un zâmbet larg, ca și soarele, să izvorăști zâmbete, asemeni unui râu. Îți doresc ca fiecare zi să fie la fel de fericită, interesantă, captivantă, plăcută și neobișnuită, ca azi – de ziua ta!

Îți doresc ca soarele întotdeauna să lumineze drumul tău, să visezi, să crezi în dorințele tale și să ți se deschidă mereu noi orizonturi. Vreau să fii cel mai fericit copil de pe pământ. Să ai imaginație bogată, planuri grandioase și prieteni devotați. Fie ca acele cadouri ce ți le doreai de mult timp, să le primești astăzi, dorințele să se îndeplinească, iar oameni dragi să-ți spună cele mai frumoase felicitări. La mulți ani!

Soare, la mulți ani! Îți doresc să fii întotdeauna un copil vesel. Fiecare zi să-ți aducă zâmbete, bucurie, fericire și dragostea din partea celor dragi. Îți doresc sănătate, prieteni minunați, o mare de idei minunate și dispoziție dulce, ca și bomboanele tale preferate.

Scumpa noastră, la mulți ani! Te felicit și îți urez sănătate, noroc, bunăstare și multă fericire. Fie ca dispoziția bună pe care o ai astăzi să te însoțească în fiecare zi. Noile descoperiri și obiective atinse să-ți aducă zâmbetul pe buze. Bucuria să-ți umple sufletul, să depășești ușor orice obstacol și să ți se deschidă mereu noi orizonturi.

Astăzi este ziua de naștere a unui copil minunat! La mulți ani, floricică! Îți dorim să te dezvolți activ, să ai parte de un milion de zâmbete și de prieteni buni. În fiecare zi, lumea să-ți dăruiască căldură și să te apere de necazuri. Descoperă tot ce te înconjoară, ia ce e mai bun. Să știi că te iubim mult!

Soarele nostru, la mulți ani! Fie ca în această zi să ți se împlinească toate visurile, să fie o zi de poveste, cu multe cadouri și gânduri bune. Îți doresc multă sănătate, fericire și să sufli din prima toate lumânările de pe tort așa ca dorința ta să devină realitate cât mai curând.