Felicitări de ziua de naștere pentru COPIL la 1 AN

Omuleț drag, tu astăzi împlinești un anișor. Îți doresc multă, multă fericire, să descoperi în fiecare zi ceva nou și să te bucuri cu tot sufletul de reușitele tale. Să ai parte de călătorii, clipe momorabile și doar emoții pozitive. La mulți ani!

Astăzi puiul vostru face un anișor, este un motiv frumos să vă felicit! Din tot sufletul îi doresc să ia tot ce e mai bun de la voi, părinții lui. Să crească sănătos, ascultător și fericit. La mulți ani!

La mulți ani, scumpul nostru! Fie ca inimioara ta să nu cunoască niciodată ce înseamnă tristețea, în viața ta să nu apară obstacole. Îți doresc să ai mereu oameni buni alături, care să te iubească și să te aprecieze.

Astăzi este prima ta aniversare, pui de om. Tu împlinești un anișor. În această zi magică, îți urez ca viața să fie o adevărată poveste, oamenii dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor. Fie ca razele calde ale soarelui să-ți lumineze calea, în viața ta să curgă râuri de fericire. La mulți ani!

Dragă copile, a trecut un anișor din viața ta. Tu deocamdată nu realizezi acest lucru, dar ai progresat mult: ai făcut primii pași și ai rostit primele cuvinte. Îți doresc ca aceste aptitudini să evolueze. Pașii tăi să te poarte pe drumuri drepte, fără obstacole și viața să-ți ofere doar surprize frumoase. La mulți ani!

Dragul nostru, ne dorim să crești cât mai repede mare și să ne bucuri cu reușitele tale. Tu ne umpli viața cu multă lumină, ne faci fericiți cu zâmbetul tău. Îți doresc ca bucuriile vieții să pășească mereu alături de tine. Să devii un om de succes. La mulți ani!

Iată că a venit și acest moment important din viața ta, astăzi faci un anișor. Fie ca el să devină unul deosebit, începutul unei vieți lungi și fericite. Să ai mereu alături familia și oamenii dragi. Prietenii să nu te trădeze niciodată. Să crești mare și să te bucuri de fiecare zi din viața ta. La mulți ani!

Minune mică, te felicităm cu ocazia celebrării primului anișor din viață. Îți dorim multă fericire, să pășești sigur prin viață, să ai parte de multe oportunități și niciodată să nu te lovești de greutăți. Fie ca oamenii să-ți zâmbească sincer și să te alinte doar cu vorbe bune. La mulți ani!

Iepurașul nostru, ești atât de dulce! Un copil minunat, o adevărată binecuvântare pentru părinții tăi. Te felicit astăzi cu ocazia împlinirii primului anișor din viață. Să crești mare, sănătos, să-i bucuri pe părinți cu reușitele tale. Să ai parte de multe zâmbete, clipe fericite și, sigur, multe jucării. La mulți ani!

Astăzi este prima ta zi de naștere, prima aniversare. Îți doresc ca viața să-ți fie fără griji, fericită și luminoasă. Părinții tăi și oamenii dragi să fie mereu alături de tine, să-ți ofere căldură sufletească, grijă și suportul necesar. Să ai o copilărie fericită, cu multe jucării, prieteni buni cu care să împărtășești clipele minunate și, sigur, niciodată să nu te certe părinții. La mulți ani!

Primul an din viața ta a trecut ca o clipă. Astăzi este prima aniversare, un motiv bun ca eu să-ți doresc să ai o viață plină de bucurii, să fii iubit de părinții tăi și de oamenii din jur. Să plângi doar de fericire. La mulți ani!

Primul an din viața unui om este o perioadă foarte importantă. Vreau să felicit părinții pentru că au depășit cu succes toate provocările și au trăit cu intensitate maximă momentele unice din viața copilului lor în primul anișor. A făcut primul pas, a spus primele cuvinte, iar acum încet, încet va începe să cunoasc lumea. Important este să fie sănătos și restul vor veni de la sine. La mulți ani!

La mulți ani, dragul nostru copil! Îți doresc să ai o copilărie fericită, cu multe momente colorate, să îndrăznești să visezi, să crezi în visurile tale și, neapărat, dorințele sincere vor deveni realitate. Deși ai doar un anișor, deja ești pregătit să întâlnești micile provocări ce te vor pregăti pentru o viață frumoasă și lungă.

Ești o adevărată minune în viața noastră. Dragul nostru, la mulți ani! Astăzi se face un anișor de când zilele noastre sunt mai colorate datorită ție. Fie ca astăzi spre tine să se îndrepte gândurile bune din partea celor dragi, să ai parte în viața ta de multe momente de satisfacție și fericire.

Omuleț drag, tu astăzi împlinești un anișor. Îți doresc multă, multă fericire, să descoperi în fiecare zi ceva nou și să te bucuri cu tot sufletul de reușitele tale. Să ai parte de călătorii, clipe momorabile și doar emoții pozitive. La mulți ani!