La mulți ani CUMĂTRU - Felicitări de ziua de naștere

Dragul meu cumătru! Te felicit în această zi și îți doresc succes în toate. Să începi proiecte noi și să le duci la bun sfârșit pe cele aflate în plină desfășurare. La mulți ani!

Mă bucur că am posibilitate să te felicit cu ocazia zilei tale de naștere, sunt fericit că suntem împreună în această zi. Ne cunoaștem de mulți ani și apreciez fiecare minut al comunicării noastre, orice sfat ce mi l-ai oferit. Îți doresc să îți atingi toate obiectivele. Fericirea familiei tale să devină mai puternică în fiecare zi. Te îmbrățișez! Bucură-te de viață, nu te gândi la lucruri triste și distrează-te pentru că e ziua ta. La mulți ani!

Felicitându-te, cumătre, de ziua ta, vreau să-ți doresc să fii sănătos, astfel încât sărbătorile noastre, ca și înainte, să fie lungi și vesele. Îți doresc prosperitate, așa ca atunci când ne întâlnim să ne putem permite de toate. Să ai parte de o soție bună, care să te înțeleagă și să te lase să ieși cu prietenii. La mulți ani!

Dragul nostru cumătru, felicitări! Este o aniversare minunată! Tu ești un om cu suflet mare, le poți face pe toate: lăcătuș, brutar, tâmplar, pescar și un bun vânător. Fie ca viața să te bucure doar cu surprize frumoase. Soția să te aprecieze, iar copii să te respecte. Să ai parte doar de lucruri bune. La mulți ani!

Nici nu-mi vine să cred că acum mulți, mulți ani, ai venit pe lume. Fără îndoială, atunci a fost cea mai frumoasă zi a anului și încă mai este. Îți doresc să ai parte de multe bucurii și de cât mai puține dureri în viața ta. La mulți ani!

Te felicit călduros. Astăzi este ziua ta, cumătre. Vreau să-ți urez ca drumul vieții tale să treacă exclusiv prin zone frumoase, sigure și fără denivelări. Fie ca energia interioară să crească progresiv și să-ți permită să te bucuri din plin de viață!

Dragul meu cumătru, la mulți ani! Îți doresc din toată inima fericire sinceră, dragoste, prosperitate, succes în carieră și realizări mari. Fie ca azi să te bucuri de cei apropiați, să ai parte doar de dispoziție bună, respect, loialitate și dragoste. Fii fericit!

Îți urez să fii ca un sportiv: să câștigi puncte de încredere, să marchezi goluri împotriva rivalilor, să depășești cu curaj orice distanță până la succes și să-ți atingi întotdeauna ținta. Îți doresc multă sănătate, cumătrule, tot binele din lume și multă baftă!

Dragul meu cumătru, de ziua ta, îți doresc sincer să cunoști teoria corectă a fericirii și să o aplici în practică. Fie ca în viața ta să ai parte de multe oportunități, dar și bani suficienți pentru a realiza ceea ce-ți dorești și pentru a atinge succesul. La mulți ani!

La mulți ani! Îți doresc să lupți mereu cu încredere pentru tot ce-ți aparține. Să crezi în principiile tale, să râmâi un om demn, om care știe ce înseamnă onoarea și sufletul nobil. Ești cel mai bun cumătru, îți doresc să ai noroc și să fii iubit pe tot parcursul vieții tale.

Îți doresc putere și optimism, mult noroc și fericire la maximum. Dragoste sinceră, și numai realizări frumoase. Să nu-ți lipsească nimic în această viață! La mulți ani, cumătrul meu drag!

La mulți ani, dragul meu cumătru! Îți doresc să rămâi ferm pe poziție și să ai întotdeauna un suport stabil sub picioarela tale, în inimă să porți multă dragoste și bucurie. Fie ca orice ai face în această viață să se încununeze cu succes. Fii puternic, curajos și vesel!

La mulți ani, dragul meu cumătru! Îți doresc să rămâi ferm pe poziție și să ai întotdeauna un suport stabil sub picioarela tale, în inimă să porți multă dragoste și bucurie. Fie ca orice ai face în această viață să se încununeze cu succes. Fii puternic, curajos și vesel!

Sincere felicitări, dragul meu cumătru! Își doresc ca viața ta să fie cât mai colorată. Să te bucuri de dragoste puternică și sinceră, să ai mult noroc, iar fericirea să te însoțească oriunde ai fi. Rămâi așa cum ești, noi te apreciem foarte mult.

Bărbații ar trebui să fie foarte curajoși și puternici, așa că asta îți doresc de ziua ta. Mergi cu îndrăzneală prin viață. Îți doresc multă sănătate să obții tot ce îți dorești. Și cel mai important, mergi cu zâmbetul pe buze, luminând cu dispoziția ta tot ce te înconjoară. La mulți ani!