Felicitări cu ziua de naștere pentru femei

Bărbații își pierd conștiința de la frumusețea ta, iar femeile să pocnească de invidie! Vreau să felicit această frumusețe cu ziua de naștere, îți doresc mai multă dragoste și căldură de la cei dragi, astfel încât toată lumea din jurul tău să zâmbească și să admire succesul tău, pentru ca frumusețea ta să strălucească mereu și să nu ai zile triste!

De ziua ta venim cu cele mai frumoase gânduri și îți dorim sănătate, bucurii, împlinire și multe vise realizate. Steaua ta ocrotitoare să lumineze mereu asupra ta și a celor dragi sufletului tău. Dragostea și grijă ce o dăruiești în jurul tău să îți fie răsplătită din plin cu multă căldură și împlinire sufletească. Când încă o petală din anii tăi frumoși s-a scuturat alene, vibrând armonios, privește cu mândrie, gândind neîncetat la restul de petale ce nu s-au scuturat. Primește petala vârstei ca pe o binecuvântare. Ea să îți fie rod a bucuriei și a speranței! Credința și iubirea să te însoțească pretutindeni, iar împlinirea s-o întâlnești la orice pas. La mulți ani fericiți!

Scumpă, dragă La mulți ani! Visele să-ți devină realitate, Să fii mereu frumoasă, Mult succes și noroc în toate!

La mulți ani! Fie ca cerul să fie mereu senin, în suflet primăvară, în cap o adiere ușoară, pe umăr o geanta Gucci, pe picioare pantofi Louboutin, cercei cu diamante în urechi, în mâini un buchet mare de flori, în buzunare – fericire. Și de asemenea alături să-l ai pe cel care îți va aduce toate astea la picioare!

Te felicit cu ziua de naștere și îți urez: să rămâi întotdeauna cea mai fermecătoare, sexy, atrăgătoare și dorită, iubită, luxoasă, pur și simplu de neuitat! Fie ca visele tale să se adeverească și dorințele tale să devină realitate, fie ca buchetele cu cele mai frumoase flori să umple casa cu parfumul lor. La mulți ani!

Îți doresc  un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani și un sincer. LA MULTI ANI ! Sincere felicitări cu aniversarea de [ani] de ani! Azi e o zi specială. E ziua ta cumătră, cea mai plăcută zi din toate. Timp de o viata ai sădit și ai crescut doua flori extraordinare de frumoase. Ei îți sunt alinarea și tot cei mai scump pe lumea asta. Ai crescut băiat și fată ești cu inima împăcată. Să fii iubită, și stimată de copii, de soț, și de toți care ii ai în preajmă. Sincere, felicitări din partea familiei noastre. LA MULȚI ANI!

Felicitări zi de naștere femei

Îți doresc să fii mereu frumoasă și încântătoare – fără rețete de întinerire. Să ai succes și noroc în tot ce faci – fără a avea o lampă fermecată. Fie ca visele tale să se realizeze – fără bagheta magică, pentru că viața ta trebuie să fie pur și simplu minunată. La mulți ani!

Îți urez sincere felicitări în aceste cuvinte calde care sper să îți aducă aripioare inimii tale pentru ca tu să te afunzi zi de zi în dragoste adevărată și iubire sinceră! Îți urez mii de cadouri și sute de flori în această zi specială pentru tine! Îți urez ca căldura și armonia familiei tale să te învelească mereu și sprijinul și devotamentul prietenilor să te ajute în orice clipă! La mai mult și la mai mare!  La mulți ani!

La mulți ani, pentru cea mai uimitoare și superbă femeie! Fie ca această sărbătoare să fie cea mai minunată, iar zâmbetul un an întreg să nu dispară de pe față. Îți doresc o viață strălucitoare și fabuloasă. Apreciază fiecare moment. Găsește bucurie în lucrurile simple și atunci vei simți gustul fericirii.

Te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc fericire, sănătate, căldură și lumină sufletească, dragoste, gingășie și energie pozitivă! Să radiezi mereu de fericire și să îți îndeplinești întotdeauna scopurile puse. Îți mai doresc să ai în viață omul care va fi gata să facă totul pentru tine. La mulți ani!

Felicitari de ziua de nastere pentru femei

Scumpa noastră! În ziua ta de naștere, dorim din tot sufletul să te felicităm și să-ți urăm tot ce este mai bun și minunat, ce se poate întâmpla în această viață. Fie ca drumul tău în viață să fie plăcut și ușor, să întâlnești în cale doar oameni care vor aduce în viața ta iubire, pace și căldură. Te rugăm să rămâi la fel de frumoasă și fermecătoare mereu! La mulți ani!

Când încă o petală din anii tăi frumoși s-a scuturat alene, vibrând armonios, privește cu mândrie, gândind neîncetat la restul de petale ce nu s-au scuturat. La mulți ani!

Te felicit cu ocazia zilei de naștere! Fii mereu la fel de frumoasă, gingașă și feminină. Îți doresc să fii înconjurată mereu de zâmbete sincere, prieteni adevărați și de o atmosferă de poveste. Fie ca munca să-ți aducă numai stare de bine, iar viața s-o trăiești cu plăcere! Fii fericită și nu uita să te bucuri de viață pe deplin!

Îți urez sincere felicitări în aceste cuvinte calde care sper să îți aducă aripioare inimii tale pentru că tu să te afunzi zi de zi în dragoste adevărată și iubire sinceră! Îți urez mii de cadouri și sute de flori în aceasta zi speciala pentru tine! Îți urez ca căldura și armonia familiei tale să te învelească mereu, sprijinul și devotamentul prietenilor să te ajute în orice clipă! La mai mult și la mai mare! La multi ani!

La mulți ani! Eu îți doresc iubire. O viață minunată și multă fericire să nu plângi niciodată, să nu știi de necaz să fii mereu frumoasă și dulce ca să nu cunoști durerea și nici amărăciunea să îi respecți pe toți, să te respecte lumea, familia să-ți fie frumoasă și unită să nu ai vreun motiv să fii nemulțumită, să-ți fie portofelul mereu umplut cu bani, iar eu te las zâmbindu-ți un sincer La mulți ani!

Te felicit cu ziua de naștere și îți doresc în ordine: rochie aristocratică, curaj, dorință de viață, evenimente grandioase, relații dinamice, blană de enot, colier cu perle, soț de aur, soacră perfectă, creștere în carieră, iubire fierbinte, mașină de lux, plăceri de neuitat, îmbrățișări blânde, victorii, liniște sufletească, fiu inteligent, fiică talentată, noroc, vacanță încântătoare, multe flori, postură regală, dispoziție de sărbătoare, cadouri, prieteni energici, bijuterii și iahturi în mare! La mulți ani!

Dis de dimineață cu un zâmbet dulce pe față vei deschide ochișorii și vei citi acest mesaj. Azi scump-o e ziua ta, mare sărbătoare pentru cei ce te iubesc. Ai adăugat la buchetul vieții încă un trandafir alb, de ce alb, nu pentru că îți plac ție, dar pentru că te reprezintă ești o fată minunată, gingașă și mereu plină de viață, bună la inimă, cu simțul umorului, săritoare la nevoie și foarte înțelegătoare un îngeraș printre noi cei care te avem. Îți urez întâi de toate nu bani mulți și avere dar sănătate și putere. Căci avându-le pe astea vei izbuti în calea vieții. La mulți anișori!

Urari zi de nastere femei

Dragă [nume], felicitări cu ziua de naștere! În această zi frumoasă vreau să-ți urez un lucru: zâmbetul să-ți lumineze mereu fața atât în momente de bucurie cât și în momente mai puțin fericite. Când o femeie zâmbește, reușește să treacă peste orice, are succes nu doar în carieră dar și în dragoste. Zâmbetul este arma noastră – a femeilor. Așadar fie ca orice zi să fie o mică sărbătoare, iar tu mereu să ai un motiv pentru a zâmbi! La mulți ani!

Chiar dacă viața nu e așa cum o dorești, chiar dacă cei pe care îi iubești te mai supără, iartă și uită, zâmbește și bucură-te alături de noi care îți dorim astăzi La mulți ani! Cele mai frumoase gânduri de bine și sănătate. La mulți ani!

Draga mea! Astăzi este o zi minunată – este ziua ta! Eu din tot sufletul te felicit și vreau ca mulți, mulți ani să ne întâlnim în această zi cu tine, tot atât de frumoasă, tânără, bună, amabilă și foarte simpatică. Fie ca în drumul vieții să întâlnești doar persoane bune, fii iubită sincer și iubește și tu cu adevărat, bucurată-te de fiecare minut pe care Dumnezeu l-a dat și apreciază fiecare moment! Sănătate, fericire, dragoste – multă și nici o dezamăgire.

A mai trecut un an. Încă o floare apare în grădina vieții tale. Sper ca ea să fie un trandafir încântător și fără spini. Sper să îți aducă zâmbetul pe buze, să-ți aline tristețea și grijile și când te vei uita la ea să simți că ești înconjurat de persoane care te iubesc. Fie ca acest an să fie plin de împliniri, fericire, sănătate și multă multă dragoste și înțelegere, iar norocul să te urmeze oriunde. La mulți ani! Să ai o zi frumoasă!

La mulți ani! Îți doresc sănătate, fericire, prosperitate și sănătate ție și persoanelor apropiate ție. Un milion de zâmbete, încredere în ziua de mâine, succes și multă fericire feminină. Să fii mereu frumoasă și încântătoare!

De ziua ta de naștere, îți doresc să fii iubită de bărbatul tău, pentru copii tăi – să fii un exemplu bun, pentru părinți și prieteni – sprijin și cea mai bună în lucrul pe care îl faci. Și în același timp să rămâi întotdeauna minunată, uimitoare și fermecătoare. La mulți ani!

La multi ani femeie

Te felicit cu ziua de naștere! Îți doresc primăvară în suflet, păsărele ciripind, un Soare strălucitor, fericire feminină, flori și zâmbete. Fie ca în casa ta să persiste pacea, dragostea, căldura, fericirea, bunăstarea și bunătatea. Fii mereu drăguță și frumoasă și tot atât de sinceră. La mulți ani!

Astăzi cea mai minunată ființă din lume își sărbătorește ziua de naștere. Chiar și florile te invidiază pentru farmecul tău, păsările cântătoare admiră vocea ta iar primăvara sa mutat cu traiul în ochii tăi. Permite-mi să-ți urez în această zi frumoasă, să rămâi mereu tânără și elegantă, să nu te dezamăgești niciodată și să ai în preajmă doar prieteni adevărați și devotați. La mulți ani!

Îți cadonez aceste flori frumoase, care să te bucure în această zi deosebită pentru tine! Îți doresc că fiecare zi din viața ta să fie la fel de frumoasă și minunată că aceste petale roșii de trandafir!

Inimioare, fluturași, zâmbete de îngerași, trandafiri catifelați, bafta-n viață, bucurii – numai asta-ți pot dori… să ai noroc și fericire, să ai parte de iubire… să faci tot ce îți dorești, să iubești și să trăiești… să fii bucuroasă în viață, să ai zâmbete pe față, și în încheiere-ți spun La Mulți Ani și un gând bun!

De ziua ta de naștere Scumpa noastră, permite-ne să-ți urăm dragoste și fericire fără limite, sănătate ție, copiilor tăi și nepoților. Fie ca orice zi să fie însorită și plină de motive pentru a zâmbi. La mulți ani!

Iată s-a mai scurt un an în viața ta. Fie că fiecare zi de naștere să semnifice o nouă filă în viața ta, tot mai plină de realizări frumoase și vise împlinite!

Urari de la multi ani pentru femei

La mulți ani! Fie ca pacea, confortul și armonia să domnească întotdeauna în casa ta. Îți doresc să fii fericită, să te bucuri de viață, să absorbi fericire din fiecare minut ce trece, să visezi, să ai mereu prieteni adevărați și de încredere și cel mai important, să iubești și să fii iubită! Rămâi mereu la fel de tânără, strălucitoare, bună, veselă și zâmbitoare!