La mulți ani pentru FIICA mea - urări și mesaje de ziua de naștere

Scumpa mea fiică! La mulți ani! Dacă aș putea chiar acum, te-aș strânge strâns în brațe și te-aș săruta din toată inima, pentru că tu ești scumpul meu copilaș. Dacă ai ști cât de mult te iubesc, și cât de mult îți doresc doar binele. Nici cu un cuvânt nu poate să descrie sentimentul meu părintesc față de tine, și aș dori să îl simți și tu. Din toată inima aș vrea să crești la fel de deșteaptă, emoțională, o fată frumoasă așa cum ești și acum.

Te felicit, draga mea, dragostea mea, mândria mea nemărginită, scumpa mea fiică! Îți doresc ca viața să-ți fie sărbătoare, în care tu vei fi o regină. Îți doresc bunăstare și bunătate. Să fii apărată cu ajutorul sprijinului prietenilor, și dragostei apropiaților de orice neplăcere și tristețe. Fie ca inima mea îndrăgostită de tată să fie un talisman de nădejde pentru tine și un garant al succesului. La mulți ani, draga mea!

Scumpa mea fiică! De ziua ta de naștere vreau să-ți doresc, să fii înconjurată doar de persoane iubite, grijulii, devotate, care mereu sunt gata să te susțină și cu care poți împărtăși durerile și bucuriile. Restul se va realiza. La mulți ani!

Draga mea fiică, felicitări cu ziua de naștere. Tu ești cel mai scump cadou din viața mea. Te iubesc din toată inima și îți doresc cele mai sincere, luminate și calde urări. Îți doresc să fii fericită scumpa mea, sănătoasă și niciodată să nu cunoști de necazuri. Fiecare zi de a mea este plină cu credință în tine, în succesul tău, în viața ta fericită. Fie ca noul din viață să-ți deschidă ușa spre noi orizonturi, realizări și emoții. La mulți ani scumpa mea!

Fiica mea dragă, la mulți ani! Când m-ai privit pentru prima dată cu ochii tăi mari și genele lungi, am știut că viața mea se va schimba pentru totdeauna. Cu fiece an care trece devii mai înțeleaptă, mai frumoasă, mai bună. Vreau ca întotdeauna, fetița mea, să fii sănătoasă, fericită, iubită. Îți doresc ca fiecare nouă zi să fie mai bună decât precedenta. Te felicit, iepurașul meu, și distrează-te azi pe măsură!

La mulți ani, fiica mea, mândria tatei. Îți doresc să nu te temi de nimeni și nimic, să fii mereu la fel de veselă, bună, energică, perseverentă, curioasă, neobosită. Fericirea mea, să nu știi ce înseamnă tristețea, fiecare zi să-ți dăruiască zâmbete, cât mai multe bucurii, vise frumoase care, neapărat, vor deveni realitate.

Îți doresc, iubita mea fiică, ca în viață să-ți meargă ca totul bine. Fie ca dorințele să se împlinească, ca în poveștile magice. Succesul să te țină de mână, iar bunăstarea și bogăția să se lipească de încălțăminte. Îți doresc să mergi mereu mândră și curajoasă, să lupți pentru adevăr și drepturile tale. Niciodată nu fi tristă, nu te dezamăgi, crede, speră și simplu iubește. Cu ziua de naștere, luminița mea, fetița mea!

Scumpa mea fetiță! Felicitări cu ziua ta de naștere! Ai mai crescut cu un an, ai devenit foarte frumoasă și mătură. Îți doresc scumpo, sănătate, fericire, bunăstare și succes. Viața ta să fie plină de culori aprinse, clipe de neuitat, amintiri plăcute și emoții pozitive. Îți doresc să fii îndrăgită, iubită, să ai realizări frumoase în viață. Să întâlnești în calea ta doar oameni buni și prieteni adevărați iar necazurile, problemele și neplăcerile să te ocolească mereu. La mulți ani frumoși!

Raza mea de soare, picătura mea de rouă, inspirația mea, dragostea mea, fiica mea, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc din toată inima să fiii cea mai fericită de pe pământ, să iubești și să visezi, să zâmbești și să cânți, să te bucuri de viață și să mergi spre realizarea visurilor, să știi să te distrezi și să ai prieteni buni alături. Puiul meu, fie ca totul să ți se împlinească exact așa cum vrei. Norocul să-ți țină companie, iar eu voi fi alături mereu.

Fiica mea, scumpa mea, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Tata îți dorește să rămâi mereu la fel de gingașă, iubită, deșteaptă, frumoasă, sinceră, curajoasă, fermecătoare și cea mai dragă. Fii sănătoasă, draga mea, fericită și de succes.

Scumpa mea fetiță, fie ca viața ta să se aranjeze așa cum dorești! Raza de succes să-ți lumineze mereu calea vieții! Îți doresc să rămâi tot atât de pozitivă, veselă și fericită!

Fetița, prințesa, zâna, regina mea! Felicitări cu ocazia acestei zile magice, ziua ta de naștere! Eu îți doresc, fiica mea – fermecătoare, să ai în viață doar momente fericite pline de bucurie și emoții pozitive, să ai parte doar de prieteni adevărați. Fie ca copilăria să lese o urmă luminoasă în amintirile tale. La mulți ani

Scumpa mea fiică, la mulți ani! Îți doresc să mergi prin viață cu încredere și curaj, să zâmbești larg tuturor celora pe care-i întâlnești în cale. Nu te da bătută, nu te întrista, în momentele grele amintește-ți de cuvintele tatălui tău, de sfaturile lui – ele te vor ajuta! La mulți ani!

Fetița mea iubită, cu ziua de naștere! Fii mereu frumoasă, fericită, iubită și prețuită de cei din jur, îți doresc iubire, bunăstare și realizarea tuturor scopurilor.

Fiica mea iubită, te felicit cu ziua de naștere, cu o altă dată importantă. Fii frumoasă, uimitoare, fericită. Fie ca viața ta să fie plină de frumusețe, emoții plăcute, comunicări prietenoase și fericite.

La mulți ani, fetița mea dulce. Ziua în care ai apărut în viața mea, a rămas mereu în memorie ca cea mai minunată sărbătoare. Draga mea, astăzi îți doresc ca toate dorințele tale să se îndeplinească. Să reușești să obții ce este al tău, fie ca stăruința și insistența ta să te ducă spre câștig, în vârful succesului. Iar eu mereu te voi ajuta, te voi asculta și te voi susține. Să știi că sunt fericită să fiu mama ta, și te iubesc foarte, foarte mult. Bucuria mea, fii sănătoasă, atrăgătoare, frumoasă și iubită.

La mulți ani, fiica mea minunată și unică! Fie ca viața să-ți fie în culori vesele care să-ți aducă o furtună de emoții pozitive.

Fiica mea, te felicit cu ziua de naștere! Fie ca iubirea maternă a inimii mele să te încălzească în zilele grele, dureroase și de ghinion. Fii fericită, trăiește mult și bogat, bucurându-mă de realizările, sănătatea ta și nepoțeii fericiți și deștepți.

Dragă noastră fiică, La mulți ani! Îți dorim numai zile colorate și luminoase, evenimente uluitoare, și desigur să ți se împlinească cele mai frumoase și dorite vise, mereu să crezi în tine și să ai parte doar de surprize uimitoare. Să te bucuri de emoții sincere și sentimente adevărate, oameni minunați în calea ta și cât mai multe minute fericite petrecute alături de persoanele dragi.

La mulți ani, fiica mea! Fie ca lumea să fie pentru tine o carte deschisă plină de povești minunate, iar curajul tău, perseverența și inventivitatea să te ajute să fii la înălțime în orice situație. Îți doresc să știi mereu ce vrei de la viață și să nu te temi să-ți atingi scopurile. Fericire și succes!

Cu sărbătoarea fetița mea! Cât de repede zboară timpul, tu crești, te dezvolți, dar rămâi tot atât de iubită, sinceră și gingașă, micuța mea! Mereu te voi proteja de necazuri, vreau să fii cea mai fericită de pe întreaga planetă. La mulți ani!

Scumpa mea, pentru mine această sărbătoare este cea mai importantă și minunată din lume, pentru că eu mereu voi ține minte cum te-am luat pentru prima dată în brațe, cum am sărutat mânuțele tale micuțe. La mulți ani, soarele meu. Îți doresc ca în viața ta ziua de ieri – să fie întotdeauna bună, ziua de azi – sa fie întotdeauna fericită iar ziua de mâine – întotdeauna promițătoare. Fiica mea, să fii mereu bucuroasă, iubită și pozitivă. Fie că iubirea mea față de tine și credința pe care o am să te ajute să treci peste orice obstacole, fie ca succesul să te ajute să ți se îndeplinească toate dorințele. La mulți ani!

Draga mea fetiță, de ziua ta vreau să recunosc că este o binecuvântare să-ți fiu tată, iar fericirea este să te văd crescând fericită și sănătoasă. Sper că fiecare an al vieții tale va fi plin de momente fericite, care îți vor desena zâmbete pe față, te vor înflori și îți vor permite să devii o adolescentă și o femeie minunată.

Fiica mea, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Probabil crezi că ești deja matură, dar pentru mine vei fi mereu fetița mea cea mică. Îți doresc fericire multă, căldură și bunătate din partea apropiaților, prieteni de încredere, dragoste sinceră și adevărată, sănătate de fier. Din toată inima își doresc lejeritate și bunătate. Să ți se împlinească toate dorințele, iar succesul să te urmărească toată viața.

Fetița mea, cu ziua de naștere. Vreau să-ți doresc multe, dar nu găsesc cuvintele potrivite, vreau să-ți dau toate binecuvântările lumești, dar cel mai important să fii fericită și sănătoasă, iar atunci când copiii te bucură, atunci și noi suntem fericiți, fie ca toate dorințele tale să devină realitate, fericire și prosperitate!

Fetița lui tata, La mulți ani! În curând vei crește și vei deveni din mica mea prințesă – o frumoasă domnișoară, îți vei găsi un cavaler adevărat și vei părăsi casă părintească. Fie ca alegerea pe care o vei face să fie cât mai corectă, fericirea să fie întotdeauna prezentă în viața ta, să nu uiți niciodată de părinți, și ține minte că casa în care mereu vei fi așteptată și iubită – există. Te iubim!

Fiica mea dragă! De ziua ta îți doresc să ți se împlinească toate dorințele, să ai vise mărețe. Îți doresc să nu știi ce înseamnă boala, să fii presărată cu trandafiri, briliante, cadouri, să înflorești mereu ca o floare minunată ce aduce lumii bucurie!

Gingașa mea fetiță, primește felicitările mamei. De ziua ta îți doresc să iubești mereu și să fii iubită, nu lăsa într-o parte fericirea ta și mergi în mod intenționat spre visele tale. Fie ca această lume să fie strălucitoare, plină de culoare, minunată și bună pentru tine, fie ca fiecare zi în inima ta să-ți trezească inspirația, iar norocul să bată la ușă.

Gingașa mea fetiță, din tot sufletul îți doresc să ai în suflet primăvara, multe momente însorite, realizarea tuturor scopurilor tale, de asemenea realizarea tuturor bucuriilor în viață! Fie ca zâmbetul tău să lumineze mereu, iar fericirea să-ți copleșească inima.

Iubita mea fiică, mă mândresc că ai o combinație din cele mai bune calități pe care trebuie să le aibă o femeie: bunătate, afecțiune, sensibilitate și toate acestea sunt completate cu o frumusețe deosebită și o dispoziție uimitoare. Îți doresc să întâlnești un bărbat adevărat, care va fi la fel de perfect ca tine. La mulți ani!