La mulți ani FETIȚA mamei - Felicitări de ziua de naștere

Fericirea mea, la mulți ani! Îți doresc să ai încredere în frumusețea și talentele tale, să atingi fiecare vis fără obstacole, să întâlnești oameni buni în cale și să lăși toate neplăcerile în trecut!

Iubita mea fiică, felicitări cu ocazia acestei zile de neuitat, vreau să-ți urez să ai parte de succes în urma eforturilor depuse pentru atingerea scopurilor, să ai parte de armonie în relații, confort și siguranță în casă. Petrece acest timp cu cei apropiați și uită de tot negativul din jur! La mulți ani!

Pergole retractabile

Felicitări celei mai frumoase, mai inteligente, mai bune fete! Îți doresc numai bine, fiica mea. Să știi, în fiecare clipă îți voi fi alături și te voi proteja de rele, precum o umbrelă te protejează de ploaie, îți doresc să ai mereu parte de dragoste și bucurie și fericire. La mulți ani!

Draga mea fiică, îți doresc să ai parte de multe evenimente fericite, sute de motive pentru a zâmbi! Rămâi la fel, cu o frumusețe interioară și exterioară, bucură-te de fiecare moment din viața ta! Te iubesc foarte mult și îți doresc numai bine!

Draga mea, îți doresc să ai parte de pace și căldură în casă, în sufletul tău să domine pacea și liniștea.Vreau să simți cât de specială ar fi îmbrățișarea mea pentru tine, cât de valoroasă este recunoașterea și mândria mea pentru tine. Fii sănătoasă, fericită și iubită. La mulți ani!

Draga mea fiică, nașterea ta m-a bucurat enorm, de atunci, mă bucur pentru fiecare succes al tău și încerc să te feresc de insuccese. Îți doresc să iubești cu adevărat viața și să nu te întristezi niciodată din nici un motiv! La mulți ani!

Draga mea fiică! Astăzi vreau să te felicit cu ocazia acestei sărbători – ziua ta! Ca mamă iubitoare, vreau să-ți doresc sănătate, noroc, dispoziție și iubire. Să ai întotdeauna un motiv să privești viața cu optimism, forță și energie, creativitate și noi idei ! Viața este un lucru dificil, iar cea mai mare dorință pentru tine este ca toate aceste dificultăți să fie ușor trecute de tine, iar ceea ce întâlnești pe acest drum al vieții să-ți lase doar amintiri pozitive. Felicitări!

La mulți ani, regina inimii mele! Sunt cea mai mândră și fericită mamă din lume pentru că am cea mai minunată fiică. Urmărește-ți întotdeauna propria cale, fără a te îndoi, cucerește oamenii din jur cu frumusețea ta interioară și exterioară! Îți doresc o zi fericită, cadouri și zâmbete în compania celor pe care îi iubești cel mai mult.

Draga mea fiică! Îți doresc ca tot ce ți-ai dorit, să devină realitate, să ai parte de dragoste imensă, pură și sinceră. Fii întotdeauna aceeași fată amabilă, deschisă și pozitivă. Nu pierde niciodată timpul în zădar, nu ține răul în inima ta, renunță la negativ și zâmbește la tot ce îți încălzește sufletul. La mulți ani dragă!

Fiica mea iubită, la mulți ani! Vreau să-ți doresc să fii prima în toate, să cunoști lucruri și oameni noi, să fii creativă și, cel mai important, fericită! Te iubesc!

Soarele meu, fie ca cele mai fantastice vise și dorințe să devină realitate, să ai parte de o viață colorată precum o floare magică cu șapte culori, în care o petală roșie ar însemna iubirea tandră, verde – optimism fără margini, albastru – puritate, alb – noroc și succes, portocaliu – încredere în sine, violet – perseverență. Fie ca aceste petale să-ți aducă senzații de neuitat, încântare și unicitatea fiecărui moment trăit. La mulți ani!

Fiica mea, la mulți ani! Fericirea mea! Visează și bucură-te de dorințe împlinite, trăiește înconjurată de dragoste și armonie, ascultă-ți inima și sufletul. Îți doresc sănătate, noroc și să fii înconjurată de frumusețe!

Iubită fiică, la mulți ani! Fii întotdeauna sănătoasă, deșteaptă, fermecătoare, activă și atrăgătoare! Umple-ți viața de fericire și bucurie, iar cerul de deasupra capului tău să fie întotdeauna luminat de razele soarelui! Draga mea, felicitări!

La mulți ani, fiica mea. Îți doresc să ai parte de tandrețe și fericire, pace și iubire, îți mulțumesc că ai apărut în viața mea. Astăzi vreau să-ți urez tot ce-i mai bun – oameni amabili, gânduri și fapte curate, cuvinte și zâmbete calde, să nu fii tristă niciodată și fii mereu pozitivă!

Draga mea fiică, la mulți ani! Când m-ai privit pentru prima dată cu ochii tăi mari, știam deja că viața mea se va schimba pentru totdeauna. În fiecare an devii mai înțeleaptă, mai frumosă și mai matură. Vreau ca tu, fata mea, să fii mereu sănătoasă, fericită și iubită. Să ai parte de o sărbătoare frumoasă, te iubesc, la mulți ani!

Fericirea mea, la mulți ani! Îți doresc să ai încredere în frumusețea și talentele tale, să atingi fiecare vis fără obstacole, să întâlnești oameni buni în cale și să lăși toate neplăcerile în trecut!

Iubita mea fiică, felicitări cu ocazia acestei zile de neuitat, vreau să-ți urez să ai parte de succes în urma eforturilor depuse pentru atingerea scopurilor, să ai parte de armonie în relații, confort și siguranță în casă. Petrece acest timp cu cei apropiați și uită de tot negativul din jur! La mulți ani!

Astăzi este cea mai așteptată sărbătoare – ziua ta! Draga mea, îți doresc ca în viața ta să existe numai zile senine, oameni de încredere și amabili în drumul tău. Mergi cu capul ridicat prin viață și nu te da bătută niciodată! Fii fericită și iubită! La mulți ani!

Dragă fiică, la mulți ani! Fie ca toate visele tale să se împlinească, să ai parte de sănătate, blândețe, grijă, amabilitate. Fii fericită, împlinită și iubită!

Iubita mea fiică, în această zi frumoasă îți doresc să te bucuri de fiecare dimineață, să te trezești fericită, să trăiești viața din plin alături de cei mai iubiți oameni, să ai parte de o viață plină de evenimente, întâlniri și impresii noi. Îți doresc să nu ai frică de ceva nou și să treci peste tot cu ușurință. Fie ca orice problemă să se transforme într-o experiență utilă, iar momentele fericite vor fi amintirile de neuitat. La mulți ani!