Mesaje de La Multi Ani pentru frate

Scump frate! A venit ziua ta de naștere – una din cele mai importante sărbători în familia noastră. Să ții minte, că eu te iubesc nu mai puțin decât părinții, chiar dacă la noi au fost multe motive de ceartă. Îți doresc să atingi cele mai înalte scopuri, pe care ți le-ai pus și pe care le vei pune în timpul vieții. Fie ca următorii ani să fie mai buni, mai prosperi și mai de succes. Cu ziua de naștere, la mulți ani!!

Frățiorule, la mulți ani! Îți doresc să-ți meargă în toate, să ți se împlinească visele, iar viața să-ți ofere tot ce e mai bun. Să ai succes în toate, dragul meu. Copiii să-ți crească sănătoși, iar soția să te întâmpine mereu cu zâmbetul pe buze. Dragoste, sănătate, inspirație.

La mulți ani, scumpul meu frate. Cu sărbătoarea, fie ca toate lucrurile pe care le începi, să le realizezi cu calificativul „excelent”, fie ca în toate domeniile vieții tale să se aranjeze totul atât de bine pe cât este posibil. Sărbători fericite.

Felicit cea mai apropiată, dragă și iubită persoană din viața mea. Vreau să-ți urez frățioare mulți ani fericiți și plini de bucurie. Sănătate, putere, astfel încât să poți face față cu ușurință oricăror încercări și să depășești cu ușurință diverse obstacole. Fie ca dificultățile doar să te întărească și să te îndemne să mergi înainte, să-ți atingi obiectivele și să obții ceea ce dorești. La mulți ani!

Scumpul meu, cel mai bun frate din lume. Te felicit cu ziua de naștere! Îți doresc sănătate cu rezerve enorme, să ajungi la 120 ani! De asemenea îți doresc pace și prosperitate în suflet, căldură și afecțiune de la oameni, fericire pământească nemărginită și o dragoste reciprocă până la adânci bătrâneți. Un lucru bun, carieră de succes, fie ca finanțele să fie atâtea de câte tu ai nevoie!  Răbdare și inspirație, evenimente plăcute și victorii minunate! Dragoste și fericire și binecuvântarea lui Dumnezeu! La mulți ani!

Frățiorul meu drag, te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți doresc să fii la fel de irezistibil și fermecător, încântător, binevoitor și atrăgător. Fie ca viața să-ți dea tot ce vrei. Mergi cu încredere, cucerește și nu renunța niciodată la planurile tale.

Frățiorul meu scump, îți urez o zi de naștere fericită! Îți doresc, ca frate de la frate, multă fericire pe plan personal și profesional. Succese în afaceri și muncă, cunoștințe și performanțe. Fii îndrăzneț și încrezut, sănătos și întotdeauna cu simțul umorului. Realizează-ți obiectivele, perfecționează-te și devină cel mai bun! La mulți ani!

Fratele meu iubit! Se zice că un prieten poate fi mai aproape decât un frate, iar un frate este mai mult decât un prieten. Să știi că ai fost, ești și vei fi întotdeauna prietenul meu cel mai bun, protectorul și sprijinul meu, mentor în toate chestiunile. Știu sigur că mă pot baza întotdeauna pe tine. Mulțumesc pentru aceasta! Sănătate, fericire, dragoste mare – pentru că meriți. La mulți ani!

Scumpul meu frate! De ziua ta de naștere sunt bucuros să te felicit printre primii. Din tot sufletul îți doresc să păstrezi entuziasmul și flexibilitatea ta, datorită căreia mereu am fost atât de prietenoși în copilărie în invidia celorlalți. Mulțumesc pentru participarea ta în viața mea, eu sunt foarte mulțumit că soarta m-a premiat cu cel mai bun și înțelept frate din lume. Să fii fericit, cu ziua de naștere, dragul meu!

Fratele meu iubit, te felicit astăzi cu ziua ta! Devii mai matur, dar pentru mine vei rămâne fratele meu mai mic, pe care totuși vreau să-l îngrijesc. Îți doresc să rămâi la fel de hiperactiv, plin de putere și energie. Fie ca totul din viața ta să fie excelent. La mulți ani!

Fratele meu, astăzi e ziua ta! Felicitări! Ești cel mai bun prieten și partener. Cel mai sincer, loial și drag om. Îmi doresc ca în viața ta să existe o mulțime de plăceri, realizări, perspective, dorințe, oportunități, idei, performanțe și modalități de auto-realizare. Vreau să realizezi tot ce ai în plan. Ne avem unul pe altul și aceasta este puterea noastră! Sănătate, iubire, liniște și pace.

Fratele meu iubit, felicitări cu ziua de naștere! Îți doresc o mie de motive pentru mândrie, un milion de motive pentru încredere în viitor, un miliard de motive pentru bucurie și fericire. Și echivalentul monetar al tuturor acestor cantități să fie păstrat în portofelul tău arhiplin.

Ce pot să îți doresc? multă multă iubire! Deși ești tată, soț, pentru mine rămâi tot frățiorul meu. Îți doresc din toată inima să fii fericit, să trăiești în adevăr, să iubești! Acum mă întorc în timp, mă uit la copilul tău și parcă văd copilul din tine, anii când eram noi copii! Iubirea ce ai primit-o tu să o dăruiești mai departe! Toate visele tale să prindă viață și să reușești tot ce îți dorești! Te iubesc și te îmbrățișez! La mulți ani și multă sănătate!

Frate, frățioare … Oricum nu te-ași numi, tu oricum ești cea mai dragă persoană pentru mine. Întotdeauna simt mâna ta de ajutor, sprijinul tău, umărul tău. În această zi, vreau să îți urez ceea ce îmi doresc și mie. Rămâi același indispensabil, adevărat și super, pentru că nu mai există astfel de oameni.

Dragă frate, de ziua de naștere, îți doresc să nu te superi niciodată pe mărunțișuri, să vezi posibilitățile în fiecare nouă zi, să crezi în puterile tale și să crezi în oamenii care sunt cu tine. La mulți ani!

Îmi felicit fratele cu ziua de naștere. Fie ca totul să-ți meargă din ușor, fără dificultăți și norocul să te ajute în toate, Trăiește și bucură-te de viață – pentru că este frumoasă! Pune-ți o dorință, și ea neapărat se va împlini, pentru că astăzi este ziua ta!

Frățioare, de ziua ta vreau să îți urez fericire, sănătate și să nu te întristezi niciodată. Fie ca alesele inimii tale să-ți răspundă cu aceleași sentimente, prietenii să nu te dezamăgească, iar dușmanii să nu-ți poată face rău. Fie ca drumul pe care l-ai ales în viață să fie cel corect și să te conducă spre atingerea scopului.

Frate, felicitări cu ziua de naștere! Fie ca temperamentul tău ușor să-i încarce pe cei din jurul tău cu distracție, bunătate. Fie ca munca ta să fie răsplătită cu împlinirea tuturor dorințelor, perseverența să fie cheia unei cariere de succes iar optimismul să fie motorul continuu care te va conduce spre bunăstare.

Dragă frățioare! Astăzi în viața ta a mai fost adăugat un an, care îți planifică multe aventuri, momente de neuitat și bucurie, un nou drum în viață. Fie ca sănătatea să-ți umple trupul și sufletul, iar dragostea – inima. Îmi doresc ca în garaj să fii așteptat de către ”Harley”, care te va ajuta să treci prin acest traseu repede ca o adiere de vânt. La mulți ani, frate – protectorul meu!

Drag frate, te felicit cu ziua de naștere! Îți urez multă fericire, zâmbete, sănătate și mai puține greșeli. Fie ca fiecare pas să fie sigur, fie ca prietenul să fie adevărat iar inamicul inofensiv!

Frățioare, te felicit cu ocazia zilei de naștere, dragul meu! Îți doresc sănătate, ca să-ți poți realiza toate visele. Îți doresc încredere, ca să poți depăși cu ușurință toate greutățile vieții. Îți doresc dragoste, pentru ca în inimă să fie pace. Își doresc bunăstare, ca să nu ai niciodată nevoie de ceva. Își doresc fericire, pentru ca viața să-ți fie împlinită. Îți doresc noroc, pentru ca toate să-ți meargă ca pe roate.

Frate, te felicit cu ziua ta de naștere! Îți doresc ca în mâinile tale să fie tot ce vrei. Fii fericit în suflet, sănătos, de perspectivă în carieră, iubit și mereu interesat de ceva. Dezvoltă-te, încearcă noi direcții, atinge noi vârfuri și stabilește noi obiective. Multă putere, curaj și perseverență!

Fratele meu scump, permite-mi să te felicit cu ziua de naștere! Îți doresc din inimă, sănătate, pentru că este întotdeauna insuficientă, succese, atât la locul de muncă, cât și la femei. Norocul să te urmărească mereu. Bogăție pentru a procura o vilă și un Rolls-Royce. Memorie pentru a nu mă uita și mereu să fii cu dispoziție incendiară!

La mulți ani, scumpul meu frate! Îți doresc să ai succes în ceea ce îți place să faci și este important pentru tine. Îți doresc sănătate, putere, răbdare și insistență la fel îți doresc noroc, încredere în propriile forțe, dispoziție bună și planuri îndrăznețe.

Iubit frățior te felicit cu ziua de naștere. Fie ca arenele sportive să fie cucerite de tine, fie ca în casă să nu ajungă rafturi pentru medalii și premii, sărbătorile să nu fie fără poezii și cântece din compoziția proprie. Fie ca viața să fie înflăcărată, interesantă, distractivă și prosperă. Fericire drag frate, La mulți ani!

Dragul meu frățior! De ziua ta de naștere, te sărut și te cuprind din inimă și îți doresc fericire multă, care să te însoțească pe tot parcursul vieții. Îți mulțumesc, dragul meu, pentru buna ta dispoziție ce mă molipsea încă din copilărie. Îți sunt recunoscătoare pentru prietenia ta și ajutorul pe care mi-l oferi mereu. Sunt bucuroasă să-ți fiu alături în această zi!

Frățioare te felicit cu ziua de naștere! Fii întotdeauna cu spirit puternic, nobil în acțiunile tale, nemărginit de norocos și iubit până la infinit! Îți doresc să ajungi toate înălțimile la care visezi! Le doresc tuturor rudelor și prietenilor tăi sănătate și bunăstare. Fie ca această zi să îți aducă fericire și bucurie de neuitat!

Scumpul meu frățior! În această zi vreau să-ți urez prieteni devotați, bere rece și gustoasă, meciuri interesante cu echipa de fotbal preferată, să fii înconjurat de domnișoare frumoase, party fericite, călătorii aventuroase, o carieră de succes și multe-multe momente frumoase în viață. La mulți ani!

Dragă frățior! Te iubesc foarte mult și te felicit cu ziua ta de naștere. Îți doresc fericire colosală, dragoste, romantică și împlinirea tuturor dorințelor tale. Te iubesc pentru faptul că am reușit să păstrăm afecțiunea din copilărie până în ziua de azi și putem împărtăși până în prezent secretele și experiențele noastre. De asemenea vreau, să îți urez cât mai multe momente fericite, care te pot impresiona până în adâncul sufletului, pentru că tu iubești totul faimos și neobișnuit. La mulți ani!

Scump frate, te felicit cu drag de ziua ta de nastere! Iti urez ca in casa ta sa se mute norocul, ca dragostea sa fie cu tine mereu si zi de zi sa devii mai puternic si mai bogat. Deasemenea iti urez ca zambetul sa nu iti dispara niciodata de pe buze, si cu el sa luminezi ziua oricarei persoane. Fie ca totul in toate sa iti reuseasca si in drumul tau sa poti doar victorii! La multi ani!