Mesaje de La Multi Ani pentru frate

Drag frate, te felicit cu ziua de naștere! Îți urez multă fericire, zâmbete, sănătate și mai puține greșeli. Fie ca fiecare pas să fie sigur, fie ca prietenul să fie adevărat iar inamicul inofensiv!

Dragă frățioare! Astăzi în viața ta a mai fost adăugat un an, care îți planifică multe aventuri, momente de neuitat și bucurie, un nou drum în viață. Fie ca sănătatea să-ți umple trupul și sufletul, iar dragostea – inima. Îmi doresc ca în garaj să fii așteptat de către ”Harley”, care te va ajuta să treci prin acest traseu repede ca o adiere de vânt. La mulți ani, frate – protectorul meu!

Frate, felicitări cu ziua de naștere! Fie ca temperamentul tău ușor să-i încarce pe cei din jurul tău cu distracție, bunătate. Fie ca munca ta să fie răsplătită cu împlinirea tuturor dorințelor, perseverența să fie cheia unei cariere de succes iar optimismul să fie motorul continuu care te va conduce spre bunăstare.

Frățioare, de ziua ta vreau să îți urez fericire, sănătate și să nu te întristezi niciodată. Fie ca alesele inimii tale să-ți răspundă cu aceleași sentimente, prietenii să nu te dezamăgească, iar dușmanii să nu-ți poată face rău. Fie ca drumul pe care l-ai ales în viață să fie cel corect și să te conducă spre atingerea scopului.

Îmi felicit fratele cu ziua de naștere. Fie ca totul să-ți meargă din ușor, fără dificultăți și norocul să te ajute în toate, Trăiește și bucură-te de viață – pentru că este frumoasă! Pune-ți o dorință, și ea neapărat se va împlini, pentru că astăzi este ziua ta!

Dragă frate, de ziua de naștere, îți doresc să nu te superi niciodată pe mărunțișuri, să vezi posibilitățile în fiecare nouă zi, să crezi în puterile tale și să crezi în oamenii care sunt cu tine. La mulți ani!

Frate, frățioare … Oricum nu te-ași numi, tu oricum ești cea mai dragă persoană pentru mine. Întotdeauna simt mâna ta de ajutor, sprijinul tău, umărul tău. În această zi, vreau să îți urez ceea ce îmi doresc și mie. Rămâi același indispensabil, adevărat și super, pentru că nu mai există astfel de oameni.

Ce pot să îți doresc? multă multă iubire! Deși ești tată, soț, pentru mine rămâi tot frățiorul meu. Îți doresc din toată inima să fii fericit, să trăiești în adevăr, să iubești! Acum mă întorc în timp, mă uit la copilul tău și parcă văd copilul din tine, anii când eram noi copii! Iubirea ce ai primit-o tu să o dăruiești mai departe! Toate visele tale să prindă viață și să reușești tot ce îți dorești! Te iubesc și te îmbrățișez! La mulți ani și multă sănătate!

Fratele meu iubit, felicitări cu ziua de naștere! Îți doresc o mie de motive pentru mândrie, un milion de motive pentru încredere în viitor, un miliard de motive pentru bucurie și fericire. Și echivalentul monetar al tuturor acestor cantități să fie păstrat în portofelul tău arhiplin.

Fratele meu, astăzi e ziua ta! Felicitări! Ești cel mai bun prieten și partener. Cel mai sincer, loial și drag om. Îmi doresc ca în viața ta să existe o mulțime de plăceri, realizări, perspective, dorințe, oportunități, idei, performanțe și modalități de auto-realizare. Vreau să realizezi tot ce ai în plan. Ne avem unul pe altul și aceasta este puterea noastră! Sănătate, iubire, liniște și pace.

Fratele meu iubit, te felicit astăzi cu ziua ta! Devii mai matur, dar pentru mine vei rămâne fratele meu mai mic, pe care totuși vreau să-l îngrijesc. Îți doresc să rămâi la fel de hiperactiv, plin de putere și energie. Fie ca totul din viața ta să fie excelent. La mulți ani!

Scumpul meu frate! De ziua ta de naștere sunt bucuros să te felicit printre primii. Din tot sufletul îți doresc să păstrezi entuziasmul și flexibilitatea ta, datorită căreia mereu am fost atât de prietenoși în copilărie în invidia celorlalți. Mulțumesc pentru participarea ta în viața mea, eu sunt foarte mulțumit că soarta m-a premiat cu cel mai bun și înțelept frate din lume. Să fii fericit, cu ziua de naștere, dragul meu!

Frate! Te felicit cu ziua de naștere! Îți doresc victorii sportive și amoroase. Fie ca succesul sportiv să fie încoronat cu medalii, iar succesul iubirii – cu nopți fierbinți. Fie ca sănătatea să fie măsurată printr-un abdomen ideal, iar bogăția – cu banii în buzunare.

Felicitări cu ziua de naștere! Dragă frate, îți doresc zile pline de fericire și bucurie. Fii un sprijin pentru cei dragi. Înțelegere reciprocă în familie, pace, sănătate, bunătate, dragoste, bunăstare familiei tale. Să-ți îndeplinești toate planurile. Îți doresc o dispoziție însorită și fie ca steaua norocului să-ți lumineze viața.

Scump frate, te felicit cu drag de ziua ta de nastere! Iti urez ca in casa ta sa se mute norocul, ca dragostea sa fie cu tine mereu si zi de zi sa devii mai puternic si mai bogat. Deasemenea iti urez ca zambetul sa nu iti dispara niciodata de pe buze, si cu el sa luminezi ziua oricarei persoane. Fie ca totul in toate sa iti reuseasca si in drumul tau sa poti doar victorii! La multi ani!    

Dragă frățior! Te iubesc foarte mult și te felicit cu ziua ta de naștere. Îți doresc fericire colosală, dragoste, romantică și împlinirea tuturor dorințelor tale. Te iubesc pentru faptul că am reușit să păstrăm afecțiunea din copilărie până în ziua de azi și putem împărtăși până în prezent secretele și experiențele noastre. De asemenea vreau, să îți urez cât mai multe momente fericite, care te pot impresiona până în adâncul sufletului, pentru că tu iubești totul faimos și neobișnuit. La mulți ani!

Scumpul meu frățior! În această zi vreau să-ți urez prieteni devotați, bere rece și gustoasă, meciuri interesante cu echipa de fotbal preferată, să fii înconjurat de domnișoare frumoase, party fericite, călătorii aventuroase, o carieră de succes și multe-multe momente frumoase în viață. La mulți ani!

Frățioare te felicit cu ziua de naștere! Fii întotdeauna cu spirit puternic, nobil în acțiunile tale, nemărginit de norocos și iubit până la infinit! Îți doresc să ajungi toate înălțimile la care visezi! Le doresc tuturor rudelor și prietenilor tăi sănătate și bunăstare. Fie ca această zi să îți aducă fericire și bucurie de neuitat!

Dragul meu frățior! De ziua ta de naștere, te sărut și te cuprind din inimă și îți doresc fericire multă, care să te însoțească pe tot parcursul vieții. Îți mulțumesc, dragul meu, pentru buna ta dispoziție ce mă molipsea încă din copilărie. Îți sunt recunoscătoare pentru prietenia ta și ajutorul pe care mi-l oferi mereu. Sunt bucuroasă să-ți fiu alături în această zi!

Iubit frățior te felicit cu ziua de naștere. Fie ca arenele sportive să fie cucerite de tine, fie ca în casă să nu ajungă rafturi pentru medalii și premii, sărbătorile să nu fie fără poezii și cântece din compoziția proprie. Fie ca viața să fie înflăcărată, interesantă, distractivă și prosperă. Fericire drag frate, La mulți ani!