Mesaje de la mulți ani pentru iubit

Dragul meu, la mulți ani! Aș fi vrut să îți doresc o prietenă bună și o amantă pe cinste, dar deja mă ai pe mine. Aș fi vrut să îți doresc dragoste, grijă, gingășie, dar eu îți asigur asta. Aș fi vrut să îți urez succes și fericire, dar eu te voi ajuta să ajungi la ele. Îți doresc doar să mă păstrezi ca și cel mai bun cadou pe care îl ai în viață.

Chiar dacă nu mai suntem împreună, eu îți doresc doar fericire. Inima ta să fie plină de iubire, corpul să fie înviorat cu săruturi, iar sufletul să înflorească de fericire. Iubește și fii iubit. Nu uita să dai cât mai mult, doar atunci vei primi ceva în schimb. Fie ca această zi de naștere să îți aducă o mulțime de emoții de neuitat.

Scumpul, iubitul, dragul meu omuleț, te felicit cu ziua de naștere. Îți doresc sănătate, succese, bunăstare și îndeplinirea dorințelor, emoții și impresii. Trăiește ușor, bucurate fiecărei minute. Sunt fericită că îmi ești aproape atât de atrăgător și iubitor. La mulți ani!

Soarele meu, după ce am făcut cunoștință cu tine, mi-ai devenit și tată, și frate, și iubit, și prieten. Ai calitățile care la prima vedere nu se pot combina într-un singur om: putere și blândețe, minte ascuțită și pricepere în a-și face de cap, simț fin al umorului și seriozitate. În funcție de situație, poți să insiști pe părerea ta, dar poți renunța la principii atunci când este nevoie. De ziua ta, te felicit din inimă. Fie ca toate dorințele să ți se îndeplinească, iar neplăcerile să te ocolească.

Iubitul meu, pentru mine tu ești cel mai apropiat om și îți voi fi alături mereu. Chiar dacă destinul ți-a fost scris, să știi că eu voi corecta toate greșelile, voi fi corectorul tău. Îți mulțumesc că exiști. Îți doresc putere, răbdare, sănătate, noroc. Fie ca în această lume pentru tine să nu există nimic imposibil.

Ai lăsat o urmă în inima mea. Chiar dacă nu mai suntem împreună, dar eu voi ține minte mereu trecutul și mă voi bucura de momentele fericite pe care le-am trăit. Sper că vei face la fel. Îți doresc să cunoști cât mai mulți oameni de care îți vei aminti cu zâmbet. La mulți ani!

Dragul meu, te felicit cu ziua de naștere! Îți urez tot binele din lume, succes, sănătate, prieteni adevărați. Ești puternic, inteligent, frumos, afectuos. Sunt atât de fericită că te am în viața mea. Fie ca totul să se realizeze, toate visele tale să devină realitate. Te iubesc! La mulți ani!

Iubitul meu, scumpul meu, la mulți ani! Fie ca neplăcerile să te ocolească, iar eu îți voi fi mereu un sprijin de nădejde care te iubește nespus. Îți doresc fericire și te sărut dulce!

Te felicit cu ocazia zilei de naștere! În viața ta să fie totul exact cum ți-ai propus, iar trecutul să nu-ți încurce. Fie ca doar zile senine să ai în cale. Îți doresc să fii niciodată disperat, trist, ori plictisit. Mergi întotdeauna înainte, în ciuda tuturor inamicilor care vor încerca să te încurce. Și fie ca nicio ceartă sau neînțelegere dintre noi să nu reușească să ne strice relația. Sunt bucuroasă că te cunosc.

Dragostea mea, vreau să te felicit cu ziua de naștere și să-ți doresc – să rămâi întotdeauna, la modă, elegant, tânăr, atletic și atractiv. Succesele în carieră, salariu decent, mașină rapidă, locuință confortabilă. Trăiește viața din propria plăcere și bucură-te în fiecare zi.

Îi sunt recunoscătoare destinului că mi te-a dăruit. În spatele tău mă simt o femeie fragilă. Știu foarte bine că mă vei apăra și ajuta. Îți mulțumesc, dragul meu, pentru gingășia ta și pentru puterea ta. Te felicit cu ocazia zilei de naștere și vreau să îți spun că nu este doar sărbătoarea ta ci și a mea. Așa că, la mulți ani nouă, iubitule!

Chiar dacă relația dintre noi nu a mers, să știi că amintirile cu tine îmi trezesc în suflet doar amintiri calde. Te felicit sincer cu ocazia zilei de naștere și îți doresc fericire, sănătate și să îți găsești cea de-a doua jumătate alături de care vei fi fericit. Fericire și dragoste!

Iubitul meu, alături de tine fiecare zi se transformă în poveste. Sunt nespus de fericită că te-am întâlnit în calea vieții. Vreau să îți doresc tot ce e mai bun, iar aceasta să te facă tot mai fericit pe zi ce trece. Să știi că îți voi fi alături mereu. Ești comoara mea, te iubesc enorm. Îți urez un dulce la mulți ani!

Îl felicit cu ocazia zilei de naștere pe un tânăr minunat. Îți doresc să ai timp mereu să cunoști ceva nou, să descoperi ceva interesant și să fii captivat de ceva vesel. Fie ca întâlnirile cu prietenii, lucrurile mari și aventurile romantice să-ți facă viața plină și bogată.

Te felicit cu ocazia zilei de naștere. Fie ca această zi să fie luminoasă, de neuitat, nemaipomenită! Crede în propriile forțe, fii creativ, puternic, deștept, așa cum ai fost mereu. Fii mereu în top, să ai întotdeauna bani, iar alături- prieteni adevărați.

Dragul meu iubit! De ziua ta, mă simt fericită să te felicit și să petrec alături de tine. Îți mulțumesc pentru fiecare clipă în care mi-ai fost alături. Au fost clipe de dragoste și fericire. Le sunt recunoscătoare părinților tăi că au adus pe lume minunea care ești tu. La mulți ani!

Iubitule, dragule, cel mai puternic, cel mai curajos, cel mai frumos, iată a și venit cea mai importantă zi. La mulți ani, iubitule! Fii sănătos, mereu fericit, de succes. Eu îți promit să te susțin și să te înțeleg, în ce voi putea te voi ajuta și vom merge de mână împotriva tuturor greutăților. Te iubesc mult-mult!

Astăzi este ziua de naștere a unui băiat minunat. Îți doresc ca toate hobby-urile tale să crească în muncă pe care s-o iubești. Îți doresc să să alături oameni sinceri, deschiși, fideli. Prietenii să-ți fie adevărați, dragostea- enormă și curată, iar aventurile interesante și pozitive. Tot ce e mai bun îți doresc. La mulți ani!

Dragul meu, la mulți ani! Tu ești romantic, bun și vesel. Câteodată mă invidiez singură pe mine: să ai un asemenea iubit este un adevărat noroc. Când sunt cu tine, uit de toate. Îmi este atât de bine cu tine! Vreau să îți doresc să rămâi la fel cum ești, pentru că ești cel mai bun! Succes în toate. Te iubesc!

Te felicit cu ocazia zilei de naștere! Fie ca în viață totul să se întâmple exact așa cum îți dorești. Să te trezești mereu cu zâmbetul pe buze și să întâmpini cu bucurie orice nouă zi. Îți doresc să ai idei creative, iar acțiunile pe care le faci să te ajute să realizezi chiar și cele mai neînchipuite idei. Fii mereu la fel de stilat și unic. Și fie ca lumea întreagă să-ți stea la picioare.