Felicitări zi de naștere Mamei

Mamă, scumpă, sufletul meu, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc ca să îți fie mereu casa plină de fericire, trupul să fie sănătos, iar inima umplută cu dragostea apropiaților tăi. Trăiește astfel încât sufletul să-ți cânte, vecinii să te invidieze, iar dumnezeu să se bucure. Îți mulțumesc pentru dragoste, grijă, sinceritate și sfaturi utile.

M-ai iubit la fel de mult pe cât te-am făcut să suferi, mama scumpă, și dorul tău de mine încă e prea mare ca să poată fi potolit. Dar nu fi supărată mamă dragă, când vei avea nevoie de mine voi alerga spre tine fără zăbavă și îți promit că într-o zi îți voi alunga singurătatea pentru totdeauna când îți voi aduce nepoțeii să ai grijă de ei așa cum știu că îți dorești.

Iubită mamă! Din toată inima te felicit cu ocazia zilei de naștere, îți doresc sănătate, dispoziție bună toată ziua și nu numai, să fii mereu frumoasă iar tinerețea să-ți fie prietenă pentru mulți ani înainte. Te iubesc foarte mult și îți mulțumesc că ai creat o familie atât de minunată ca a noastră. Te sărut și te îmbrățișez călduros. La mulți ani!

Dragă mamă! Ești asemeni unei raze de soare, care mă încălzește mereu. Bunătatea ta și gingășia sunt cele mai importante lucruri pentru mine. Mamă, vreau să îți seamăn, ca să te mândrești cu fiica ta. Astăzi este ziua ta de naștere. Îți doresc îndeplinirea viselor, sănătate, iar susținere îți voi da eu mereu.

Mama tu ai fost primul meu cuvânt pe care l-am rostit vreodată. De când mai născut și până acum nu mi-ai lipsit niciodată. Eu știu că tu mă adori și chiar de mai fac și rele oricum tu mă iubești indiferent de ele. Aș vrea tot timpul să zâmbești și să fii tot timpul fericită. Dar poate viața e mai grea atunci când ești mămica. Să am de toate tu lupți și nu-mi lipsește chiar nimica. Atâta poate, un frățior și nu-ți mai cer nimica.

Cea mai apropiată și dragă persoană din lume, draga mea mamă! Cu prilejul zilei de naștere doresc să-ți urez sănătate, viață lungă și fericire la nesfârșit. Fie că micile noastre certuri să rămână în trecut, iar cu fiecare zi ce trece înțelegerea și dragostea noastră să fie cât mai puternică. La mulți ani!

Draga mea mămică, cea mai bună și cea mai scumpă din lume! De ziua ta îți doresc ani mulți de viață, toți sănătoși și fericiți! Te iubesc enorm și vreau să fii cea mai fericită. Să fii respectată la locul de muncă, să fii adorată de prieteni pentru inima ta bună, iar bărbații să te urmărească invidios când te plimbi alături de tata. Tinerețe îți doresc, curaj și binecuvântări de la Domnul!

Mămică, cea mai scumpă și iubită, te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți doresc, întâi de toate, să fii tu însuți, să fii fericită, independentă. Îți doresc ca odată cu trecerea timpului, să fii și mai fermecătoare, și mai înțeleaptă.

Mamă … Ești speranța și viață, raza de soare ce surâde dimineața. Tu ești iubita ce fiecare și-o dorește. Femeia ce viața însăși o împlinește, ești zâna din povești pe care întotdeauna o iubești. Tu ești mămica mea!

Mamă, ce aș putea să-ți dăruiesc de ziua ta când nimic din lumea asta nu poate răsplăti dragostea ta, nimic nu m-ar putea răscumpăra de la tine. Eu nu vreau să mă răscumpăr eu doresc să îți rămân dator(oare) pentru tot restul vieții, pentru tot vieții să mă străduiesc să-ți răsplătesc iubirea…  

Poate că nu sunt cel mai bun fiu, și pot să te supăr fără să-mi dau seama, dar tu ești cea mai bună mamă din lume. La mulți ani, draga mea. Îți doresc să fii tot mai frumoasă odată cu trecerea anilor, tot mai fericită, iar cu fiecare zi care trece să te bucuri de tot ce este bun, iar lucruri bune să ți se întâmple mereu.

Scumpă mămică! Nu am cuvinte destule ca să îmi exprim dragostea pentru tine. Ești cel mai de preț om pentru mine. Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dat: înțelepciune, experiență, bunătate, gingășie. Să știi că îți voi fi alături oricând și oricum. Te iubesc nespus și îți doresc numai bine. La mulți ani!

Mămica mea, cea mai iubită, cea mai gingașă, cea mai bună, cea mai grijulie din lume. Te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să rămâi mereu la fel de tânără și frumoasă, să fii modernă, să le reușești pe toate fără să ții cont de anii care trec. Cei care vin vor fi și mai fericiți.

Ești un exemplu de urmat pentru mine. Tu ești o femeie adevărată, iar eu visez să ajung așa. Te felicit din inimă cu ocazia zilei de naștere și îți doresc ani mulți de viață, iar de fericirea ta voi avea eu grijă, scumpă mamă.

Mamă, ce aș putea să-ți dăruiesc de ziua ta când nimic din lumea asta nu poate răsplăti dragostea ta, nimic nu m-ar putea răscumpăra de la tine. Nu vreau să mă răscumpăr, eu doresc să îți rămân datoare pentru tot restul vieții, pentru tot  restul vieții să mă străduiesc să-ți răsplătesc iubirea. Precum sunt florile gingașe, soarele luminos, apele limpezi și izvoarele cristaline, așa să fii tu, mămică dragă, bună, înțeleaptă și frumoasă! În tot restul vieții să ai parte numai de noroc, sănătate, fericire și bucurii. Chiar dacă nu pot fi acolo, sunt alături de tine cu tot sufletul meu și îți trimit acest buchet de bucurii, sănătate și fericire! Te iubesc mult mami, mii și mii de pupici!! LA MULȚI ANI!

Rândunica mea! Mămică! Astăzi pentru toți noi este zi de sărbătoare – ziua ta de naștere. Ținându-ți mâinile calde și plecând capul, vreau să îți doresc să rămâi sănătoasă, fericită, frumoasă și cu bucurie de viață. Bucură-te din inimă pentru tot ce este pozitiv și bun. Ești ca un soare care ne umple casa cu lumină și căldură, alungi norii și neplăcerile. Te iubesc și visez să văd fericirea în ochii tăi încă mulți mulți ani!

Te felicit cu ocazia zilei de naștere, scumpă mamă. Ești pentru mine un om de aur, care întotdeauna mă va înțelege și mă va susține. Îmi doresc din tot sufletul să fii fericită, ca în această zi să se întâmple o minune pentru tine, iar anul acesta să-ți dăruiască o mulțime de posibilități să-ți realizezi planurile. Îți doresc bucurii, frumusețe, succes și iubire!

Scumpă mămică! În această zi îi mulțumesc lui Dumnezeu, că am posibilitatea să-ți spun aceste cuvinte și să te felicit cu ziua ta de naștere. Sunt fericită că cea mai atrăgătoare, înțeleaptă, harnică femeie este mama mea! Mi-ai oferit o copilărie uimitoare plină de amintiri frumoase. Îți mulțumesc că exiști pe acest pământ și mă ajuți să trec cu bine prin această viață. La mulți ani!

Draga mea, astăzi de ziua ta de naștere, permite-mi să-ți urez cât mai multe momente fericite în viață. Vreau ca ziua ta de naștere să înceapă cu o rază strălucitoare în fereastră, cu o dispoziție veselă și un zâmbet minunat pe față. Îți mulțumesc că exiști, mamă!