La mulți ani NAȘU - Mesaje, Urări, Felicitări

Dragul meu și mult-respectatul naș, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să fii înconjurat mereu de oamenii apropiați, de prieteni fideli, de membrii familiei și de parteneri de încredere. Trăiește viața cu plăcereș La mulți ani!

Dragul meu naș, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Fie ca nimic să nu îți neliniștească sufletul și nimeni să nu îți poată distruge fericirea. Îți doresc încredere și perseverență pentru a-ți realiza scopurile și visele, succes și bunăstare.

Dragul meu naș, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Vreau să îți doresc lumină în viață, speranță, atingerea scopurilor, succes și sănătate, fericire și bunăstare în casă. La mulți ani!

Nașule, de ziua ta vreau să îți doresc din inimă să ai parte de puteri și respect din partea celor din jur, să pășești ferm spre viitor prin luarea deciziilor corecte. Fie ca munca ta să fie pe deplin răsplătită, în viață să nu ai parte de probleme și obstacole, iar în suflet să trăiască mereu speranța și iubirea.

La mulți ani, dragul meu naș. Îți doresc imunitate puternică și sănătate, bunăstare și cadouri din partea destinului. Fie ca la ușa ta să bată mereu doar oaspeți doriți, iar în casă să intre doar vești bune.

La mulți ani, dragul meu naș. Îți doresc succes în orice îți propui să faci, bunăstare, respectul prietenilor, iubirea apropiaților, petreceri vesele, succes și bună dispoziție.

Astăzi este ziua de naștere a celui mai bun și sincer om de pe Pământ – a nașului meu. Unui astfel de om pot să-i doresc să întâlnească în cale doar persoane bune la suflet. Fii fericit, sănătos, iubit. Să ai parte de succes la locul de muncă, de prosperitate în familie. Viața să îți fie colorată și plină. La mulți ani!

Dragul meu naș, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Vreau să îți doresc să fii un lider în viață, un învingător convins, să îți atingi mereu scopurile, să rămâi la fel de puternic și sănătos, să iubești sincer și să inspiri cu fericirea ta.

Iubitul meu naș! Îți doresc succes atâta încât să îți realizezi tot ce ți-ai propus. Îți doresc o viață liniștită, în care vei găsi loc nu doar pentru muncă, dar și pentru hobby-uri, familie, oameni apropiați, prieteni fideli. La mulți ani!

Dragul meu naș, te felicit cu ocazia zilei de naștere și vreau să îți doresc fericire, inspirație, ca toate zilele să fie bune. Fii mereu încrezător și liniștit, bun la inimă și minunat, puternic și curajos. Ține minte – ești un adevărat erou.

Dragul meu naș, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Vreau să îți doresc ani mulți de viață, multă sănătate, putere, succes, bunăstare și fericire. Fii mereu la înălțime, ia decizii corecte, bazându-te pe experiență și prudență. La mulți ani!

La mulți ani, dragul meu naș! Îți doresc să trăiești în fericire și bunăstare, să te scalzi în iubire și să atingi culmile succesului. Fie ca soarta să-ți scrie un scenariu de viață bun, iar talentele să te conducă spre noi succese.

La mulți ani! Fie ca îngerul păzitor să te ducă de mână, să te păzească de tot răul și să alunge greutățile din calea ta. Crede în propriile forțe și nu lăsa mâinile în jos pentru că tu ești în stare să atingi orice culmi.

Dragul meu naș, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să nu ai parte de cer posomorât în viață, dar să vezi păsările fericirii zburând deasupra capului. Îți doresc ca soarele să-ți trimită raze luminoase de bunătate și bucurie, iar din când în când să cadă ploi de noroc.

La mulți ani celui mai iubit și bun naș din lume! Fii sănătos și puternic, mereu zâmbitor, vesel, fericit. În viața ta să ai parte doar de momente pozitive, iar zâmbetul larg de pe buze să-ți lumineze calea. Ai încredere în propriile puteri și realizează-ți visele!

Dragul meu naș, la mulți ani! Îți doresc putere, idei bune, fericire multă, prosperitate, fericire în suflet, fapte nobile și succes.

La mulți ani, nașule! Îți doresc nervi de fier, sănătate multă și o mulțime de motive de fericire! În familia ta să domnească pacea, în muncă – succesul, în inimă – dragostea, iar în viață – bunăstarea.

La mulți ani, dragul meu naș. Îți doresc să începi anul cu zâmbet, cu speranțe mari, să crezi în tot ce e mai bun și să îți realizezi toate visele. Nașule, fii mereu tânăr, curajos, bun și norocos. Îți doresc sănătate și doar emoții pozitive.

Dragul meu naș, al doilea meu tată! Ești într-adevăr parte din familia mea, un om cu care pot mereu să vorbesc, să îi cer un sfat. Îți doresc din inimă tot ce e mai bun. Să fii sănătos, să fii înconjurat mereu de prieteni buni, iar apropiații să te iubească și să te respecte.

La mulți ani, dragul meu naș. Îți doresc să fii un eminent în viață, să ai parte de succes și inspirație, de victorii în calea fericirii. Fii puternic, sănătos și înțelept.