La mulți ani prietene - mesaje pentru prieten de ziua de naștere

Prietene! Sunt atât de fericit, că pot să te numesc cu acest nume mândru și acest cuvânt măreț, pentru că de nenumărate ori ai demonstrat prietenia devotată, onestitatea și decență. De ziua ta de naștere eu din toată inima îți doresc să-ți atingi obiectivele, fie ca toate visele optimiste să se transforme în realitate. Strâng mâna ta și îi mulțumesc vieții pentru că mi-a dăruit cel mai bun prieten, care mereu își va pune umărul în zilele grele și sincer își va împărtăși bucuriile.

Îmi ești prieten, îmi ești ca un frate. Foarte tare apreciez prietenia noastră. De ziua ta vreau să-ți urez să câștigi mereu și oriunde, să atingi cele mai mari scopuri, să realizezi cele mai ambițioase planuri. Fie ca norocul să te călăuzească pretutindeni. Să ai prieteni loiali, mai multe întâlniri plăcute, cunoștințe și surprize plăcute. La mulți ani!

Îți doresc doar două lucruri, care consider că sunt cele mai importante din viața unui om  – sănătate și dragoste. Sănătatea să fie mereu de fier, iar dragostea mereu reciprocă și adevărată! Felicitările mele!

Astăzi este o zi specială, ai ajuns la vârsta la care toate căile îți sunt deschise spre un nou orizont cu bune și cu rele. Fie ca această zi să te binecuvânteze, să-ți strecoare câte un strop de bunătate, fericire, iubire și speranță în toate realizările tale. Îți doresc viață lungă, plină de aventuri și succese alături de cei dragi ție, mult noroc în toate deciziile pe care le vei face și fie ca Dumnezeu să-ți lumineze calea spre tot ce este cel mai bun. Să reușești să treci cu bine peste toate obstacolele, să ții fruntea sus indiferent de situație și să fii încrezător în propriile tale forțe știind că succesul e garantat. La mulți ani!

Când se spune umărul sigur al unui prieten, primul care îmi vine în gând ești tu. Cu tine pot plânge și râde, să împărtășesc cele mai intime trăiri și să primesc sfaturi, demne de un expert. Deci primește de ziua ta felicitările mele modeste. Fie ca viața ta să fie plină de momente strălucitoare, fie ca persoanele apropiate să te aprecieze și să te iubească, fie ca norocul niciodată să nu plece. La mulți ani!

Dragul meu prieten! De ziua ta de naștere vreau să-ți doresc viață lungă și fericire enormă, care va deveni talismanul tău permanent. Strâng mâna ta și spun ferm că ești un prieten adevărat și un om minunat. Vreau să păstrezi pacea și dragostea, în familia ta așa cum o poți face doar tu. Felicitări amice!

În această zi minunată în viața ta îți doresc să te bucuri mereu de ceea ce ți-a dat Dumnezeu dar cu putere în suflet și în minte să tinzi și să obții ceea la ce visezi să obții sau să devii! La mulți ani și la mulți bani!

Știu deja că toți de dimineață ți-au urât sănătate, bucurii, realizări pe plan profesional, la studii, dragoste sinceră, prieteni adevărați, emoții pozitive și numai cele bune. Eu însă îți doresc numai un singur lucru – ca toate cele dorite de predecesorii mei să se împlinească! La mulți ani!

În această zi în lume a apărut un om, pe care peste mulți ani l-am numit cel mai bun prieten. Tu singur știi, prin câte momente fericite și grele am trecut. Astăzi te felicit cu ziua de naștere și îți mulțumesc pentru sprijinul, ajutorul, și pentru tot ceea din ce constă prietenia noastră!

Amice! În câteva rânduri permite-mi din toată inima să te felicit cu această sărbătoare minunată – ziua ta de naștere! Îți doresc ca în toate treburile să ai succes și sănătate puternică. Fie ca în tot să ai noroc, iar în caz de ceva eu mereu îți voi fi alături – te voi ajuta cu ce voi putea! La mulți ani!

La mulți ani! Domnul să îți de-a de toate, sănătate, fericire și bucurie alături de cei dragi ție. Îți doresc să ai zile luminate, multă dragoste și înțelegere, trup sănătos și minte luminată. Să fii mereu bucuros și drăgăstos… LA MULȚI ANI!

Îți doresc ca anii ce-i împlinești astăzi să-ți aducă strălucirea și frumusețea stelelor, înțelepciunea și puterea zeilor, dorința de a iubi și de acceptă să fii iubit și tot ce are lumea asta mai bun în ea! Și de-ar fi ca zeii să-mi îndeplinească dorințele îți mai doresc „tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte! ” Mulți ani fericiți!

Prietenul meu, cu ziua de naștere, vreau să-ți spun că mereu ai fost un exemplu neprețuit de curaj, bunătate și căldură. Îți doresc victorii mari și realizări, îți doresc să nu fii ofensat, supărat. Noroc și succes în toate! Fie ca în casa ta să domine fericirea! La mulți ani!

Prietene, din inimă te felicit cu ocazia zilei de naștere! Soarta să fie indulgentă cu tine. Îți doresc să fii de succes și să ai noroc în carieră. Fii bun, vesel și săritor la nevoie pentru prieteni. Fii fidel, gingaș și bun în dragoste. Fie ca norocul să fie principalul tău partener în viață și să-ți fie alături până la capăt. La mulți ani, prietene!

A fi prieten înseamnă a fi alături de camaradul tău chiar și atunci când acesta nu o cere, a da un sfat chiar și atunci când acesta nu are nevoie de el și de a-l chema la o petrecere doar pentru a-i ridica dispoziția! La mulți ani!

O raza de soare imi aminteste cat e de frumos sa te trezesti dimineata, o poza imi aminteste cat e de interesant sa traiesti noi evenimente, iar un prieten imi aminteste cat este de bine sa faci toate aceste lucruri alaturi de persoanele dragi!

Felicitări cu ziua de naștere pentru cel mai prețios prieten. Fie că nu vei deveni tu președinte, dar în fiecare țară pe care o vei vizita, să te aștepte o recepție luxoasă. Fie ca cele mai așteptate dorințe să se împlinească iar visele copilărești să devină realitate. Îți doresc să mergi doar în mașini scumpe, să dăruiești cadouri domnișoarelor. Toate cele bune și noroc. La mulți ani!

Dragul meu prieten, la mulți ani! Îți doresc să ai tot ce îți lipsește, iar tot ce îți propui să se realizeze. Bunăstare, putere, pozitivism, dragoste sinceră, și desigur îți doresc să ai încredere în ziua de mâine, să fii un învingător în viață!

Cata vreme avem amintiri, trecutul continua sa existe. Cata vreme avem speranta, viitorul ne asteapta. Cata vreme existi tu, merita sa traiesc prezentul. Daca mi-ar spune ca exista un prieten mai bun pe lumea asta, nu i-as crede. Vreau sa stii ca apreciez foarte mult prietenia ta si sper sa pot sa fiu un prieten la fel de bun cum esti tu!

Te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să fii mereu pe unda pozitivă, plină de optimism și un pic de ironie. Toate neplăcerile să le întâmpini cu un surâs, să vezi mereu parte bună a lucrurilor și să îți urmezi visul. Cu toate astea, să rămâi la fel de bun la inimă, sensibil, prieten fidel și un om ce poartă conversații plăcute. Fericire și dragoste sinceră îți doresc!