La mulți ani prietene - mesaje pentru prieten de ziua de naștere

O raza de soare imi aminteste cat e de frumos sa te trezesti dimineata, o poza imi aminteste cat e de interesant sa traiesti noi evenimente, iar un prieten imi aminteste cat este de bine sa faci toate aceste lucruri alaturi de persoanele dragi!

A fi prieten înseamnă a fi alături de camaradul tău chiar și atunci când acesta nu o cere, a da un sfat chiar și atunci când acesta nu are nevoie de el și de a-l chema la o petrecere doar pentru a-i ridica dispoziția! La mulți ani!

Prietene, din inimă te felicit cu ocazia zilei de naștere! Soarta să fie indulgentă cu tine. Îți doresc să fii de succes și să ai noroc în carieră. Fii bun, vesel și săritor la nevoie pentru prieteni. Fii fidel, gingaș și bun în dragoste. Fie ca norocul să fie principalul tău partener în viață și să-ți fie alături până la capăt. La mulți ani, prietene!

Prietenul meu, cu ziua de naștere, vreau să-ți spun că mereu ai fost un exemplu neprețuit de curaj, bunătate și căldură. Îți doresc victorii mari și realizări, îți doresc să nu fii ofensat, supărat. Noroc și succes în toate! Fie ca în casa ta să domine fericirea! La mulți ani!

Fie ca Dumnezeu să îți îndeplinească orice gând care este plin de credință, sinceritate și evlavie, iar pe celea rele să le alunge atât din cugetul tău, cât și din viața ta! La mulți ani!

Un prieten adevărat te aude chiar și atunci când nu vorbești, pe când cei falși nu te asculta nici când spui ceva! Așa că îți doresc mereu să fii auzit, chiar și atunci când nu scoți o vorbă! La mulți ani!

Prietene, la mulți ani! Îți doresc să fii mereu puternic, vesel, să ai succes în toate. Să fii înconjurat mereu de femei frumoase, de prieteni de nădejde și de oameni buni. Fie ca fericirea și bunăstarea să fie mereu prezente în casa ta.

De ziua ta de naștere, prietene, vreau să-ți urez să rămâi tot atât de tânăr încă mii de ani, fie ca cu vârsta să nu pierzi din caracterul tău nici entuziasmul băiețesc, nici dorința către acțiuni nesăbuite. Să știi că în orice dispută prietenii vor fi de partea ta, în orice situație grea poți să apelezi curajos și nu uita prin câte momente grele am trecut împreună și câte putem face împreună, dacă nu vom neglija prietenia în viitor. La mulți ani!

În această zi, în acest an, ca și în anii precedenți și desigur cum va fi și în anii următori, noi, prietenii tăi, te felicităm cu ocazia zilei de naștere și așteptăm cu nerăbdare să ne inviți la o bere, desigur tu faci cinste! La mulți ani!

Acum că deja este ora 12 de noapte te pot felicita și eu. Îți doresc ca de fiecare dată când va bate clopotul la ora 12 de noapte să ai deja realizate planurile tale pe ziua trecută și să găsești mereu puteri pentru ziua care tocmai va începe să îți realizezi dorințele și visele tale! La mulți ani!

Dragul meu prieten! Te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți doresc tot ce e mai bun. Îți mulțumesc pentru anii prieteniei noastre, pentru bunătatea ta, buna dispoziție și plăcerea de a comunica. Fie ca viața ta să fie acoperită de dragoste și succes. Cred că meriți asta. Îți doresc tot ce e mai bun, iar asta să te facă și mai fericit.

Drag prieten! De ziua ta de naștere vreau să-ți urez să păstrezi veșnic tinerețea sufletească și înțelepciunea pe care o deții acum. Te rog să nu pierzi acea căldură, bunătate și veselia contagioasă, pe care o distribui generos. Îți mulțumesc prietene pentru susținerea și prietenia adevărată. La mulți ani!

Privește mereu înainte, agață-te mereu de orice șansă și luptă-te pentru ce-i al tău! Fii perseverent și nu lasă dușmanii să îți pună piedici în realizarea scopurilor tale! Fii puternic și isteț, pentru ca în final să fii mândru de tine însuți!

Dragul meu prieten, cu ziua de naștere! Îți doresc sănătate, multă fericire, un ocean de iubire, un sac cu bani, dispoziție pozitivă, succese în toate începuturile, împlinirea tuturor dorințelor, momente memorabile, fericire și bucurie fără consecințe, zile incendiare și nopți fierbinți!

Recunosc că nu sunt prietenul perfect, nu sunt întotdeauna acolo unde ai nevoie, nu te pot face să zâmbești tot timpul, dar un lucru este foarte sigur: îți voi fi mereu un prieten bun pentru totdeauna. În lumea noastră totul se schimba, dar un singur lucru rămâne cert: vei rămâne mereu prietenul meu, dincolo de cuvinte, dincolo de timp și dincolo de distanță. Pentru ca o prietenie se bazează pe sinceritate, îți mulțumesc că exiști și ca îmi ești ca un frate.

Fiind o zi deosebită în viața ta, mă alătur și eu la cele urate de prieteni, dorindu-ți din suflet doar sănătate, familie fericită, serviciu ușor și prieteni adevărați! La mulți ani!

Amice, cu ziua de naștere! Îți doresc multe evenimente pozitive, armonie în totul, sănătate puternică, fericire și succes. Să ai parte de o viață dulce, ușoară, cu un serviciu bine plătit, o mașină luxoasă și o domnișoară frumoasă și deșteaptă. La mulți ani!

Prietenia valoreaza mai mult decat toate maretiile din lumii, o prietenie se consolideaza in timp si presupune respect, timp, dragoste si simtul umorului. Prefer sa am putini prieteni dar macar sa fie adevarati, pentru toata viata.

Te felicit din inimă cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să ai noroc în toate, iar orice faci să fie condamnat la succes. Îți doresc să fii susținut mereu de prieteni, să fii iubit de familie, iar în carieră să ai numai realizări. La mulți ani!

Dragul meu, minunatul, loialul, devotatul ești un prieten adevărat! Te felicit cu ziua de naștere! Ai devenit matur, mai mare încă cu un an, mai înțelept și mai puternic! Îți doresc ca mereu, fiecare minut, să simți umărul meu, susținerea mea și devotamentul meu! Îți doresc sănătate și armonie în suflet! Îți doresc ca femeile să te admire, dar inima să aparțină doar uneia celei mai dragi și apropiate! Fie ca totul în viața ta să fie superb și cu noroc! Să ai un serviciu bine plătit și favorit, confort familial și odihnă pe cinste!

Te felicit cu ocazia zilei de naștere și văzând cum te-ai maturizat în ultimii ani, vreau să-ți doresc să mergi și mai departe pe drumul ales, să emani în continuare bărbăție și forță. Fie ca soarta să-ți dăruiască întâlnirea cu fata aleasă și dragă. Ea să-ți devină prieten de nădejde și să te susțină pe timpuri tulburi. La mulți ani!

Prietenia este cea mai frumoasa faza a vietii. Cu cel mai bu prieten razi, plangi, te certi, dar cel mai important este atunci cand iti jura ca va ramane pentru totdeauna cel mai bun prieten al tau, orice s-ar intimpla oriunde ai fi. Asa iti jur si eu ca voi ramane cel mai bun prieten al tau chiar daca sunt departe.

Te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc o sută de motive de bucurie, o mie de motive pentru veselie și un milion de posibilități pentru a avea o viață fără griji. Rămâi mereu și în orice împrejurare așa cum ești. Păstrează omul din tine. Fii liber în gândire, în acțiuni, în sentimente. Trăiește cu sufletul, visează cu inima, zâmbește cu gândurile. Fie ca viața ta să semene cu un cântec. Prețuiesc prietenia noastră!

Cu ziua de naștere! Vreau să-ți doresc să întâlnești în viață doar oameni sinceri, să vezi în fiecare zi noi posibilități pentru dezvoltare, să realizezi fiecare idee genială, care va apărea, să fii fericit fiecare moment din viața ta.

Știu deja că toți de dimineață ți-au urât sănătate, bucurii, realizări pe plan profesional, la studii, dragoste sinceră, prieteni adevărați, emoții pozitive și numai cele bune. Eu însă îți doresc numai un singur lucru – ca toate cele dorite de predecesorii mei să se împlinească! La mulți ani!

În această zi minunată în viața ta îți doresc să te bucuri mereu de ceea ce ți-a dat Dumnezeu dar cu putere în suflet și în minte să tinzi și să obții ceea la ce visezi să obții sau să devii! La mulți ani și la mulți bani!

Dragul meu prieten! De ziua ta de naștere vreau să-ți doresc viață lungă și fericire enormă, care va deveni talismanul tău permanent. Strâng mâna ta și spun ferm că ești un prieten adevărat și un om minunat. Vreau să păstrezi pacea și dragostea, în familia ta așa cum o poți face doar tu. Felicitări amice!

Când se spune umărul sigur al unui prieten, primul care îmi vine în gând ești tu. Cu tine pot plânge și râde, să împărtășesc cele mai intime trăiri și să primesc sfaturi, demne de un expert. Deci primește de ziua ta felicitările mele modeste. Fie ca viața ta să fie plină de momente strălucitoare, fie ca persoanele apropiate să te aprecieze și să te iubească, fie ca norocul niciodată să nu plece. La mulți ani!

Astăzi este o zi specială, ai ajuns la vârsta la care toate căile îți sunt deschise spre un nou orizont cu bune și cu rele. Fie ca această zi să te binecuvânteze, să-ți strecoare câte un strop de bunătate, fericire, iubire și speranță în toate realizările tale. Îți doresc viață lungă, plină de aventuri și succese alături de cei dragi ție, mult noroc în toate deciziile pe care le vei face și fie ca Dumnezeu să-ți lumineze calea spre tot ce este cel mai bun. Să reușești să treci cu bine peste toate obstacolele, să ții fruntea sus indiferent de situație și să fii încrezător în propriile tale forțe știind că succesul e garantat. La mulți ani!

Îți doresc doar două lucruri, care consider că sunt cele mai importante din viața unui om  – sănătate și dragoste. Sănătatea să fie mereu de fier, iar dragostea mereu reciprocă și adevărată! Felicitările mele!