Mesaje de la mulți ani SOCRULUI

Dragul meu socru, te felicit din suflet! Să fii sănătos, iar succesul să-ți fie un tovarăș de încredere! Casa să-ți fie plină de fericire și bunăstare, să domnească pacea și înțelegerea!

La mulți ani, dragul meu socru! Îți doresc să fii un bărbat puternic cu un caracter de neclintit și un suflet mândru. Să ai întotdeauna timp pentru muncă, pentru grijă față de cei dragi, pentru sărbători frumoase, întâlniri de suflet cu prietenii și pentru planuri mari.

Cel mai corect bărbat, al doilea meu tată, scump socru, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc cer senin deasupra capului, zile cu succes și fericire în familie, sănătate multă, bunăstare în casă și fapte bune.

Dragul meu și iubitul meu socru! Cu ocazia zilei de naștere vreau să te felicit și să îți doresc o viață asemeni unei corăbii pe mare, una care nu se teme de valuri mari! Iar în port, adică acasă, să te aștepte mereu căldura, comunicarea, confortul, o farfurie plină cu borș și un sărut dulce al soacrei mele!

Dragul meu socru, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc pace, armonie și liniște sufletească! Confort, sinceritate, deschidere. Victorii mari, prieteni veseli și sute de motive pentru a zâmbi.

Socrul este ca o soacră, doar că invers. Cu un asemenea om poți vorbi despre viață fără riscul de a fi neînțeles și acuzat de toate relele. Dragul meu socru, să ai parte de sănătate și fericire.

Socrul meu minunat, te felicit din inimă cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să nu știi ce înseamnă oboseala și lipsa de putere, să nu simți indiferența celor din jur. Îți doresc ca optimismul și încrederea să te ducă spre împlinirea viselor, iar familia să-ți fie una puternică și fericită! Îți doresc să fii asemeni lui Zeus pe tronul său, un om blând și bun pentru familia ta.

Dragul meu socru, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Fie ca inima ta să nu știe ce înseamnă tristețea și neplăcerile, sufletul să cânte, iar trupul să danseze mereu. Îți doresc putere, sănătate, idei interesante și realizări frumoase.

Dragul meu socru! De ziua ta vreau să-ți mulțumesc a nu știu câta oară pentru că mi-ai dăruit o asemenea minune – pe fiica ta. Eu mă strădui să îmi îndeplinesc promisiunea și o apăr de toate relele, așa cum ai făcut tu înainte ca să apar în viața ei. Sunt mândru că anume tu ești socrul meu, un al doilea tată și cel mai bun prieten. Îți doresc să fii energic și puternic încă mulți ani!

La mulți ani, dragul meu socru! Fii plin de energie, putere și inspirație, să atragi succesul și banii asemeni unui magnet! Dar cel mai important – fii sănătos! Unui om atât de bun neapărat i se vor îndeplini toate dorințele!

La mulți ani, dragul meu socru! Îți doresc putere și sănătate, optimism, o familie prietenoasă, respectul sincer al prietenilor și dragostea apropiaților, bunăstare în casă, fericire în inimă.

În această zi de sărbătoare, vreau să îi doresc socrului meu drag multă sănătate, succes, ani mulți de viață, stabilitate financiară. Casa să fie mereu plină de fericire și bunăstare. Rămâi un om la fel de sincer și deschis. La mulți ani!

La mulți ani, socrul meu drag. Vreau să îți doresc, dragul meu, să ți se îndeplinească toate dorințele în termenul cel mai scurt și mulți ani cu sănătate! Îți doresc să cânți de fericire în fiecare dimineață. Să nu mai duci contul zilelor fericite și să petreci seri frumoase în compania celor apropiați.

Dragul meu socru, te felicit din suflet cu ocazia zilei de naștere și îți doresc să nu regreți trecutul, să tinzi spre un viitor luminos și să trăiești un prezent fericit. Să fii sănătos, pace în casa ta!

Socrului meu, de ziua lui, vreau să îi doresc puține probleme și multe succese, starturi cu succes și atingerea celor mai înalte culmi, un cerc restrâns de concurenți și multe oportunități. Îți doresc să fii tot mai puternic și mai sănătos pe zi ce trece.

La mulți ani, scumpul meu și dragul meu socru! Îți doresc din suflet sănătate, putere, respectul celor din jur, dragostea familiei, pace în casă, succes și doar rezultate bune în ceea ce faci.

Dragul meu socru, sufletul oricărei companii și un familist de milioane, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să faci față oricărei probleme, să știi răspunsul la toate întrebările puse de soartă, să ai succes în ceea ce faci și să rămâi un om sănătos și puternic la trup și suflet.

Îl felicit cu ocazia zilei de naștere pe tatăl scumpei mele soții. La mulți ani, socrule! Să ai parte în viață doar de zile senine și de succes. Îți doresc sănătate, pace în suflet, sărbători vesele în sânul familiei. Te respectăm și te prețuim!

Dragul meu socru, un om bun la suflet și un bărbat minunat, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Fie ca pe drumul vieții să te aștepte doar bucuria și succesul, iar la ușă să bată mereu fericirea. Să fiți sănătoși cu toată familia, iar șansele la victorie să te aștepte mereu la orizont.

La mulți ani, tată-socru! Îți doresc sănătate, iar restul va veni de la sine. În casă să fie mereu cald și confortabil. Fie ca în familie să lipsească zilele posomorâte și să nu știi ce înseamnă cuvântul „imposibil”. Succese și numai bine!