Mesaje de la mulți ani pentru SOȚIE

Iubita mea soție! Te felicit cu ocazia acestei zile minunate în care ai apărut pe lume, te sărut dulce pe obrăjorii tăi minunați. Nu încetez să admir frumusețea ta, fericirea cu care m-ai înconjurat. Apreciez susținerea și dragostea ta, și vreau să trăiesc această viață alături de tine. La mulți ani fetița mea!

Draga mea, iubita mea, scumpa mea! De ziua ta vreau să-ți mulțumesc pentru bunătate și înțelegere, pentru fiul minunat, pentru confortul casei noastre. Din an în an înflorești tot mai mult și mă bucuri cu frumusețea ta și tinerețea. Fii sănătoasă mereu, iar eu voi avea grijă să fii fericită. La mulți ani!

Scumpa mea femeie, iubita mea soție, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Rămâi la fel de frumoasă, gingașă, rafinată. Fie ca viața să-ți fie plină de fericire, așa cum sunt aceste pahare cu vin roșu. Să bem în cinstea ta!

Soțioara mea iubită, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Fie ca nu doar azi, dar toate zilele să fie ale tale. Îți doresc să te simți o adevărată regină, îți doresc să știi mereu să ne uimești, să mergi cu vitejie spre scopurile propuse și să nu întâlnești obstacole în cale. Iubită, fii soarele meu strălucitor chiar și în zile posomorâte, rămâi la fel de gingașă, neobosită, minunată. Să nu ai un minut fără fericire și bucurii, draga mea!

Fie ca miile de complimente pe care le primești astăzi, să te facă să crezi în individualitatea și frumusețea ta. Fie că toate dorințele arzătoare să devină realitate iar visele să se adeverească. La mulți ani, cea mai dragă și iubită soție!

Scumpa mea soție, lumina mea, la mulți ani! În această zi ești extraordinară, frumoasă, grațioasă și suplă. Fii mereu la fel de gingașă, seducătoare, un pic capricioasă, mai mult jucăușă și înțeleaptă. Îți mulțumesc pentru că încălzești familia noastră cu dragostea ta, iar focul iubirii arde tot mai tare datorită ție. Te iubesc, draga mea.

Un bărbat înțelept a spus: „Ascultă mereu de soția ta, dar fă totul invers”. Să bem pentru o femeie gingașă și fidelă, o soție care în situații dificile dă întotdeauna șanse soțului ca totul să fie așa cum vrea el. LA MULȚI ANI!

Iubita mea, la mulți ani! Îți doresc să rămâi o soție la fel de fermecătoare, gingașă și minunată. Vreau să te simți cea mai fericită, cea mai dorită femeie din lume. Sănătate, succes, împlinirea viselor. Fiecare zi să fie de poveste!

Dragostea mea, La mulți ani! Îți doresc să rămâi o soție la fel de fermecătoare, blândă, încântătoare și frumoasă. Vreau să te simți cea mai fericită și iubită femeie din lume. Să fii sănătoasă, să ai succese și să ți se împlinească toate dorințele. Fiecare zi trăită să fie o mică poveste de care să-ți amintești cu plăcere!

Puiule, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Iubito, mă voi strădui să fiu pentru tine Hercules, James Bond, oricine vrei tu, suflețelul meu. Ție îți doresc să fii mereu la fel de frumoasă, fermecătoare și fericită.

Cele mai sincere felicitări, iubito, răsună de ziua ta. Paharele se umplu cu șampanie, iar eu îți doresc, scumpă soție, ca ochii tăi să strălucească mereu de fericire, să nu cunoști ce înseamnă eșecul, iar fiecare dimineață să se înceapă doar cu vești bune. La mulți ani!

La mulți ani! Îți doresc să fii plină de entuziasm, deosebită, stilată, fermecătoare, atrăgătoare, gingașă, veselă, grijulie, o soție minunată, o sursă de inspirație pentru soț și o gospodină minunată. Îți doresc răbdare, confort în casă, dragoste din partea apropiaților și noroc în toate. Nu te obosi să visezi, să creezi, să strălucești, să inspiri, să încarci cu energia ta pe cei din jur, să-ți amintești mereu de prieteni și să trăiești în fericire!

Frumoasa mea soție, astăzi de ziua ta de naștere – complimentele să nu înceteze să apară, casa să fie plină de prieteni. Fie ca noul an din viața ta să fie plin de căldură familiară, să-ți aducă succese și dezvoltare pe plan profesional și să fie marcat doar de momente fericite. Bucurie și cât mai multe zâmbete, iubita și draga mea soție! La mulți ani!

La mulți ani, iubita mea. Pentru mine ești ideală, și fie ca lumea întreagă să te vadă așa. Îți doresc să nu te întristeze nimic, să zâmbești cât mai des, să-ți realizezi toate planurile, să te simți mereu iubită și dorită de mine.

La mulți ani, soția mea iubită, steluța mea luminoasă, regina mea și împărăteasa mea. Îți doresc să fii dorită și fermecătoare, frumoasă, nemaipomenită, romantică, sofisticată. Te iubesc și voi face totul ca să fii ștrengărița mea fericită.

Tu ești comoara mea adorabilă, ești cadoul destinului. Până să te întâlnesc nu știam ce înseamnă fericirea și nu credeam că poți iubi pe cineva într-atât. Tu ai născut în mine atâtea sentimente, de care înainte nici nu știam. Tu ești oceanul meu fără margini, în care vreau să mă scufund și sunt fericit că ne-a unit căsătoria. Draga mea, în această zi minunată, vreau să-ți doresc frumusețe permanentă, bucurii și armonie.

Scumpa mea soție, te felicit cu această sărbătoare. Îți mulțumesc că exiști, îți mulțumesc pentru căldura ta, bunătatea, grija pentru întreaga noastră familie. În această zi îți doresc să rămâi mereu frumoasă, deșteaptă și plină de viață. Fie ca toate dorințele să se împlinească. La mulți ani scumpa mea!

Draga mea femeie, iubita mea soție. Mi te-a dăruit cerul și norii, nici nu știu pentru ce merite. Îți sunt recunoscător pentru căminul nostru familial, pentru căldura din casă, pentru încredere. Mă voi strădui să fac în așa fel încât să întâmpini fiecare zi cu zâmbet. La mulți ani!

Suflețelul meu, din inima mea de îndrăgostit te felicit sincer cu ocazia zilei de naștere! Ești un soare care nu permite ca inima mea să se răcească, ești o primăvară care înflorește mereu, ochii tăi sunt ca marea în care poți să te îneci, iar zâmbetul îți lucește asemeni milioanelor de raze calde. Sănătate, bucurii, fericire, draga mea. Rămâi întotdeauna la fel de frumoasă și la fel de… a mea. La mulți ani!

Soția mea iubită, unica mea, vreau să te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să rămâi la fel de liberă, strălucitoare, tânără. Să fii invidiată de prietene datorită corpului pe care-l ai, feminității și rafinamentului tău. Fără tine sunt trist. Ești ca aerul, ca apa, am mereu nevoie de tine. Tot aurul din lume și toate florile sunt pentru tine!

La mulți ani, iubita mea soție! Felicitări, suflețelul meu pereche cu această zi minunată! Îți doresc draga mea, sănătate, feminitate, strălucire și frumusețe! Fie ca zâmbetul tău divin să ne lumineze întotdeauna viața, mâinile tale gingașe să ne umple de grijă, iar ochii tăi frumoși să nu cunoască niciodată ce sunt lacrimile. Îți doresc ca viața să te bucure cu momente fericite și să te alinte cu realizări frumoase. Promit să fiu întotdeauna cu tine, să te protejez, să te prețuiesc, să te iubesc și să am grijă de tine. Cu drag, soțul tău!

O soție bună – un soț bun. Ține minte asta, draga mea. Sănătate de fier, înțelegere și răbdare. În ceea ce privește dragostea, poți să nu îți faci griji. O am pentru tine pentru toată viața. La mulți ani!

La mulți ani, soția mea fermecătoare! Fii rafinată, perfectă, frumoasă, nemaipomenită, irezistibilă, sinceră, visătoare și încântătoare!

Dragă soție, te felicit cu ziua de naștere! Întotdeauna vei rămâne tânără, frumoasă, atrăgătoare și desigur iubită! Îți doresc ca niciodată să nu duci lipsă de complimente, pentru că tu meriți să le auzi în fiecare zi. La mulți ani!

Iubita mea, unica mea soție! De ziua ta vreau să-ți povestesc despre dragostea mea – mare, minunată, care mi-a acaparat toată inima! Îți doresc să nu te simți niciodată singură! Îți doresc să rămâi tânără și atractivă încă mult timp, iar sufletul să-ți fie bun și răbdător. În carieră să cunoști doar succese, să ai doar prietene adevărate, iar casa noastră să fie prosperă și comodă, unde te vei simți foarte fericită!

Scumpă, unică, gingașă… De ziua ta de naștere doresc să-ți spun a 1000 oară cât te mult te iubesc. Să-ți spun, că este o mare fericire să mă trezesc dimineața și să văd alături o persoană atât de dragă. Nu este fericire mai mare pentru mine, decât să știu că acasă mă aștepți tu. Fie că îngerul tău păzitor să te ocrotească și să te ferească de boli și necazuri iar sufletul tău să fie deschis pentru afecțiunea și dragostea mea! La mulți ani!

Iubita mea soție, sunt fericit să te numesc așa în fiecare zi. Întâlnirea cu tine a fost cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Îți doresc succese în viața de familie și la serviciu. Cel mai de preț pentru mine este timpul pe care mi-l dăruiești chiar și când vii obosită de la serviciu. Prețuiesc fiecare moment în care îmi ești alături. La mulți ani, draga mea!

Scumpa și draga mea, la mulți ani! Frumoasa, deșteapta, gospodina mea, îți doresc mulți ani cu sănătate, fericire, să fii tânără în suflet, să le reușești pe toate, să fii un soare în universul vieții, să vindeci cu înțelepciunea, să cânți cu sufletul și să îmbogățești văzând cu ochii. Îți doresc armonie, dispoziție excelentă, veselie, putere, dragoste!

Iubita mea, scumpă, cea mai minunată soție din lume! Te felicit cu ziua ta de naștere! Această zi, cu mulți ani în urmă a devenit o sărbătoare nu doar pentru tine și părinții tăi, dar și pentru mine. Deși încă nu știam că undeva în lume să născut jumătatea mea. Te iubesc și îmi doresc mereu să fim împreună!

Iubită soție, te felicit cu ziua ta de naștere! Draga mea, tu ești cea mai uimitoare femeie, pe care am întâlnit-o vreodată! Sunt nespus de bucuros că am trăit toți acești ani alături de tine și îmi doresc ca următorii ani să fie la fel. Îți doresc mereu să ai dispoziție bună iar zâmbetul de pe față să nu-ți lipsească niciodată, ca eu să-l pot admira în fiecare zi! La mulți ani!