Mesaje de la mulți ani pentru SOȚIE

O felicit cu ocazia zilei de naștere pe femeia iubită. Fie ca ochii să strălucească mereu, zâmbetul să nu dispară de pe față. Îți doresc să rămâi la fel de tânără, frumoasă, fermecătoare. Tu umpli casa noastră de confort și căldură, ești atentă și grijulie mereu. Tu ești regina mea, steaua mea!

Draga mea, iubita, unica mea soție, la mulți ani! Vreau să ridic paharul pentru frumusețea ta, pentru zâmbetul tău, pentru bunătatea ta, grija ta. Draga mea, îți doresc să fii fericită și să nu cunoști ce înseamnă tristețea, iar eu îți promit că te voi ajuta în asta.

Dragă soție, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc sănătate, noroc, creativitate, bună dispoziție mereu, fericire, veselie, pentru următoarele 364 de zile.

Iubită, gingașă, firavă, cea mai frumoasă și grijulie soție din lume! Te felicit cu ziua de naștere! Draga mea, îți doresc mereu să ai zâmbetul pe față pentru că el îmi face ziua mai frumoasă! Promit să nu te supăr niciodată și să am grijă ca să fii mereu fericită. La mulți ani!

La mulți ani, scumpă soție. Îți doresc rafinament, grație, tinerețe fără bătrânețe, frumusețe și farmec. Fii fericită, iubita mea, nemaipomenită și să te adore norocul.

Draga mea, vreau să te felicit cu ocazia zilei de naștere și să îți doresc să rămâi la fel de feminină, frumoasă, așa cum ești. Doar datorită ție am tot: confort în casă, o familie fericită, un sprijin puternic. Îți mulțumesc, iubita mea, și la mulți ani!

Scumpa mea, iubita, cea mai gingașă și frumoasă soție, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc ca viața să-ți fie decorată de dragoste care îi va da sens și să ai parte doar de momente plăcute, ore fericite și zile de neuitat. La mulți ani!

Iubita mea femeie, scumpă soție! Astăzi este una din cele mai frumoase zile, care ne-a dăruit un înger nu doar părinților tăi minunați, ci și mie – ziua ta de naștere. Îți doresc să rămâi la fel de gingașă, sentimentală, romantică și fără îndoială atrăgătoare și frumoasă așa cum te-am întâlnit prima dată. Îți mulțumesc că ai dat culoare vieții mele, te iubesc și îți doresc la mulți ani!

Te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc din inimă să rămâi la fel de fermecătoare și atrăgătoare, să fii mereu iubită, fericită, bucuroasă, ochii să-ți strălucească mereu, îți doresc să simți întotdeauna pe cineva care are grijă de tine și să știi că întotdeauna poți să te sprijini de umărul de nădejde a soțului tău.

Iubita mea, scumpa mea, la mulți ani! Strânge fericirea cu o lingură mare, ca și cum ai mânca dulceață. Fie ca ochii să-ți strălucească asemeni stelelor în noapte, iar soarta să-ți dea tot ce îți dorești.

La mulți ani pentru cea mai frumoasă, fermecătoare, veselă și minunată femeie din lume – soția mea iubită. Îți doresc sănătate multă, zâmbete, fericire, armonie, dragoste, flori, împlinirea viselor. Vreau să te simți mereu o femeie fericită și iubită.

În această zi frumoasă, ziua ta de naștere, iubită soție, vreau să te felicit cu cea dea [ani]-a zi de naștere, să-ți doresc să rămâi la fel ca și acum, tânără și frumoasă, gingașă, grijulie și veselă. Fie ca ochii tăi strălucitori să-mi lumineze viața cu lumina lor, cel puțin încă 100 de ani!

Dragă soție, te felicit cu ziua de naștere! Întotdeauna vei rămâne tânără, frumoasă, atrăgătoare și desigur iubită! Îți doresc ca niciodată să nu duci lipsă de complimente, pentru că tu meriți să le auzi în fiecare zi. La mulți ani!

La mulți ani, soția mea fermecătoare! Fii rafinată, perfectă, frumoasă, nemaipomenită, irezistibilă, sinceră, visătoare și încântătoare!

O soție bună – un soț bun. Ține minte asta, draga mea. Sănătate de fier, înțelegere și răbdare. În ceea ce privește dragostea, poți să nu îți faci griji. O am pentru tine pentru toată viața. La mulți ani!

La mulți ani, iubita mea soție! Felicitări, suflețelul meu pereche cu această zi minunată! Îți doresc draga mea, sănătate, feminitate, strălucire și frumusețe! Fie ca zâmbetul tău divin să ne lumineze întotdeauna viața, mâinile tale gingașe să ne umple de grijă, iar ochii tăi frumoși să nu cunoască niciodată ce sunt lacrimile. Îți doresc ca viața să te bucure cu momente fericite și să te alinte cu realizări frumoase. Promit să fiu întotdeauna cu tine, să te protejez, să te prețuiesc, să te iubesc și să am grijă de tine. Cu drag, soțul tău!

Soția mea iubită, unica mea, vreau să te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să rămâi la fel de liberă, strălucitoare, tânără. Să fii invidiată de prietene datorită corpului pe care-l ai, feminității și rafinamentului tău. Fără tine sunt trist. Ești ca aerul, ca apa, am mereu nevoie de tine. Tot aurul din lume și toate florile sunt pentru tine!

Suflețelul meu, din inima mea de îndrăgostit te felicit sincer cu ocazia zilei de naștere! Ești un soare care nu permite ca inima mea să se răcească, ești o primăvară care înflorește mereu, ochii tăi sunt ca marea în care poți să te îneci, iar zâmbetul îți lucește asemeni milioanelor de raze calde. Sănătate, bucurii, fericire, draga mea. Rămâi întotdeauna la fel de frumoasă și la fel de… a mea. La mulți ani!

Draga mea femeie, iubita mea soție. Mi te-a dăruit cerul și norii, nici nu știu pentru ce merite. Îți sunt recunoscător pentru căminul nostru familial, pentru căldura din casă, pentru încredere. Mă voi strădui să fac în așa fel încât să întâmpini fiecare zi cu zâmbet. La mulți ani!

Scumpa mea soție, te felicit cu această sărbătoare. Îți mulțumesc că exiști, îți mulțumesc pentru căldura ta, bunătatea, grija pentru întreaga noastră familie. În această zi îți doresc să rămâi mereu frumoasă, deșteaptă și plină de viață. Fie ca toate dorințele să se împlinească. La mulți ani scumpa mea!