Felicitări IUBITEI SOȚII de ziua de naștere

Draga mea soţie, din tot sufletul, cu mari emoții, fără să găsesc cuvinte potrivite, te felicit cu ocazia zilei de naştere, o sărbătoare minunată! Este imposibil să găsești în lume o femeie mai frumoasă decât tine, nici măcar nu încerc să fac asta, pentru că știu că ești unică. Te iubesc!

Iubita mea, cu ocazia zilei de naştere îţi doresc ca toate zilele tale să fie pline de evenimente strălucitoare, vesele, să te înconjoare doar prieteni adevăraţi, devotați, să se împlinească toate visele, chiar și cele mai nebunești, și să ştii că eu te voi ajuta în toate și îți voi face viața să fie o aventură interesantă. La mulţi ani!

Iubita mea femeie, sincere felicitări cu ocazia zilei de naştere! Îţi doresc multă sănătate, bună dispoziție și noroc. Fie ca orice s-ar întâmpla în viaţă, să se întâmple spre bine. Fii fericită, draga mea!

Iubita mea soţie, ești miracolul meu, ești muza mea, ești zborul fanteziei mele nemărginite. De ziua ta, lasă-mă să-ți prezint un coș cu trandafiri albi, ca simbol al relației noastre pure. Draga mea, fii mereu visul meu, ține-mă de mână la bucurie și întristare. Te iubesc foarte mult și acest sentiment este mai puternic decât munții și vântul, al nouălea val și tunetul din cer. Îţi mulţumesc pentru tot!

Fiecare familie are propriul scop. Femeia a fost întotdeauna suportul. Păstrează confortul, relațiile, dragostea, păstrează și protejează bazele pe care se sprijină fundamentul familiei. Felicitări, regina mea, sunt fericit că te am, vatra familiei noastre este în mâini bune! La mulți ani!

De ziua ta de naştere, vreau să îți doresc să sufli o lumânare pe tortul tău, astfel încât să îţi pui cea mai prețuită dorinţă. Fie ca această dorință să se împlinească, umplându-ți sufletul de bucurie. Îţi doresc, iubita mea femeie, să nu te dai bătută niciodată, să nu te opreşti asupra greșelilor, ci să mergi doar înainte. Îţi doresc să-ţi stabileşti obiectivele şi să le realizezi. La mulţi ani, iubita mea soţie!

Odată am întâlnit o fată care s-a scufundat în inima mea. Nu am cunoscut niciodată pe cineva ca ea. Timpul a trecut și a devenit soția mea. Și acum mă simt în continuare ca un băiat îndrăgostit, dar cel mai interesant este că nu vreau să scap deloc de acest sentiment. Iar astăzi îți urez La mulți ani, draga mea!

Îți țin mâinile dragi în palme, sufletul tremură de tandrețe: la mulți ani, iubita mea soţie! Să știi că nu există egal cu înțelepciunea, sufletul, generozitatea și frumusețea ta. Obține o plăcere imensă din fiecare moment și zboară prin întinderile nesfârșite ale fericirii și lăcașurile nesfârșite ale iubirii. La mulți ani!

Ești primăvara vieții mele. Lasă felicitarea să zboare ca o săgeată și să nimerească drept în inima cea de aur! Îți doresc ca drumul destinului tău să fie ca un tort de ziua de naștere, la fel de deosebit, dulce, tandru și frumos! La mulți ani!

Vreau mereu să te văd cu zâmbetul pe buze, îndrăgostită de viață și fericită. Lasă-ți ochii să strălucească de bucurie, iar muzica magică a fericirii să cânte în sufletul tău. La mulţi ani, iubita mea soţie!

Fata mea frumoasă, pionul meu Să știi că te admir, ești cea mai adorabilă! Te iubesc mult, mult, mica mea steluță. Fii întotdeauna luminoasă, fragedă, înflorită iar eu o să mă stărui să te surprind mereu. La mulți ani!

E plăcut să petrec seara acasă, cu jumătatea mea – o soție grijulie şi iubită! Este păcat că ocuparea și rutina nu îmi permite să te bucur mai des cu semne de atenție și daruri pe care le meriți. Dar, totuși, te rog, să îţi amintești că sunt mândru de atractivitatea și calitățile tale umane. Știu că am primit un minunat dar al sorții! La mulți ani!

Popoarele lumii au povești diferite, dar multe dintre ele se termină fericite doar datorită faptului că eroii unei povești magice iubesc cu adevărat … Și câte capodopere au fost create atunci când iubirea a inspirat creatorii! De ziua iubitei mele, vreau să spun: să nu existe niciodată obstacole în viața noastră de basm, dar să fie multă frumusețe, ceea ce vom face unul pentru celălalt în numele iubirii! La mulți ani iubita mea!

Scumpa mea, ești ca o prințesă – dulce, blândă, amabilă. Nu-mi pot lua ochii de la frumusețea ta! Îți doresc ca ziua ta de naștere să-ți ofere un adevărat miracol iar florile să înflorească de dragoste, speranță și bine în sufletul tău! Îți urez ca fiecare zi nouă să fie o poveste magică scrisă de stiloul Iubirii noastre în Cartea Vieții! La mulți ani!

De ziua iubitei mele, pot spune cu mândrie – sunt cel mai fericit dintre toți bărbații din lume! Deoarece lângă mine în fiecare zi este o adevărată comoară – o femeie isteață și frumoasă, o prietenă afectuoasă și amabilă! Nu ne plictisim niciodată și nu ne certăm, probabil pentru că suntem cu adevărat îndrăgostiți … Felicitări, iubirea mea! Îți doresc în fiecare zi să devii și mai fericită, să găsești motive să zâmbești și să te bucuri! La mulți ani!

În această sărbătoare minunată, de ziua iubitei mele soții, mi-am dat stăruința să o surprind, decorând casa și aranjând buchete cu florile ei preferate, sunt activ ca o veveriță dar sunt și foarte mulțumit, deoarece să faci ceva deosebit pentru persoana iubita este cel mai bun lucru din lume! Îți doresc, draga mea, să fii mereu la fel de fericită ca și astăzi și să nu existe dificultăți sau necazuri în viața ta, pentru că ești atât de demnă de razele calde ale norocului și fericirii! La mulți ani!

Știi, astăzi nu ești singura ce primește daruri. Cândva de mult, în această zi, am primit cel mai mare și cel mai important cadou al meu – pe tine. Și chiar dacă în viața noastră mai sunt și zile posomorâte, mai importante totuși sunt momentele bune și pozitive. Principalul lucru este că tu ești soția mea. Și astăzi te felicit și îți doresc să ai doar momente plăcute care să lase amintiri frumoase! Și desigur să ți se împlinească toate dorințele! La mulți ani draga mea!

Există povești de dragoste celebre despre care vorbește întreaga lume, despre care sunt scrise romane … Draga mea, chiar dacă viața noastră nu este plină de aventuri, totuși te am pe tine – unica mea, iar pentru mine relația noastră este cea mai magică poveste de dragoste din toate timpurile! De ziua ta, îți voi spune cât de mult „Te Iubesc” și cu blândețe te voi săruta, te voi privi în ochii … Fii fericită, iubirea mea! La mulți ani!

Scumpa mea soţie, la mulți ani! Dacă ai fi un trandafir, aș fi cu siguranță un fluture. Dacă ai fi o frunză, eu aş fi vânt. Dacă ai fi pasăre, eu un copac. Dacă ai fi un pește, eu aş fi marea. Și dacă ai fi un diavol, aș vrea să devin cel mai păcătos dintre oameni ca să rămân în iad pentru totdeauna. Doar sa-mi fii alături mereu!

Soția mea – femeie frumoasă și înțeleaptă! Este frumoasă nu pentru că are un kilogram de produse cosmetică pe faţă sau o grămadă de bijuterii, este frumoasă prin felul ei de a fi şi sufletul bun. Și este înțeleaptă, pentru că a ales o persoană atât de minunată ca mine – soțul ei! La mulți ani fericiţi, iubita mea!