SOȚIA MEA - Felicitări și mesaje scurte de ziua de naștere

Urarea mea este ușor de prezis: eternitatea împreună și mai puține necazuri. Suntem ghidați de un noroc rar, nu pot explica apropierea incredibilă a uniunii de nimic altceva. La mulți ani scumpa mea!

Gândește-te doar cum înainte mergeam în aceleași locuri și nu știam că suntem făcuți unul pentru celălalt! Dar din fericire acele zile s-au terminat. La mulți ani, iubită soție

Draga mea, cea mai iubitoare soție, vreau să-ți doresc să fii mereu la fel de blândă și afectuoasă, amabilă și loială, simpatică și pasională și promit să te încânt cu surprize și vești minunate.

La mulți ani, iubita mea soție! Rămâi la fel de frumoasă și veselă! Te iubesc! Ei bine, am o mică surpriză pentru tine – o excursie la mare!

Ai crescut în sufletul meu ca o floare minunată și o împodobești. Ochii tăi strălucesc ca stelele. Lasă focul iubirii din inima ta să ardă mai luminos cu fiecare minut iar fericirea să se revarse peste un ocean de zâmbete. La mulți ani, înger al gândurilor mele!

Draga mea soţie, la mulți ani! Rămâi întotdeauna cea mai fericită, dorită, iubită, irezistibilă, magnifică, amabilă, frumoasă, de succes, hotărâtă și cea mai dragă sufletului meu.

La mulți ani, dragă soție! Fii mereu regina mea și nu te îndoi niciodată în dragostea mea. Îţi doresc doar fericire, sănătate și inspirație.

Dragă (nume), te felicit cu ziua ta de naștere! Atât de sincer încât tu, cred, că vei simți! La urma urmei, o persoană mai apropiată decât tine pur și simplu nu există pentru mine! Fie ca toate visele tale să se împlinească! La mulți ani!

Blânda şi unica mea, îţi doresc să înfloreşti mereu cu dragostea mea, să te bucuri de succesul copiilor noștri și să zâmbeşti de o fericire nesfârșită. La mulţi ani!

Ești unică draga mea! Sper, de ziua ta și alte zile, să simți dragostea mea cu fiecare celulă. Ademenește, strălucește și adu tandrețe ca roua în razele de soare. Lasă sărbătoarea să izbucnească în șampanie, complimente și flori. La mulți ani!

Doresc ca tu să fii mereu înconjurată de arome de primăvară și soare de vară, iar fericirea să fie atât de completă încât va fi imposibil să nu o împărtășești cu alții!

Fata mea frumoasă, pionul meu tandru! Să știi că te admir, ești cea mai dulce! Te iubesc nespus de mult, scumpa mea. Fii întotdeauna frumoasă, fragedă și atrăgătoare iar eu te voi iubi mereu. La mulți ani!

De mult timp suntem legați de destin într-un singur întreg. Strălucesc cu o fericire fabuloasă din faptul că pot felicita femeia divină cu ziua ei! Lasă cerurile atotputernice să umple impulsurile nobile ale inimii tale. La mulți ani scumpo!

La mulți ani! În această zi minunată, primeşte felicitările mele sincere! Îţi doresc realizarea celor mai prețuite dorințe. Dacă ar exista lacrimi să fie doar lacrimi de fericire, iar în viitor să te aștepte o mare de zâmbete şi un ocean de dragoste. Și dacă te îneci, atunci numai în ele.

Iubita mea soție! Te felicit cu această frumoasă aniversare! Îți mulțumesc că exiști în viața mea! Mulțumesc pentru privirile sincere! Pentru faptul că vocea ta blândă mă înveselește mereu chir și în momentele dificile!

Îţi doresc unicitate, astfel încât emoțiile, evenimentele bune și senzațiile plăcute să se înlocuiască reciproc cu un caleidoscop luminos, să-ţi ofere o dispoziție minunată și să-ţi facă viața mai interesantă. La mulţi ani!

Draga mea soție, uite ca deja a trecut o jumătate de an neobservabil, sunt atât de fericit încât uneori mă simt incomod din cauza că lângă mine, ești tu drăguța mea. Lasă soarele să strălucească, încă, numai pentru noi și numai pentru noi să înflorească flori frumoase.

Îţi doresc prieteni adevăraţi şi cât mai puţini duşmani. Lumină în fiecare zi a vieții. Aerisire – la fiecare pas! Și capacitatea de a glumi oriunde și oricând doreşti. La mulţi ani fericiţi!

Îți doresc ca inima să bată mereu ca și cum ar fi văzut un miracol în față, să respire ca după o furtună, iar ochii tăi să caute întotdeauna curcubeul. Și astfel încât la sfârșitul acestui curcubeu să găsești cu siguranță o oală cu aur!

Lasă-ți inima să fie liniștită şi sufletul luminos. Îţi doresc să atragi cât mulți oameni buni în viaţa ta, iar pe cei răi ține-i departe! La mulţi ani fericiţi!

Îți doresc ca toate momentele vieții, oferite ție, să fie pline de semnificație spirituală, pătrunse cu prezența perfecțiunii și să radieze o mare bunătate și lumină.

Lasă cerul să te recompenseze cu abilitatea de a vedea adevărate valori, chiar dacă acestea nu ies în evidență. Abilitatea de a te ridica după fiecare cădere. Abilitatea de a te bucura de fiecare zi din viața ta. La mulţi ani!

De ziua ta de naștere îți doresc să ai parte de multe cadouri, surprize, sărutări, mărturisiri și momente fabuloase. La mulți ani!

Urarea mea este ușor de prezis: eternitatea împreună și mai puține necazuri. Suntem ghidați de un noroc rar, nu pot explica apropierea incredibilă a uniunii de nimic altceva. La mulți ani scumpa mea!