Urări de la mulți ani pentru tata - ziua de naștere

Dragă tăticule, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Știu că în clipe grele pot să contez pe ajutorul tău! Tu te bucuri de succesele mele și eu îți promit că nu te voi dezamăgi! La mulți ani!

Tată! În această zi frumoasă, ziua ta de naștere, îți dorim o mare de cadouri, flori frumoase, o mulțime de confesiuni și zâmbete, o mare de întâlniri plăcute și minute minunate, iar în zile de vacanță – o plajă caldă pe malul mării.

Tăticul meu iubit! Te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți doresc să rămâi la fel de tânăr și simpatic, să-ți menții mereu vie pofta de viață. Mă mir în fiecare zi cum reușești să combini înțelepciunea, prudența și dorința de aventură. Îi mulțumesc destinului că anume tu ești tatăl meu – cel mai bun tată din lume!

Te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să rămâi la fel de puternic, plin de bărbăție, responsabil și curajos! Să fii sănătos, chiar și odată cu trecerea anilor. Să fii mereu un exemplu și să ții minte că pentru mine ești cel mai important sfătuitor din viață!

Tată, dragul meu și cel mai apropiat om, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc sănătate în trup și bucurie în suflet. Fii mereu la fel de frumos, vesel, sănătos! Inima să-ți cânte, iar sufletul să fie mulțumit de toate! Bucurii și succese, fericire și dragoste! Îți doresc să fii respectat de către colegi și iubit de noi – familia ta. Visele să ți se împlinească, iar casa mereu să-ți fie plină de bucurie.

Datorită ție, am crescut un bărbat adevărat. Nu putea fi altfel, pentru că aveam în fața ochilor un exemplu foarte bun. Îți mulțumesc, tată, pentru lecțiile de bărbăție pe care mi le-ai dat. Severitatea ta se combină perfect cu corectitudinea ta. La mulți ani, tată!

Dragul meu tătic, doar tu ești întruchiparea unui bărbat puternic. Bun, grijuliu, ești omul care ne-a susținut mereu în toate. Îți doresc cât mai puține neplăceri în viață, cât mai multe zile de odihnă și sănătate de fier.

Tăticul meu iubit! La mulți ani! Îți mulțumesc pentru sprijinul, dragostea și pentru faptul că ești mereu alături. Chiar și cu trecerea anilor vreau să rămân fetița mică pentru tăticul meu. Sănătate și noroc!

Tăticule, la mulți ani! Zâmbetul tău drag, grija, mâinile gingașe și puternice în același timp, inima plină de bărbăție, au devenit pentru mine confirmarea că bărbatul adevărat există. Te iubesc, tăticule, și îți doresc sănătatea și tinerețea lui Superman, succese nemaipomenite și bunăstare.

Cel mai de încredere prieten și ajutor este tatăl meu. Te felicit, dragul meu, cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc ca mâinile tale de aur și caracterul de platină să rămână aceleași peste ani, ca orice problemă care apare în viață la final să pară un banc, ca familia ta să fie cea mai bună și norocoasă, ca în viață să ardă lumina fericirii.

Îl felicităm cu ocazia zilei de naștere pe tăticul nostru drag. Îi dorim optimism, succes în carieră, dragoste, grijă și înțelegere, copii ascultători acasă și pescuit cu noroc. Ești cel mai bun tată din lume! Te iubim și te prețuim enorm!

Dragă tată! Te felicit din suflet cu ocazia zilei de naștere! Pe tot parcursul vieții ai fost un exemplu pentru mine și nu am regretat acest lucru. Ești omul căruia vrei să îi semeni. Îți mulțumesc pentru atenția pe care mi-o acordai. Îți doresc ca încă mulți ani să rămâi la fel de tânăr și plin de energie, așa cum ești acum.

Tăticule, cel mai apropiat bărbat din viața mea! De ziua ta vreau doar să îți urez sănătate de fier, ai atâtea să-i înveți pe nepoții tăi, și, mai știi, poate îți duci și strănepoții de mânuță la școală. Trăiește mult și fii fericit!

Tată, dragul meu, la mulți ani! Îți doresc ca buzunarele să se rupă de la atâția bani, capul să se învârte de atâta fericire și iubire, masa abia să reziste de la atâtea bunătăți, ca posibilitățile tale să depășească mereu nevoile tale.

Tată, sfaturile tale au fost mereu utile și la timp. Tu ești exemplul meu de bărbăție, putere și încredere. Cred că nu există om pe pământ pe care să-l respect mai mult decât pe tine. Te simt mereu alături și vreau să îți doresc să simți că tot ce-i mai bun abia urmează.

Tu ești cel mai bun tată din lume! Cu tine mă simt în siguranță și știu sigur că mă vei apăra în caz de ceva. Mă vei ajuta, îmi vei da un sfat bun. Ziua ta de naștere este cea mai importantă sărbătoare pentru noi, membrii familiei tale. Eu, în calitate de fiică, îți promit să te iubesc și să te respect mereu. Fericire și sănătate, dragul meu tătic.

Tăticule iubit, în această zi minunată vrem să îți urăm să ți se împlinească toate dorințele. Fie ca viața să îți fie fericită, sănătatea de fier, iar norocul să-ți fie tovarăș de încredere. Lasă anii să treacă, tu nu îi număra, bucură-te de fiecare moment și dăruiește-ne căldura ta. Îți dorim bună dispoziție nu doar de ziua ta, dar în fiecare zi fără a ține cont de timpul de afară. La mulți ani, dragul nostru!

La mulți ani, tată! Tu ești cel care, în copilărie, mi-a explicat ce înseamnă „bine” și ce înseamnă „rău”, tu mi-ai arătat cum trebuie să lupți pentru visele tale și m-ai învățat să nu renunț. Astăzi vreau să îți urez, tată, mulți ani de viață interesantă, bună, fericită, fără griji și zile plictisitoare. Sănătate, lumină în suflet, mai ceva decât cea a soarelui și succes mare cât întreg globul pamântesc.

Tată, vreau să te felicit cu ocazia zilei de naștere! Chiar dacă noi, copiii tăi, suntem deja mari, să știi că nu ne simțim așa pentru că grija ta nu cunoaște granițele timpului. Fie ca Domnul să te răsplătească pentru asta cu încă minimum o sută de ani de viață.

La mulți ani, tăticule. Te iubesc enorm și mă mândresc cu tine. Astăzi, îți doresc sănătate, pace, fericire, bunăstare și succes în toate. Fie ca în viață să nu ai motive de tristețe și dezamăgiri, iar fiecare zi să fie norocoasă și fericită.