Felicitări de ziua de naștere pentru TATA scurte

Felicitări cu ziua de naștere, tată. Îți doresc rezultate excelente în orice activitate și fericire deplină în orice zi din viață.

Tată, te felicit cu ziua ta de naștere. Îți doresc multă sănătate, succese mari și stabile, fericire și prosperitate în familie, respect și bunătate. La mulți ani!

Dragul meu tată. Îți doresc ca inima să-ți bată mereu ca și cum ar fi un miracol în față, să respiri, ca după o furtună, iar ochii mereu să caute curcubeul. Și astfel încât la sfârșitul acestui curcubeu să găsești cu siguranță o oală cu aur! La mulți ani!

Scumpul meu tată! La mulți ani! Îți doresc să fii întâmpinat de o avalanșă de bani, o furtună de noroc și un uragan de dragoste!

Dragul meu tătic, îți doresc să nu te doară inima niciodată, să nu-ți îmbătrânească niciodată mâinile. Îți doresc multă sănătate și energie, dispoziție bună și optimism. La mulți ani!

Îți doresc să fii mereu unic în toate, astfel încât emoțiile, evenimentele bune și senzațiile plăcute să se înlocuiască reciproc cu un caleidoscop luminos, să-ți ofere o dispoziție minunată și să-ți facă viața bogată! La mulți ani, dragul meu tată!

Tată – ești exemplu de bărbat cu caracter, care ușor poate rezolva orice problemă apărută. Fie ca în calea vieții să întâlnești doar oameni buni și prieteni adevărați. La mulți ani!

Tăticul meu iubit! Te felicit cu ziua ta de naștere! Îți doresc sănătate, bunăstare și mulți ani înainte. La mulți ani!

La mulți ani dragul meu tată! Să ai totul peste măsură: un cărucior de bani, un vagon de sănătate, mulți prieteni. Iar astăzi, să fii copleșit de o avalanșă de felicitări și o mare de vin! La mulți ani!

Îți doresc ca ușa spre vară să fie mereu deschisă, primăvara să vină devreme, toamna să fie doar aurie iar iarna să vină doar pentru o singură noapte! La mulți ani!

La mulți ani, dragul meu tată. Îți doresc să fii puternic și sănătos, bun și vesel. Iar tot ce ai ți-ai pus în plan să fie realizat în succes!

Te felicit cu drag, iar pentru căldura ta îți mulțumesc din suflet! Îți doresc fericire, multă sănătate, bucurie! Te iubesc scumpul meu tată! La mulți ani!

Tăticule, te felicit cu ziua ta de naștere! Îți doresc să ai succese în tot ce faci, iar dorințele să devină realitate. Multă sănătate, liniște sufletească și obiective realizate cu succes. Te iubesc. La mulți ani!

Scumpul și iubitul meu tată. Îți doresc să fii sănătos, norocos, încrezător și plin de inspirație și idei noi. La mulți ani!

Dragul meu tată. Felicitări cu ziua ta de naștere! Să fii sănătos și voinic ca un erou. Ești un om în plină floare. Lasă viața să-ți ofere doar surprize minunate și să te răsfețe cu evenimente plăcute cât mai des! La mulți ani!

Dragul meu tată. Fie ca tot ce ai conceput să se împlinească cu siguranță. Mulțumesc pentru tot. Ești cel mai bun. Multă sănătate si un sincer La mulți ani!

Scumpul meu tată. Te felicit cu ziua ta de naștere. Îți doresc tot binele din lume: multă sănătate, noroc, prosperitate. Și, de asemenea, succes în tot ce faci, punerea în aplicare a tuturor planurilor, obiectivelor, mereu să fii respectat de cei din jur. La mulți ani!

De ziua ta, tati, să fii înconjurat de rudele și prietenii ce vor veni să te felicite cu tot respectul cel poartă pentru tine. Îți doresc ca toate urările ce vor fi din inimă urate să se împlinească în viitorul apropiat. La mulți ani!

Dragul meu tată, îți doresc să rămâi mereu un om puternic și curajos, cel mai iubit și mai bun tată din lume. Îți doresc sănătate, mult noroc și fericire. La mulți ani!

Iubitul nostru tătic! Te felicităm cu ziua ta de naștere! Tu mereu ne-ai învățat să facem doar lucruri bune! Îți dorim să ai parte de momente plăcute, dragoste, bucurie și fericire! Și cel mai important, sănătate! Te iubim foarte, foarte mult! La mulți ani!

Îți doresc ca toate momentele vieții, oferite ție, să fie pline de semnificație spirituală, pătrunse cu prezența perfecțiunii și să radieze o mare bunătate și lumină. La mulți ani!

La mulți ani tată, fii mereu un om bun, precum te știu și ai grijă de sănătatea ta, să fii mereu fericit. Te iubesc foarte mult!

Drag tată! În această zi luminoasă, ai apărut în această lume! Din toată inima te felicit cu ziua ta de naștere. Îți doresc multă sănătate, fericire, prosperitate și liniște sufletească. Fie ca îngerii să te ghideze întotdeauna pe calea cea bună. La mulți ani!

La mulți ani celui mai minunat, iubitor și devotat tată! Sunt atât de recunoscătoare că ești în viața mea și îmi doresc ca prezența ta să dureze pentru totdeauna. Te iubesc din toata inima. Să fii sănătos și fericit mereu.

La mulți ani! Îți doresc ca în fiecare zi să ai succes și să fie fericit. Multă sănătate, dragul meu tată, să ai în toate succes și prosperitate.

Tată, ai puțin timp liber, dar chiar și pe cel ce îl ai, mi-l dai mie mereu. Să știi că te iubesc foarte mult și vreau să fii fericit și sănătos! La mulți ani!

Dragul meu tată, felicitări cu ziua ta de naștere. Îți doresc ca toate stelele să strălucească pentru tine și toate ușile să fie deschise. Fii sănătos și fericit, iar restul nu este important. La mulți ani!

Iubitul meu tătic! Îți doresc multă sănătate pe câtă apă este în ocean. Atât de multă putere cât de multă putere există în gura vulcanului. Și să ai la fel de multe momente strălucitoare, minunate în viață pe cât de multe stele sunt pe cer. La mulți ani!

La mulți ani, dragul meu tată! Sunt recunoscător pentru zâmbetele oferite, pentru fericirea dată, pentru că mai învățat cum să trăiesc. Îți doresc tot binele din lume, căldură și copii recunoscători. Fie ca soarele să răsară mereu peste casa ta! La mulți ani!

Fii mereu alături, sănătos, mereu cum ești la fel de iubitor. Ești cel mai bun tată, un om grozav și un exemplu pentru toți. La mulți ani, tată!