Felicitări cu 8 Martie

Îți doresc să ai parte de tot ceea ce îți dorești și să te simți mereu apreciată și iubită de cei din jurul tău. La mulți ani

Fie ca această zi să îți aducă numai zâmbete și să îți ofere o mulțime de motive de fericire și de mulțumire. La mulți ani de 8 Martie!

Îți doresc să ai parte de multă dragoste și de multe bucurii în fiecare zi a vieții tale și să știi mereu că ești apreciată și iubită. La mulți ani, femeie minunată!

Fie ca această zi să îți aducă numai momente frumoase și să te facă să simți cât de importantă ești pentru cei din jurul tău. La mulți ani de Ziua Femeii!

Îți doresc să te simți specială astăzi și în fiecare zi și să îți găsești mereu fericirea și împlinirea în tot ceea ce faci. La mulți ani, draga mea!

Fie ca această zi să fie plină de îmbrățișări călduroase, de flori frumoase și de momente de neuitat. La mulți ani de 8 Martie!

Îți doresc să îți găsești întotdeauna bucurie și satisfacție în tot ceea ce faci și să ai parte de tot ce îți dorești. La mulți ani, femeie frumoasă!

Fie ca această zi să fie plină de împliniri și de satisfacții și să îți ofere o mulțime de motive să zâmbești. La mulți ani de Ziua Femeii!

Îți doresc să te simți apreciată și iubită astăzi și în fiecare zi a vieții tale. La mulți ani, femeie minunată!

Îți doresc ca această zi să fie plină de surprize plăcute și să îți aducă multe amintiri de neuitat. La mulți ani de 8 Martie!

Fie ca această zi să fie plină de bucurie, voie bună și multe flori frumoase pentru o femeie deosebită ca tine. La mulți ani, draga mea!

Îți doresc să simți mereu dragostea și susținerea celor dragi și să ai parte de fericire și împlinire în toate aspectele vieții tale. La mulți ani de Ziua Femeii!

Fie ca această zi specială să îți aducă zâmbetul pe buze și să îți ofere o mulțime de momente frumoase și liniștite. La mulți ani de 8 Martie!

Dragostea mamei este prima noastră dragoste, pe care întotdeauna o păstrăm cu grijă. Ce fericire că dragostea ta o am mereu în lumea mea, ce noroc că eşti mama mea!

Scumpă surioară, În această zi deosebită vreau să-ţi spun că eşti cea mai bună soră pe care mi-aş fi dorit-o. Mă mândresc că eşti sora mea. Îţi doresc tot binele din lume!

Dumnezeu a reuşit să îmbine prea frumos şoapta frunzelor, curbele valurilor, tentaţia florilor, enigma privirii, duritatea diamantului şi blândeţea porumbiţei ca să creeze Femeia.

Toate florile au răsărit în prag de primăvară pentru a-ţi ura cele mai calde urări de bine, sănătate şi prosperitate!

Aduci primăvara în sufletul meu de câte ori te văd. În jurul meu este lumină, pentru că inima mea bate doar pentru tine! La mulţi ani de 8 Martie!

Femeie, astăzi e doar ziua ta! La mulţi ani!

Mama, cel dintâi cuvânt… Cel mai dulce zâmbet… Cel mai sincer suflet… Cel din urmă gând…

Astăzi e ziua ta… zi frumoasă ca tine! Toate gândurile bune de 8 Martie

Să rămâneţi mereu la fel de gingaşe şi puternice. La mulţi ani de 8 Martie!

Fie ca împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Vă dorim un 8 Martie special!

În Martie, îţi doresc să primeşti atâtea flori încât să-ţi faci grădina. Atâtea felicitări încât să ai vorbe bune pentru tot anul… Atâta dragoste încât chiar dacă ai da înapoi la fiecare, tot ţi-ar mai rămâne… O primăvară cu multă bucurie!

De 8 martie vă urăm o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi mulă dragoste prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!

8 MARTIE coboară pe aripi de primăvară şi pentru că-i călător îţi aduce un mărţişor.

Ca un bobocel de floare Să trăieşti în sărbătoare, Ca o floare înflorită Să te simţi mereu iubită, Ca un fir de iarbă fină Să fii scăldată în lumină Ca o gingaşă orhidee Să rămâi mereu femeie. Felicitări cu 8 Martie!

Când mă uit afară, văd doar vânt şi ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnourat şi cenuşiu. Dar când mă uit la tine ştiu că va veni timp frumos, pentru că tu eşti soarele şi primăvara mea. La mulţi ani de 8 Martie!

Îţi doresc ca răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat...

Mămica mea Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea. Te iubesc, mămica mea...