Mesaje de Sfântul Valentin

Te iubesc te voi iubi şi chiar dacă soarta ne va despărţi iubirea noastră va sta acolo sus scrisă într-o stea. Să ai o zi frumoasă dragostea mea!

Un curcubeu ciudat şi o furnică ascunsă în căuşul palmei, ziua de azi şi promisiunea de mâine şi mai ales toată dragostea mea – toate pentru tine.

Toate zilele sunt nopţi până te văd, iar nopţile strălucesc ca zilele când te visez…

Aş vrea să fiu prima rază de soare ce îţi mângâie chipul dimineaţa, dar ştiu că nu pot. Aş vrea să fiu ultima rază de lună ce te adoarme dar ştiu că nu pot. Sunt doar un om ce te iubeşte şi fără tine nu trăieşte!

Eşti primul gând când mă trezesc dimineaţa, eşti ultimul surâs înainte de culcare. Eşti tot ce am mai bun, tot ce simt mai frumos!

Soarele nu ar străluci, cerul nu ar fi senin şi eu nu aş fi fericit dacă nu ai fii tu - Iubirea Vieţii Mele.

Când mă gândesc că te gândeşti că mă gândesc la tine, gândeşte-te că mă gândesc că te gândeşti la mine… Se pare că eu mă gândesc mai mult…. Te iubesc!

Te iubesc şi doar lângă tine vreau să trăiesc! Nu-mi pasă de ce zice lumea, nu-mi pasă de ce zic ai mei, pentru mine doar tu contezi!

Un mesaj de iubire cu un singur scop: vreau să îţi şoptesc Te iubesc!

! Să ne iubim ca doi nebuni, sub cerul luminat de stele, în care gândurile mele se-aprind ca nişte candele!

Fiecare are propria filozofie a iubirii, eu am dovada pură şi anume pe tine şi mă mulţumesc cu ce am!

Dragostea e cel mai ciudat joc deoarece ori câştigă amândoi, ori pierd! Mă bucur că am fost victorioşi în ciuda obstacolelor!

Două cuvinte aş fi în stare să le rostesc oriunde şi oricând: Te iubesc!

Te iubesc şi asta e tot ce contează! Nu-mi pasă că ne mai certăm atât timp cât te iubesc ca-n prima zi, ba chiar mai mult!

Dragostea din filme nu se compară cu dragostea noastră. Cu toate că a lor pare mai frumoasă, a noastră este ireală! I

Dacă n-ai fi tu, nu aş mai vedea lumea în aceeaşi culoare în care o văd acum. Ar fi mult mai mată. Îţi mulţumesc pentru că ai fost alături de mine de fiecare dată când am avut nevoie de ceva, dar şi în clipele de fericire. Te iubesc!

Te aştept deseară la mine… să te cuceresc, iubitule.

Te voi cuceri Dacă nici acum nu mă crezi că te iubesc va trebui să arunc în luptă ultima mea armă…

Dacă ai ştii ce minunat e să fiu iubită de tine! Dacă ai ştii cât de recunoscătoare îţi sunt şi cât de generoasă o să fiu cu tine. Dacă ai ştii…. Ai multe să descoperi iubitule, am atatea să-ţi dăruiesc…. Te aştept, iubitule.

E minunat să ştii că nu vei fi niciodată singur şi că vei fii iubit mereu, e minunat să înţelegi că ai alături pe cineva în care te poţi încrede la fel ca în tine însuţi!

Cu adoraţie de la sufletul tău pereche, care râde şi suferă alături de tine.

Un cadou romantic pentru cel mai romantic iubit din lume. M-ai făcut cea mai fericită femeie de pe pământ.

Eşti numai al meu iubitule De-ar fi toţi bărbaţii la fel de minunaţi ca tine n-ar mai exista femei nefericite! Îmi pare rău pentru ele, dar tu eşti al meu şi eşti singurul lucru din viaţa mea pe care nu sunt dispusă să-l împart cu nimeni.

Mi-e dor de tine iubitule Mi-e dor de îmbrăţişarea ta fierbinte, mi-e dor de buzele tale dulci, sunt flămândă după şoaptele tale de dragoste, mi-e dor şi sufăr cumplit după tine, scumpul meu iubit, întoarce-te cât mai degrabă!

Pentru toate clipele de fericire pe care mi le-ai oferit, pentru toate clipele de nefericire de care m-ai ocrotit, pentru că eşti atât de minunat şi sunt atât de îndrăgostită de tine, îţi dedic cele mai frumoase poezii de dragoste.

Iubitul meu minunat, Pe cât eşti de puternic pe atât eşti de tandru, pe cât eşti de tandru pe atât eşti de viril, pe cât eşti de viril pe atât eşti de romantic! Eşti mai minunat decât am visat şi eşti al meu. Te aştept să-ţi primeşti şi tu cadourile pe care ţi le-am pregătit.

Când toţi îmi spuneau că Făt-Frumos nu poate fi decât un vis copilăresc şi ar trebui să renunţ la el, eu am continuat să cred şi să sper. Visele şi speranţele mele s-au împlinit! Îţi mulţumesc că ai apărut în viaţa mea. Te iubesc!

Unii spun că te iubesc pentru banii tăi, alţii că te iubesc pentru frumuseţea, inteligenţa sau simţul umorului. Eu îţi mărturisesc că nu te iubesc pentru ceea ce eşti tu ci pentru ceea ce sunt eu când sunt cu tine! Numai tu mă poţi face fericită. Te iubesc!

Nu sunt cea mai frumoasă, nici cea mai inteligentă, dar tu mai făcut cea mai îndrăgostită şi cea mai fericită.

Te iubesc atât că nu-mi mai încape iubirea în inimă, te doresc atât că nu-mi mai ajunge patul tău, mă faci atât de fericită iubitule !