Mesaje La mulți Ani 1 anișor

La mulți ani, nepoțică! Îți dorim un an minunat, plin de zâmbete dulci și de momente pline de iubire din partea celor dragi. Să crești mare și sănătoasă și să te bucuri de toate bucuriile copilăriei. Felicitări cu ocazia împlinirii primului an de viață

La mulți ani, nepotule! Suntem fericiți că te avem în viața noastră și suntem mândri de fiecare progres pe care îl faci. Îți dorim multă iubire și susținere din partea celor dragi și un an plin de aventuri și descoperiri noi. Felicitări cu ocazia împlinirii primului an de viață!

La mulți ani, fetița noastră adorabilă! Ești dulceața familiei noastre și ne umpli viața de zâmbete și voie bună. Îți dorim un an plin de bucurii, de iubire și de reușite, pentru a ne face mândrii de tine. Să crești mare și sănătoasă și să ne bucurăm mereu de tine. Felicitări cu ocazia împlinirii primului an!

La mulți ani, băiatul nostru minunat! Îți dorim sănătate și fericire în toate momentele vieții tale și să te bucuri de toate surprizele pe care le aduce acest an de viață nou. Să râzi, să te joci și să descoperi lumea înconjurătoare cu ochii mari și curioși. Felicitări cu ocazia împlinirii primului an!

La mulți ani, nepoțica mea adorabilă! Ești lumina vieții noastre și suntem atât de fericiti să te avem în viața noastră. Îți dorim un an de zile plin de zâmbete dulci, bucurii și multe momente frumoase alături de cei dragi. La mulți ani și felicitări!

La mulți ani, dragul nostru nepot! Ne bucurăm să sărbătorim împreună aniversarea ta de un an și să ne gândim la toate momentele frumoase pe care le-am petrecut împreună până acum. Îți dorim tot binele din lume și să crești mare și sănătos. Felicitări!

la multi ani 1 anisor de la parinti

La mulți ani, nepoțelul meu drag! Ești micuțul nostru miracol și suntem atât de fericiti să te vedem cum crești și cum te dezvolți într-un copil minunat. Îți dorim un an de zile plin de iubire, sănătate și bucurii fără număr. Te iubim mult!

La multi ani, micutul nostru drag! Esti cel mai important lucru din viata noastra si suntem fericiti sa te vedem cum cresti si te dezvolti in fiecare zi. Iti dorim un an plin de fericire, impliniri si descoperiri noi!

La multi ani, minunea noastra! Suntem recunoscatori pentru fiecare moment petrecut alaturi de tine si pentru zambetele tale dulci care ne incanta in fiecare zi. Iti dorim un an minunat si plin de noi descoperiri!

La multi ani, scumpul nostru copilas! Suntem fericiti sa vedem cat de mult ai crescut si sa te urmarim cum inveti sa explorezi lumea din jurul tau. Iti dorim un an plin de bucurii, impliniri si iubire!

La multi ani, bebelusul nostru scump! Ne bucuram sa te vedem cum cresti si cum devii tot mai independent in fiecare zi. Iti dorim numai bine si sa ne bucuram de fiecare moment alaturi de tine!

La multi ani, puiul nostru! Esti cel mai dulce lucru pe care l-am vazut vreodata si ne umpli viata cu iubire si fericire. Iti dorim un an plin de noi descoperiri, fericire si dragoste!

La multi ani, incepatorul nostru micut! Ne bucuram sa fim alaturi de tine in fiecare moment si sa vedem cum te transformi intr-un copil minunat. Iti dorim numai bine si sa ne bucuram de fiecare moment alaturi de tine!

La multi ani, micutule nostru! Esti centrul universului nostru si suntem fericiti sa vedem cum te dezvolti in fiecare zi. Iti dorim un an plin de zambete, bucurii si descoperiri noi!

La multi ani, iubirea noastra! Esti cel mai frumos dar pe care l-am primit si suntem norocosi sa te avem in viata noastra. Iti dorim numai fericire si impliniri in fiecare zi!

La multi ani, dragul nostru bebelus! Esti lumina vietii noastre si suntem recunoscatori pentru fiecare zambet pe care il aduci in casa. Iti dorim numai bine si sa cresti mare si puternic!

La multi ani, micutul nostru! Suntem atat de fericiti si mandri de fiecare realizare a ta. Esti cea mai buna parte din vietile noastre si nu putem sa-ti spunem cat de mult te iubim!